Unohda vanhat käsityksesi sporttibaareista! Hyvään ruokaan panostavassa OlyBetissä viihtyvät kaikki - myös urheilua vieroksuvat

Venäläinen ruletti -annos on Tallinnan uuden sporttibaarin, OlyBet Bar & Grillin vetonaula.

Kuva: Olev Mihkelmaa
  • Mikä: Uudenlainen sporttibaari
  • Missä: Harju 6, Tallinna
  • Mitä: Urheilua, ruokaa ja juomaa
  • Milloin: Ma-su klo 11-23 (koronarajoitusten helpottaessa aukioloaika pitenee)

Suomalaisille tuttu Tallinna on saanut uuden kiinnostavan kohteen, kun trendikäs sporttibaari OlyBet Bar & Grill avasi ovensa Harju-kadun varteen juuri ennen joulua.

Sporttibaari, joka sopii ihan kaikille

Tämän paikan kohdalla voit unohtaa perinteisen käsityksen sporttibaarista, sillä kyseessä on rento ravintolan ja baarin yhdistelmä, jossa voit sekä syödä hyvää grilliruokaa että seurata urheilua valtavilta näytöiltä.

“Olemme saaneet hyvää palautetta siitä, että emme ole hämyinen ja testosteronia uhkuva paikka, vaan uudenlainen sporttibaari ja ravintola, joka sopii hyvin tyttöporukoillekin”, Olympic Entertainment Group AS:n markkinointi- ja myyntipäällikkö Marko Arpiainen kertoo Citylle ja lisää, että tämä palaute on juuri sitä, mitä he toivoivatkin saavansa.

OlyBet Bar & Grill on aivan uudenlainen sporttibaari myös sisustukseltaan.
OlyBet Bar & Grill on aivan uudenlainen sporttibaari myös sisustukseltaan. Kuva: Olev Mihkelmaa

Ravintolan kohderyhmänä ovat suomalaisturistit ja Tallinnassa asuvat suomalaiset. Tätä varten ravintolaan ollaan palkkaamassa suomenkielistä henkilökuntaa, ja isoilla screeneillä pyörivät suomalaisia kiinnostavat urheilulajit, kuten formula ja jääkiekko.

“Täällä on jokaiselle jotakin. Poiketa voi niin jälkkärille, lounaalle, dinnerille tai tulla katsomaan urheilua”, Arpiainen kertoo ja lisää, että eri asiakaskunnat on otettu huomioon myös ruokalistassa.

Josper-hiiligrilli keittiön keskiössä

Ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja niin lihan, kalan kuin kasvisruoan ystäville. Herkulliset annokset valmistetaan Josper-hiiligrillillä, joka antaa aivan omanlaistaan makua niin hampurilaisiin, ribseihin kuin pihveihin.

Kevyempään nälkään listalta voi valita vaikka merellisen bouillabaisse-keiton tai lohitartarin. Jälkiruoaksi maistuu esimerkiksi Arpiaisen ehdoton suosikki; suussasulava suklaamousse. (Varoitus: Tähän suklaamousseen saattaa jäädä koukkuun!)

Uuden sporttibaarin ruoissa on hiiligrillauksen makua.
Uuden sporttibaarin ruoissa on hiiligrillauksen makua. Kuva: OlyBet

“Jos tapas-tunnelma kiinnostaa, alkuruokamenu on rakennettu niin, että alkuruokia voi tilata pöydän täyteen seurueen kesken jaettavaksi.”

Ruokalistan todellinen erikoisuus on annos nimeltä Venäläinen ruletti. Annos sisältää kuusi kanansiipeä, joista yksi on supertulinen. Seurueet voivatkin kisailla keskenään siitä, kenelle osuus tulinen siipi ja kenelle ei.

Siipien ohessa maistuvat ravintolan omat oluet: tumma Black jack, kevyempi I´m ale in tai talon oma lager nimeltään Spordi-laager. Myös kattava joukko erilaisia Gin & Toniceja, cocktaileja ja viinejä ilahduttavat taatusti sporttibaarissa vierailevaa.

Kuva: Olev Mihkelmaa

Monipuolisen ruokalistan lisäksi OlyBet Bar & Grill lupaa tarjota mainion vaihtoehdon vanhankaupungin perinteisille ja hinnakkaille paikoille.

“Tämä paikka on hinta-laatu-suhteeltaan aivan loistava. Päivittäin vaihtuvan lounaan hinta on 5,90 euroa”, Arpiainen toteaa.

Suunnitelmissa teemailtoja ja kesäterassi

Sporttibaari on tällä hetkellä auki klo 11-23, mutta tarkoitus on laajentaa aukioloaja koronatilanteen helpottuessa. Aukioloaikojen pidentämisen lisäksi suunnitelmissa on myös järjestää sekä suomalaisille että virolaisille kohdennettuja erikoistapahtumia, kuten tietovisoja, teemailtoja ja DJ-keikkoja.

“Kesällä OlyBetin kylkeen on tarkoitus avata terassi, joka tuo lisää asiakaspaikkoja.”

Juomalistalta löytyy myös talon omia cocktaileja.
Juomalistalta löytyy myös talon omia cocktaileja. Kuva: Olev Mihkelmaa

Kesäksi suomalaisturisteille on tulossa lisäksi “erikoisherkkua”, eli lonkeroa hanasta.

OlyBet Bar & Grillin Facebook-sivuilta löydät ajankohtaista tietoa baarin tapahtumista, aukioloajoista sekä voit tutustua menuuseen. Ravintolan nettisivuilla voit tutustua sporttibaarin urheilutarjontaan.

1 kommentti

Paavonen

11.4.2023 16:31

Hyvä artikkeli.
https://www.lehtitarjouksia.com/tuote-osasto/tv-lehdet/
https://www.lehtitarjouksia.com/tuote-osasto/tiedelehdet/
https://www.lehtitarjouksia.com/tuote-osasto/talouslehdet/
https://www.lehtitarjouksia.com/tuote-osasto/tekniikkalehdet/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi