Ravintolalöytö Tampereella: Bar Burrito

Oi onnea! Street foodia saa nyt myös Tampereella.

 

Bar Burrito tuo tuulahduksen New Yorkia Tampereelle.
Bar Burrito tuo tuulahduksen New Yorkia Tampereelle. Kuva: Tiia Rantanen

Palkittu keittiömestari Arto Rastas avasi vappuaattona Tampereen Keskustorille burritobaarin, joka on varsin piristävä lisä mustamakkaraa ja hot wingsejä kuhisevaan kaupunkiin (ei sillä, että synkässä ja siivissä olisi mitään vikaa, tietenkään).

Bar Burriton valikoimasta löytyy muun muassa possunposkea, naudanniskaa, korianteri-papumuhennosta (joka on muuten niin hyvää, että ravintolan kannattaisi myydä sitä tölkeittäin) ja herkullista coleslaw’ta. Asiakas saa itse valita burritonsa täytteet, jotka kääräistään ruis-spelttiwrapin sisuksiin. Soosien ystävä arvostaa runsasta kastikevalikoimaa ja tiedostava ruokailija lähi- ja pientuottajien raaka-aineita.

Bar Burrito henkii newyorkilaista tunnelmaa siksi, että pikaruokamaisuudestaan huolimatta siellä tarjoillaan teemaan sopivia oluita ja lattaridrinkkejä. Jälkiruoissakin löytyy valikoimaa – joten vaikka safkat tilataan sandwichjonotyyliin ja maksetaan tilattaessa, viihtyy pöydässä syöden ja juoden pidemmänkin illan. Bar Burrito on auki viikon jokaisena päivänä ja viikonloppuiltoina puoleenyöhön. (Sitä paitsi ravintolan sisustus on täydellistä Instagram-matskua.)

Testiburrito oli muuten niin hyvää, että jos olisin jaksanut, olisin syönyt toisen burriton heti perään.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi