Kauppatorille yli 280-paikkainen terassi – Erottajan Aurinkoterassi väistyy remontin tieltä

Kauppahallin vanha parkkipaikka herää eloon, kun tila varataan uuden kesäterassin käyttöön.

Siskokset Tarja Palomäki (vas.) ja Tuula Railonkoski avaavat uuden terassin merelliseen Helsinkiin.
Siskokset Tarja Palomäki (vas.) ja Tuula Railonkoski avaavat uuden terassin merelliseen Helsinkiin. Kuva: Tarja Palomäki

Hampton Bayn omistajat avaavat Helsinkiin jälleen uuden merellisen terassin. Heinäkuun 4. päivä aukeaa Kauppatorin Laituri, yli 280-paikkainen terassiravintola, joka sijaitsee aivan Kauppahallin vieressä Lyypekin laiturissa.

Vanhan parkkipaikan tilalle nousevalla terassilla on tarjolla myös pientä purtavaa, mutta painotus on tällä kertaa juomapuolessa. Turistien suosimalla alueella kotimaiset juomat ovat hyvin edustettuina. Cocktaillistalta löytyy esimerkiksi laaja valikoima Kyrö Distilleryn gin toniceja kotimaisilla marjoilla höystettynä.

Pelkästään turisteille suunnattua terassia ei kuitenkaan ole tarkoitus tehdä. Ravintoloitsija Tarja Palomäki toivoo, että paikalle löytävät myös Erottajan Aurinkoterassin vanhat asiakkaat sekä uudet tuttavuudet.

Sijainti vilkkaan Kauppatorin kupeessa on ihanteellinen: Aurinko paistaa terassille koko päivän ja merellinen Helsinki tarjoaa hulppeat näkymät.

“Voisi melkein sanoa, että se on kaupungin parhaalla paikalla. Maisema on todella kaunis, siitä näkyy Presidentinlinna, Uspenskin katedraali ja Allas Sea Pool, se on aika upea paikka” Palomäki iloitsee.

Hampton Bayn tapaan myös Kauppatorin laiturille pääsee rantautumaan veneellä, joten veneilijöille tarjoutuu tilaisuus liikkua kätevästi terassilta toiselle vesiteitse.

Kauppatorin Laituri, Kauppatori
 

1 kommentti

pöllö280

7.7.2018 20:30

En nyt sanoisi Allas Sea Poolia erityisen kauniiksi..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi