Skiffer avaa uuden ravintolan Kamppiin

Herkullisista liuskapizzoistaan tunnetun Skifferin uusi ravintola tulee noudattamaan ravintolan perinteistä ruoka- ja juomakonseptia.

Kuva: Skiffer

Skiffer-perhe jatkaa laajentumistaan keväällä, kun Peruna & Co. Oy avaa uuden Skiffer-ravintolan Helsingin Kamppiin osoitteeseen Malminrinne 2-4. Ravintolassa on 46 asiakaspaikkaa ja avajaisia vietetään maaliskuussa remontin valmistuttua. 

Skifferin mauista on saatu nautiskella jo useampana vuotena Helsingissä Liuskaluodon, Erottajan, Kallion ja Viiskulman Skiffer-ravintoloissa. Keväällä 2017 avattiin sesonkiravintola Skiffer Hanko. Seuraavaksi on luvassa Kamppi.

”Strategiamme mukaisesti jatkamme laajentumista ja Kamppi oli luonnollinen jatkumo laivueemme kasvaessa. Kiinnostus tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin on edelleen kasvussa ja konseptimme palvelee tätä kasvavaa asiakasjoukkoa”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Pyry Koskimo.

Liuskojen yllätyksellisten makuyhdistelmien takana on Skifferin keittiöpäällikkö Tuomo Suoranta. Ruoka-annosten raaka-aineissa panostamme laatuun, tuoreuteen sekä tuotannon eettisyyteen. 

Liuska on saanut nimensä ensimmäisen Skiffer-ravintolan, Liuskaluodon, ja sen muodon mukaan. Skiffereiden juomatarjonta koostuu laadukkaista viineistä ja maistuvista pienpanimo-oluista sekä virvoitusjuomista.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi