Skiffer tuo liuskansa Kallioon – "Etsimme tiloja keskustasta ja Töölöstä"

Nyt Helsingistä löytyy neljä ja Hangosta yksi Skiffer ja lisää on toiveissa.

Kuva: Skiffer

Skiffer-perhe jatkaa laajentumistaan loppuvuodesta, kun Peruna & Co. Oy avaa uuden 45 asiakaspaikkaisen Skiffer-ravintolan Helsingin Kallioon osoitteeseen Fleminginkatu 8. Ravintola avataan remontin valmistuttua marraskuun alussa 2017. Ruoka- ja juomatarjonta tulee noudattamaan perinteistä Skiffer-konseptia.

Skifferin mauista on saatu nautiskella jo useampana vuotena Helsingissä Liuskaluodon, Erottajan ja Viiskulman Skiffer-ravintoloissa. Keväällä 2017 avattiin myös sesonkiravintola Skiffer Hanko. Loppuvuodesta on Kallion vuoro.

”Kallio on meille sijaintina tärkeä, sillä uskomme korkeaa laatua, rentoutta sekä omaleimaisuutta korostavan konseptimme sopivan alueelle täydellisesti. Kallion avauksen jälkeen tarkoituksena on strategiamme mukaisesti avata Skiffer-ravintoloita muuallekin Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle. Etsimme sopivia tiloja ravintoloillemme mm. keskustan alueelta ja Töölöstä”, sanoo Skifferin toimitusjohtaja Pyry Koskimo.

Liuskojen yllätyksellisten makuyhdistelmien takana on Skifferin keittiöpäällikkö Tuomo Suoranta. Ruoka-annosten raaka-aineissa painotetaan luomua sekä lähiruokaa. Liuska on saanut nimensä ensimmäisen Skiffer-ravintolan, Liuskaluodon ja sen muodon mukaan. Skiffereiden juomatarjonta koostuu laadukkaista viineistä ja maistuvista pienpanimo-oluista sekä virvoitusjuomista.

1 kommentti

Pizzaman

31.8.2017 13:18

Kavereiden kesken Shitter! Keskinkertaisten lättyjen ansiosta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi