Kansa on puhunut! Nämä ravintolat te äänestitte kiinnostavimmiksi sadan SYÖ!-ravintolan joukosta - katso kaupunkien TOP3

Kiinnostavimpien SYÖ!-ravintoloiden joukkoon mahtuu niin tuttuja suosikkeja kuin uusia tulokkaita.

SYÖ!-viikot rantautuvat tänään perjantaina viiteen kaupunkiin: Helsinkiin, Espooseen, Tampereelle, Turkuun ja Vantaalle. Tutuilla kympin annoksilla herkutellaan vielä kertaalleen aina 16.6. saakka.

Kysyimme SYÖ!-viikoista kiinnostuneelta yleisöltä, mitkä maanantaina julkaistuista SYÖ!-ravintoloista kiinnostavat eniten. Äänestys on nyt päättynyt ja on aika julkaista tulokset. Vastaukset on kerätty  30.5.-3.6. välisenä aikana.

Kaikki SYÖ!-viikkojen ravintolat ja tarjoukset löytyvät täältä.

PK-seudun SYÖ!-ravintoloiden TOP3

Lopez y Lopez

Maaliskuun kampanjassa ensimmäistä kertaa mukana ollut Lopez y Lopez on selvästi valloittanut SYÖ!-kansan sydämet, sillä ravintola äänestettiin ylivoimaisesti suosituimmaksi ravintolaksi tässä kampanjassa.

Lopez y Lopezin autenttiset maut siivittivät äänestyksessä ykkössijalle.
Lopez y Lopezin autenttiset maut siivittivät äänestyksessä ykkössijalle. Kuva: Lopez y Lopez

Autenttisiin meksikolaisiin makuelämyksiin erikoistunut ketju on mukana perjantaina 3.6. startaavilla SYÖ!-viikoilla kolmen, Kampin, Punavuoren ja Siltasaaren, ravintolan voimin. Kympillä pääset testaamaan seuraavan parin viikon ajan erilaisia kolmen tacon settejä; Chicken Tinga Tacoja, Baja Fish Tacoja ja Jakkihedelmä Adobo Tacoja.

Eikä tässä suinkaan kaikki, sillä nyt pääset  pistämään myös suun makeaksi edulliseen hintaan. Juhlatarjouksena on nimittäin kaikkien suosikkeja; churroja!

Siam Thai Modern

Jätkäsaaressa tuoretta ja maistuvaa thai-ruokaa sekä viihtyisää tunnelmaa tarjoileva Siam Thai Modern äänestettiin sijalle kaksi. Jos et ole vielä käynyt testaamassa tätä muutama vuosi sitten avannutta, nopeasti asiakkaiden sydämet puolelleen voittanutta ravintolaa, nyt siihen on hyvä hetki.

SYÖ!-viikoilla pääset testaamaan kympillä kanalla tai tofulla höystettyä ananscurrya, thaimaalaista klassikkoruokaa eli pad thaita sekä paistettua riisiä ja kanaa sisältävää khao padia. Lisäksi juhlatarjouksena on paistettua possua sisältävä Pad pak choi moo krob.

Kuulostaa hyvältä, va mitä?

Karaz

Kolmannen sijan kiinnostavimpien SYÖ!-ravintoloiden joukosta nappasi syyrialaista katuruokaa tarjoileva Karaz. Lönnrotinkadulla sijaitseva ravintola on saavuttanut nopeasti suuren suosion, eikä mikään ihme! Aidot syyrialaiset makuelämykset hurmaavat taatusti sinutkin.

Nyt pääset maistamaan herkullista Trio Fatteh -annosta kympillä.
Nyt pääset maistamaan herkullista Trio Fatteh -annosta kympillä. Kuva: Karaz

Kympillä pääset nyt testaamaan kolme kovaa annosta: kolmea erilaista kulhoruokaa sisältävän Trio Fattehin, paahdettua sumakkikanaa sisältävän Popsicle Musakhanin ja syyrialaista maustettua makkaraa ja juustoa sisältävän Toushkan.

Tampereen SYÖ!-ravintoloiden TOP3

Kortteliravintola Pyy

Tampereella ykkössijan nappasi ylivoimaisesti Papinkadulla sijaitseva Kortteliravintola Pyy. Rehtiä ruokaa rennossa ja viihtyisässä ympäristössä tarjoava ravintola on monelle tuttu tamperelaisherkku pärämätsistä, mutta tällä kertaa kympin viikolla herkutellaan muilla ravintolan mahtavilla annoksilla.

SYÖ!-viikkojen ajan pääset testaamaan kympillä olutpaneroitua halloumia ja ranskalaisia sisältävää Cheese & Chips -annosta, makkarahukkaperunoita sekä kuha-haukipullia hukkaperunoiden kera tarjoiltuna. Eikä tässä suinkaan kaikki, sillä juhlatarjouksena herkutellaan olutpaneroidulla kuhalla ja käsintehdyillä ranskalaisilla.

Sandro

Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan ruokakulttuureista ammentava Sandro kiinnostaa SYÖjiä myös tässä kampanjassa. Herkullinen ruoka sekä lämmin palvelu nostivat Ratinassa sijaitsevan Sandron äänestyksen toiselle sijalle.

Sandron kuuluisia falafeleja pääset maistamaan SYÖ!-viikoilla kympillä falafelsalaatissa.
Sandron kuuluisia falafeleja pääset maistamaan SYÖ!-viikoilla kympillä falafelsalaatissa. Kuva: Sandro

Kympillä pääset nyt herkuttelemaan halloumilla ja harissa-labnehilla täytetyllä pitalla, falafeleilla ja tomaatti-taboulehilla täytetyllä salaatilla sekä kermaisella fenkolikastikkeella höystetyllä possunposkitaginella. Nam!

Pub Old Mates

Kolmannen sijan äänestyksessä nappasi kesäkuun SYÖ!-kampanjan uutuusravintola; Pub Old Mates. Tämä ensikertalainen tarjoaa asiakkailleen aitoa brittitunnelmaa laadukkaan brittipubiruoan sekä laajan olutavalikoiman merkeissä.

SYÖ!-viikkojen ajan pääset testaamaan kympillä ravintolan mehevää, peräti kahdella pihvillä täytettyä smash-burgeria, pariloitua broileria ja varhaisperunaa sisältävää Old Matesin Garden Salad -annosta tai todellista brittiruokaklassikkoa, Salsiccia-makkaraa sekä perunamuusia sisältävää Bangers & Mash -annosta.

Mikä on sinun valintasi?

Turun SYÖ!-ravintolat TOP3

Fat Bull’s Gastrohouse

Jos joku ravintola tuntuu tällä hetkellä kiinnostavan Turussa, se on ehdottomasti Fat Bull’s Gastrohouse. Tämä SYÖ!-viikkojen ensikertalainen panostaa tarjonnassaan suurella sydämellä valmistettuun teksasilaiseen BBQ-ruokaan. Tässä ravintolassa kaikki tehdään itse aina kastikkeita ja lihojen savustusta myöten.

Fat Bull's Gastrohouse on kesäkuun SYÖ!-viikkojen kiinnostavin uutuusravintola.
Fat Bull's Gastrohouse on kesäkuun SYÖ!-viikkojen kiinnostavin uutuusravintola.

Nyt pääset testaamaan kympillä hehkutetun ravintolan seuraavia annoksia: grillatulla ja savustetulla kukkakaalipihvillä täytetty Cauliflower Burger, Fat Bull’s Cheeseburger (ovh, 22,90 €) sekä mehevää Cajun-maustettua paistinleikettä sisältävää kana-Caesar-salaattia.

MorriSon’s

Toisen sijan niukalla piste-erolla Cup & Pintin kanssa nappasi tuhdeista, Amerikan tyyliin tajroilluista burgereista tunnettu MorriSon’s. Tämä ravintola on pitänyt suosionsa SYÖ!-viikoilla vuodesta toiseen - eikä suotta! MorriSon’siin suuntaava voi olla nimittäin varma, että hän poistuu ravintolasta vatsa täynnä ja hymy huulilla.

SYÖ!-viikkojen ajan pääset nyt herkuttelemaan kympillä savujuustoburgerilla, juusto-pekoniburgerilla tai rapealla kanaburgerilla. Kaikki kympin burgerit tarjoillaan ranskalaisten kera. Lisäksi kaikkia burgerifaneja ilahduttaa taatusti juhlatarjous, jolla pääset nauttimaan kaikista classik-burgereita edulliseen hintaan.

MorriSon'sin burgerit vievät taatusti nälän!
MorriSon'sin burgerit vievät taatusti nälän! Kuva: MorriSon's

Cup & Pint

Turun päärautatieaseman kupeessa brittihenkistä ruokaa ja tunnelmaa tarjoileva Cup & Pint on hurmannut SYÖjiä jo useamman vuoden ajan. Tämä ravinto on takuuvarma valinta hetkeen kuin hetkeen, eli täydellinen paikka lähteä herkuttelemaan kympillä.

SYÖ!-viikkojen ajan ravintola tarjoilee prinsessa Dianan mukaan nimettyä pizzaa, jonka täytteistä löytyy marinoitua härkistä ja kirsikkatomaattia. Toinen kympin pizza on napolilaista salamia marinoitua punasipulia sisältävä Brexit. Kevyemmän ruoan ystävät ilahtuvat taatusti prinssi Harryn mukaan nimetystä vuohenjuustosalaatista.

Eikun SYÖmään! SYÖ!-viikot ovat käynnissä 3.-16.6.2022. Kaikki ravintolat ja tarjoukset löydät kampanjasivuilta.

3 kommenttia

PaulaFox

17.6.2022 15:51

Hei) Nimeni on Paula ja olen 23-vuotias) Olen aloitteleva seksimalli 18+) Arvostele kuviani osoitteessa - https://ja.cat/id397034

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi