OlyBet Bar & Grill haluaa erottua edukseen: “Tallinnan jännittävin ravintola”

Tallinnan uusi sporttibaari on ravintola, jossa kaikki on ajateltu uudella tavalla.

Kuva: OlyBet Bar & Grill

Kaikkien Tallinnan reissua hiihtolomille tai tälle keväälle suunnittelevien kannattaa painaa mieliin vanhaan kaupunkiin viime vuoden puolella avautunut OlyBet Bar & Grill.

Kyseessä on Olympic Entertainment Group AS:n markkinointi- ja myyntipäällikkö Marko Arpiaisen mukaan sporttibaari, jossa kaikki on ajateltu uudella tavalla aina menusta juomalistaan ja sisustukseen.

Eli toisin sanoen tämän hetken “Tallinnan jännittävin ravintola”.

“Olemme huomioineet kaikki eri asiakasryhmät jotka vaan voi huomioida. OlyBet sopii niin perheellisille, jotka ovat tulleet vanhaan kaupunkiin seikkailemaan ja katsomaan nähtävyyksiä kuin tylsille toimistoihmisille, jotka tarvitsevat nopean ja edullisen lounaan”, Arpiainen toteaa.

Tässä sporttibaarissa viihtyvät kaikki.
Tässä sporttibaarissa viihtyvät kaikki. Kuva: OlyBet Bar & Grill

Yksi ravintolan ehdottomasti hyvistä puolista on sen sijainti; OlyBet Bar & Grill sijaitsee suomalaisillekin erittäin tutun Vapaudenaukion ytimessä. Ravintolaan ei tarvitse erikseen lähteä, vaan sinne voi poiketa helposti nähtävyyksien katselun lomassa.

Fine dining -twistiä ja huippucocktaileja

OlyBet Bar & Grillin menu on rakennettu huolella vastaamaan eri asiakasryhmien tarpeita. Ruokalistalta löytyvät annokset sopivat sporttibaariin, mutta niissä on Arpiasen mukaan fine dining -twistiä.

“Alkuruokalistalta löytyy yli kymmenen vaihtoehtoa, joista voi koota tapas-henkisen setin kavereiden kanssa jaettavaksi. Sitten on tietenkin myös kuuluisa “venäläinen ruletti” -annos, jossa yksi kuudesta kanansiivestä on äärimmäisen tulinen. Suosittelen tilaamaan maitoa tämän annoksen kylkeen”, Arpiainen kertoo alkuruokalistasta.

Lohitartar avokadokreemin kera on yksi alkuruokalistan herkuista.
Lohitartar avokadokreemin kera on yksi alkuruokalistan herkuista. Kuva: OlyBet Bar & Grill

Ravintolan kirkkaimpana kruununa loistaa Josper-hiiligrilli, joka antaa pääruokien annoksiin aivan ainutlaatuista makua. Hiiligrillissä valmistetut pihvit, ribsit, kalat ja muut annokset ovat jotain, mitä ei ihan joka paikasta löydä!

Hyvän ruoan lisäksi Olybet Bar & Grillissä nautitaan myös laadukkaita juomia. Ravintolan juomalista on useissa kilpailuissakin mainetta niittäneen baarimestari Ülli-Kristin Uuenin käsialaa.

Josper-hiiligrillissä valmistetut annokset vievät kielen mennessään.
Josper-hiiligrillissä valmistetut annokset vievät kielen mennessään. Kuva: OlyBet Bar & Grill

“Jokaiselle ruokalistan annoksille löytyy oma viinisuosituksensa. Suosittelen myös testaamaan äärimmäisen hyviä cocktailejamme. Talon omat cocktailit ovat perinteisiä drinkkejä, joihin olemme tuoneet oman twistimme.”

Yksi ravintolan suosituimmista drinkeistä on Passionate Love, jota saa Arpiaisen mukaan tehdä niin paljon kuin vain ehtii - niin suosituksi tämä juoma on noussut. Eikä mikään ihme, drinkki kuulostaa aivan ihanalta; se sisältää nimittäin rommia ja tuoretta passionhedelmää.

Katse jo kevään jääkiekon MM-kisoissa

Koska kyseessä on sporttibaari, Olybetiin voi tietenkin lähteä seuraamaan myös urheilua. Arpiaisen mukaan ravintolassa tullaan näyttämään kaikki pääurheilutapahtumat, ja suunnitteilla on myös live-kisastudioiden järjestämistä.

Nyt kun Olympialaiset on saatu päätökseen, yksi seuraavista kohokohdista tulee tietenkin olemaan jääkiekon MM-kisat, joihin panostetaan Olybet Bar & Grillissä aivan erityisellä innolla.

OlyBet sijaitsee keskeisellä paikalla Harjukadulla.
OlyBet sijaitsee keskeisellä paikalla Harjukadulla. Kuva: OlyBet Bar & Grill

“Lisäksi suunnitelmissa on järjestää tasaisin väliajoin tietovisoja ja järjestää suomalaisten artistien keikkoja”, Arpiainen lisää. 


Olybet Bar & Grill tarjoilee lounasta arkisin klo 11.30-16. Tällä hetkellä ravintolat saavat pitää Tallinnassa ovensa auki klo 23 saakka.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi