Pimeä ilta, valoisa mieli – #MyHelsinki pursuaa kiinnostavaa tekemistä rakkaassa pääkaupungissamme

Joulunodotukseen kuuluvat Tuomaan ja muut markkinat, jääpuisto, Helsingin joulusaunat sekä herkullisimmat ravintolat.

Tuomaan markkinat
Tuomaan markkinat Kuva: Jussi Hellsten

Helsinki uudisti hetki sitten isosti omaa markkinointiaan. Kaupunki halusi keksiä keinoja, joilla aidosti palvella kaupunkilaisia heidän tiedonnälässään ja lopputuloksena syntyi #MyHelsinki-palvelu.

#MyHelsinki-palvelu kätkee sisäänsä tyylikkääseen pakettiin paketoituja vinkkejä Helsingin elämyksiin. Se listaa joulun ajan tapahtumia, päästää kiinnostavia kaupunkilaisia kertomaan omista suosikkipaikoistaan ja vinkkaa kiinnostavien tapahtumien suuntaan. Kaupungin paljon keskustelua herättänyt visuaalinen identiteetti on #MyHelsinki-sivuilla toimivassa hyötykäytössä.

Palvelua voi käyttää esimerkiksi joulunodotuksen täyttämiseen kiinnostavilla rasteilla. Sieltä löytyy Helsingin joulusaunat, joulun ajan torit ja markkinat listattuna, joululahjavinkiksi kaupungin second hand -puodit tai kaupungin herkullisimmat joululounaat. Jos perinteisemmät joululounaat eivät tyydytä, voit aina tarkistaa listalta laadukkaita kasvisravintoloita Helsingissä.

Kaupungin saloihin voi uppoutua myös tunnettujen ja kiinnostavien henkilöiden suositusten kautta. #MyHelsinki kerää yhteen “paikallisoppaiden” vinkkejä, joista voi oppia, kuinka huippukokki Antto Melasniemi suosittelee Yrjönkadun uimahallia, vloggaaja Veronica Verho Kalliohovia ja räppäri Gracias indonesialaisrafla Bali Brunchia.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi