Freedom! Vapaus koittaa Töölössä

Olympiastadionin ja Kisahallin kupeessa oleva ravintola houkuttelee vapaamielisiä ihmisiä.

Baarin edusta sai uuden asfaltin.
Baarin edusta sai uuden asfaltin. Kuva: Freedom / Facebook

Vapusta eteenpäin helsinkiläiset pääsevät nauttimaan terassikentän uudesta helmestä Freedomista. Freedom on aurinkoterassi, kesädisco ja kohtaamispaikka vapaamielisille ihmisille.

Happy Hour Restaurantsin uusin jäsen sijaitsee Olympiastadionin ja Kisahallin kyljessä. Asiakaspaikkojaj on kahdelle sadalle ja DJ:lle on varattu paikka kaksiosaisen terassin ylätasanteelta ja sateeseen varaudutaan terassivarjoilla ja lämpölampuilla. Sisältä löytyy 35 paikkaa ja karaoke.

“Alaterassia somistaa aito nurmikko, ja täällä voi istuskella mukavasti pöydän äärellä tai rentoutua aurinkotuolilla”, Freedomin ravintoloitsija Tarja Palomäki kertoo.

Lauantaisin Freedomin aurinkoterassin valtaa We Love Helsingin isännöimä Kesädisco. Tunnelman takaavat Timo Santala ja Matilda Mela, jotka vaihtuvine vieraineen soittavat iloista ja nostattavaa diskoa 70-luvulta aina nykypäivään asti. Kesädisco alkaa heti Vapun jälkeen 3.5. ja jatkuu läpi koko kesän 30.8. saakka.

Freedom on avoinna joka päivä kelistä riippumatta kello 02:een saakka. Toukokuussa terassi avataan kello 16 ja kesäkuusta alkaen jo puolenpäivän aikaan. Myös koirien ulkoiluttajat ovat tervetulleita lemmikkiensä kanssa. Tarjolla on kesäisiä juomia ja pientä purtavaa.

Kutsuvierasavajaisia juhlitaan 16.5. ja tuolloin esiintyy Jorma Uotinen. Freedomin DJ-iltoja isännöi Kristoffer Ignatius.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi