Kun eliitti litkii boolia linnassa, Allas Sea Poolilla kansa saunoo ja kylpee varjobileissä

Itsenäisyyspäivän juhlissa on luvassa muun muassa hattu-uintia ja kynttiläjoogaa.

Kuva: Eetu Ahanen

Allas Sea Poolin itsenäisyyspäivän bileissä ei turhia patsastella. Kaikille avoimissa juhlissa otetaan ilo irti Katajanokan ja Linnan juhlien saamasta huomiosta sekä nostetaan esiin Itämeren suojelua.

Lokaatiolle ominaiseen tapaan kinkereissä nautitaan uimisesta ja saunomisesta, mutta tiedossa on myös hieman spessumpaa ohjelmaa. Päivän aikana polskitaan hattu päässä, ja uljaimman päähineen omistaja palkitaan 100 euron lahjakortilla Altaan ravintolaan.

Aamulla joogataan ihanan rentouttavassa kynttilänvalossa. Yinjoogassa keskitytään pitkiin venytyksiin ja rentoutumiseen. Oiva paikka rauhoittaa kiireessä myllertävää mieltä.

Kello 15.00 alkaen Altaalla voi ihailla upeaa kynttiläinstallaatiota. Fiskarsissa käsin tehdyn kynttilän voi ostaa myös kotiin ja tukea tällä tavoin Itämeren hyvinvointia.

Ilta huipentuu à la carte -illalliseen Altaan ravintolassa sekä Linnan juhlat -katsomoon, joka jatkuu aina puoleen yöhön asti. Tarjolla on herkullista ruokaa ja skumppaa. Kotikatsomon sijasta voi siis arvostella illan puvut astetta glamoröösimmässä ympäristössä.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto Altaalla klo 9.00 - 00.00 6. joulukuuta

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi