Legendaarinen Cantina West on uudistunut

Suomen ensimmäisellä texmex-ravintolalla on uudet kujeet.

Cantina West -ravintolan ruoka, palvelu, miljöö sekä markkinointi-ilme on uusittu ja modernisoitu. Uudistuksen suunnan määritys perustuu laajaan asiakastutkimukseen. Ravintolan asiakkaat ovat puhuneet ja pitäjät kuunnelleet.

Raikas, tuore, tulinen, käsin valmistettu, makurikas, täysin uudistettu ruokatuote, lämminhenkinen rento palvelu sekä tunnelmallinen miljöö – sitä on uusi Cantina West. Sosiaalinen ruokailu ja jaettavat annokset on myös nostettu esille asiakkaiden toiveiden mukaisesti uudelle à la carte -listalle. Katutason baarista tehtiin uudistuksen myötä asiakkaille niin sanottu olohuone.

Cantina Westissä on Suomen laajin tequilavalikoima, joka sisältää yli 40 eri tequilaa. Uuden ravintolan asiakaskunta pääsee nauttimaan perjantai-iltaisin meksikolaisesta musiikista, sillä ravintolassa kiertää trubaduuri. Keittiöpäällikkönä toimii Lasipalatsista tuttu Petri Simonen.

Ravintolat tiloja on uudistettu siten, että niitä voi helposti muokata eri tapahtumatarkoituksiin. À la carte -ruokailun lisäksi toisen kerroksen muuntautumiskykyiset Juhlasali ja Peilisali toimivat jatkossa erilaisissa tapahtumissa ja yritystilaisuuksissa. Juhlasalin miljöö antaa yritysasiakkaille mahdollisuuden valita oman teeman ja tyylin tapahtumaansa.

Uudistettu Cantina West on yhdistelmä ravintolaa, tapahtumatilaa ja useita erilaisia kokoustiloja. Tilat muokkaantuvat asiakkaiden tarpeiden mukaisesti myös erilaisia yksityistilaisuuksia varten.

Uudistunut Cantina West, Kasarmikatu 23, Helsinki.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi