Tulevatko perinteiset hampparit jo korvista? Burger Dojo kannustaa: "Vuonna 2022 voisimme kokeilla jotain muuta myös"

Uusi burgeriketju yhdistää tutun ruokalajin täysin uusiin makumaailmoihin.

Anime on vahva osa Burger Dojon brändiä.
Anime on vahva osa Burger Dojon brändiä.
  • Mikä: Aasialainen hampurilaisravintola
  • Missä: Iso Omena, 0-kerros
  • Mitä nyt: Mukana SYÖ!-viikoilla

Jos perinteiset burgerit on jo maistettu ja mieli kaipaa jotain täysin uutta, nyt on hyvä tilaisuus lähteä kokeilemaan astetta eksoottisempia ja erikoisempia burgereita.

Huhtikuussa kauppakeskus Iso Omenaan ovensa avannut, aasialaisiin erikoisburgereihin keskittynyt Burger Dojo on nimittäin mukana käynnissä olevilla SYÖ!-viikoilla. Herkuttelemaan edulliseen kympin hintaan pääsee aina 16.6. saakka.

Taustalla vahvaa osaamista

Burger Dojo avasi ovensa kauppakeskukseen 9. huhtikuuta. Ravintolan alkutaival on ollut täynnä pieniä haasteita, mutta niistä on selvitty kunnialla. Yksi syy tähän löytyy vahvasta osaamisesta; Burger Dojon perustajat, Luckie Bao, Junyi Gan ja Xiabing Chen ovat tehneet uransa Pohjoismaiden suurimman sushiketjun Luckiefun’sin parissa.

“Alussa keittiö kapasiteettimme ei riittänyt ja työvaiheet eivät olleet tarpeeksi nopeita. Tästä saimme paljon negatiivista palautetta. Ravintola-alalla hieman pidempään toimineena tiesimme, mitä piti korjata ja saimme kaikki asiat kuntoon alle kahdessa viikossa. Sen jälkeen on tullut paljon hyviä palautetta”, yksi ravintolan perustajista, Luckie Bao kertoo Citylle.

Burgereiden lisäksi Burger Dojon listalta löytyy wingseja ja snackeja.
Burgereiden lisäksi Burger Dojon listalta löytyy wingseja ja snackeja. Kuva: Burger Dojo

Uudenlaisten makujen lisäksi Burger Dojo erottuu muista burgeripaikoista trendikkääseen animeen perustavalla brändillään. Vaikka tällä hetkellä valtavirrasta poikkeava ravintola löytyy ainoastaan Espoosta, tulevaisuudessa voi olla toisin; Burger Dojolla on nimittäin suunnitelmissa laajentua lähivuosina franchise-ketjuksi Luckiefun’sin tyyliin.

Vaihtoehtoja perinteiselle nautaburgerille

Jouhevuuteen ja terveysturvallisuuteen panostava Burger Dojo yhdistää aidot aasialaiset maut ja raaka-aineet hampurilaisiin tarjoten kävijöilleen ennennäkemättömän makumatkan. Tarjolla on yhdeksän erilaista burgeria, kanansiipiä ja snackeja, kuten kanapopcornia.

Vaikka nautaburgeri on tuote, jolla Baon mukaan hampurilaispaikan arvo mitataan, hän suosittelee ehdottomasti testaamaan Burger Dojossa myös muita tuotteita. Suomesta saa jo todella hyviä nautaburgereita, joten mitä jos kokeilisit tässä paikassa jotain uutta?

“Uskon, että vuonna 2022 voisimme kokeilla jotain muuta myös. TikTokin kautta olemme onnistuneet saamaan osan asiakkaista kokeilemaan tofu-, katkarapu- ja kanaburgeitamme. Friteerattua kanaa meneekin nyt kaikista eniten”, Bao kertoo.

Chidori Classic -burgeri lähtee SYÖ!-viikkojen ajan matkaasi kympillä.
Chidori Classic -burgeri lähtee SYÖ!-viikkojen ajan matkaasi kympillä. Kuva: Burger Dojo

Jos valinnanvaikeus iskee, Baolla on antaa sinulle omat suosituksensa siihen, mitä listalta kannattaa maistaa.

“Ehdottomasti katkarapuburgeriamme. Burgeriin tulee ravintolassa itse tehty katkarapupihvi pankokuorrutteella. Tämä on ehdottomasti oma suosikkini ravintolassamme.”

Kympin burgereita ja hittijuomia

SYÖ!-viikkojen ajan pääset testaamaan kympillä sekä burgereita että wingsejä. Onko valintasi paistettua kanaa ja tuoretta basilikaa sisältävä Chidori Classic, paistettua tofua ja vegaanista BBQ-majoneesia sisältävä Gomu Gomu no Baku Baku vai paistettua porsaanlihaa ja Dojon currykastiketta sisältävä Kamehameha. Kaikki burgerit tarjoillaan ranskalaisten kera.

Juhlatarjouksena pääset lisäksi testaamaan ravintolan wings-annosta, johon kuuluu yhdeksän kappaletta wingsejä sekä ranskalaiset.

Annosten rinnalle Bao suosittelee maistamaan perinteisten limujen sijaan japanilaisia erikoisuuksia, muutama vuosi sitten Suomeen rantautuneita Ramune-juomia. '

Erikoinen avausmekanismi on Ramune-juomien juttu.
Erikoinen avausmekanismi on Ramune-juomien juttu.

“Jos ei ole japanilaisia Ramune-juomia kokeillu, niin ne ovat erittäin hyviä burgereidemme kanssa.”

Kaikki SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat ja annokset löydät kampanjasivuilta täältä.

2 kommenttia

PaulaFox

17.6.2022 15:48

Hei) Nimeni on Paula ja olen 23-vuotias) Olen aloitteleva seksimalli 18+) Arvostele kuviani osoitteessa - https://ja.cat/id397034

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi