Legendaarinen Vaakunan kattoravintola tarjoilee ruoan lisäksi Helsingin parhaita maisemia

Sokos Hotel Vaakunan uudistuneessa kattoravintolassa asiakas pääsee nauttimaan herkullisen ruoan ja hyvän juoman lisäksi mahtavista näköaloista - suomalaista designia unohtamatta.

  • Mitä: Funkkisklassikko
  • Missä: Kaivokatu 3
  • Kenelle: Maisemien ihailijalle 

Vuosi 1952 oli merkittävä paitsi suomalaisen urheilun, myös ravintolakulttuurin kannalta. Kyseisenä vuonna Helsingin keskustaan avautui Sokos Hotel Vaakuna, jonka kattoterassista voidaan puhua jo legendana. Nyt tämä funkkisklassikko on päivitetty uuteen loistoon; kaupungin keskustaan avautuvia mahtavia näköaloja on avattu entisestään ja ruokalistaa päivitetty nykyaikaisempaan suuntaan.

Kaikkea kaikille

Ravintolapäällikkö Hanna Korelin mukaan modernisoidussa ruokalistassa on haluttu kunnioittaa ravintolan historiaa ja perinteitä; ruokalistan lähtökohtana ovat suomalaisuus, helsinkiläisyys ja vastuullisuus,

“Helppoa, rehellistä ruokaa! Klassikkoraaka-aineita eli katkarapuja löytyy yhä edelleen listalta”, Korelin kertoi ravintolan mediatilaisuudessa.

Uudistuneen ravintolan ruokalista tarjoilee vaihtoehtoja niin pientä iltapalaa kuin kolmen ruokalajin menuja kaipaaville. Lisäksi 10. Kerroksen aamupala on avoinna kaikille, ei vain hotellin asiakkaille.

“Visiomme on tarjota kaikille kaikkea! Olemme panostaneet siihen, että myös erikoisruokavaliot huomioidaan", Korelin lisää.

Kuva: Anni Santero

"Kaikki kaupunkilaiset tervetulleita"

Vaikka kyseessä on klassikkoravintola, hotellin johto toivoo uudistuksen myötä turhan pönötyksen jäävän historiaan.

“Ketjuohjauksen tavoitteena on ollut luoda avoin tila, johon kaikki kaupunkilaiset ovat tervetulleita, eli voi piipahtaa vain katselemassa maisemia tai jäädä drinkeille tai nauttia illallisen pitkän kaavan mukaan”, hotellinjohtaja Satu Näsärö kertoo.

Lähitulevaisuudessa yleisölle on avautumassa myös saunatilat, joissa kravatti heitetään viimeistään naulakkoon. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi