Suomen ylivoimaisesti tasokkain ravintola avautuu Helsinkiin toukokuussa - mukana myös kansainvälisiä tähtiä

Suomen kokkimaajoukkue tuo Gastro Helsinkiin pop-up-ravintolan ja huipputason lavaohjelmaa.

  • Mikä: Pop up -ravintola
  • Missä: Messukeskus
  • Milloin: 18.–20.5.2022.
  • Mitä: Yllättäviä ja innovatiivisia annoksia

Jos huikeat makuelämykset ovat sinun juttusi, kannattaa toukokuussa järjestettävät Gastro Helsinki -messut ehdottomasti merkata kalenteriin! Messuille nousee nimittäin Suomen ylivoimaisesti tasokkain ravintola, kun Suomen kokkimaajoukkueen pop up avaa ovensa kolmeksi päiväksi.

Vaikka kokkimaajoukkue loihtii taatusti jo itsekin mitä mahtavimpia ruokia, lisävahvistusta saadaan Islannin kokkimaajoukkuuesta. Messukeskukseen nousevan pop up -ravintolan nimi onkin teeman mukaisesti FIN-ICE.

Gastro Helsinki, joka kokoaa hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset ja opiskelijat yhteen Messukeskukseen.
Gastro Helsinki, joka kokoaa hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset ja opiskelijat yhteen Messukeskukseen.

Ainutlaatuisessa pop up -ravintolassa kokataan yllätyksellisiä ja innovatiivisia annoksia, joista pääsee nauttimaan lunastamalla menukortin ennakkoon. Kokkimaajoukkue tuo myös päivittäin kiinnostavia vieraita messujen ohjelmalavalle.

“Messuvieraille lupaamme pop-up-ravintolassamme huippumakuja suoraan kansainvälisiltä kilpailuareenoilta”, kertoo joukkueenjohtaja Katja Tuomainen Culinary Team of Finland ry:stä.

Päätähtäin kokkiolympialaisissa

Messuvierailla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua uudistuneeseen kokkimaajoukkueeseen, kuulla joukkueen tuoreet kuulumiset ja kannustaa sitä huikeisiin saavutuksiin tulevilla kisa-areenoilla. ​​Uudistuneeseen maajoukkueeseen kuuluvat joukkueen kapteeni Matias Haapsaari, Sami Hakamäki, Tiina Norkio, Daniel Starast, joukkueen johtaja Katja Tuomainen, Pyry Nykänen, Kari Julin, Sukanya Parkkima ja Jesse Hyvärinen.

“Suomen kokkimaajoukkue esittäytyy uudessa kokoonpanossaan messuilla ensimmäistä kertaa. Olemme todella iloisia yhteistyöstä Messukeskuksen kanssa, sillä ohjelmakumppanuus edistää ruokakulttuuria ja tukee meitä matkallamme kohti MM-kisoja, toiminnanjohtaja Tapio Laine Culinary Team of Finland ry:stä kertoo.

Suomen kokkimaajoukkue uudessa kokoonpanossaan.
Suomen kokkimaajoukkue uudessa kokoonpanossaan.

Gastro Helsinki on tärkeä välipysäkki ja harjoittelumahdollisuus maajoukkueelle, joka parhaillaan treenaa Luxemburgissa syksyllä järjestettävään Villeroy & Boch Culinary World Cup -kilpailuun. Päätähtäin häämöttää vuoden 2024 kokkiolympialaisissa Stuttgartissa Saksassa.


Horeca-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki järjestetään tänä keväänä poikkeuksellisesti toukokuussa. Messut ovat avoinna Helsingin Messukeskuksessa keskiviikosta perjantaihin 18.-20.5.2022. Pop up -ravintolan menukortit tulevat myyntiin 15.3. kokkimaajoukkueen kotisivuille.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi