Uusi vierailukeskus aukeaa Fazerilaan

Fazerin tehtaan lähistölle avautuu uusi turistihoukutin, jossa voi pitää myös lastenjuhlia.

Kuva: Fazer

Makeisvalmistaja Fazer laajentaa toimintaansa avaamalla uuden vierailukeskuksen Vantaan Fazerilaan. Kohteella juhlistetaan Fazerin 125-vuotista taivalta makeismaailmassa. Fazerilla on tehty vierailutoimintaa tehty jo 60 vuoden ajan, ja nyt Fazer avaa Suomessa ennen näkemättömän kokonaistaideteoksensa kaikille. Sinne voivat saapua niin ryhmät, turistit kuin yksittäishenkilötkin. Vantaan Vaaralassa sijaitseva keskus avataan yleisölle lokakuun alussa.

Tuoreessa vierailukohteessa pääsee tutustumaan yrityksen toimintaan, historiaan, tuotteisiin ja innovaatioihin. Rakennuksessa on esillä nostalginen näyttely ja kiinteistöön avataan kahvila sekä tuotemyymälä palvelemaan kävijöitä. Keskuksen voi varata omaan käyttöön, esimerkiksi lastenjuhlia tai virkistyspäivää varten. Fazer järjestää myös kursseja ryhmille. Kokkaus-, leivonta- ja suklaakursseilla pääsee luomaan aitoja herkkuja Fazerin ammattilaisen kanssa.

Alueella tuoksuu ja näyttää ihanalta. Elämys vierailukeskukseen alkaa jo ulkoa, jossa luonto on yhdistetty kauniisti designiin. Rakennukseen johtaa mutkitteleva tie, jonka varrella on istumispaikkoja ja kirjavaa kasvillisuutta. Viheralueen kasvit on valittu pitkälti niistä hyöty- ja viljelykasveista, joita Fazer käyttää raaka-aineina tuotannossaan ja ruoan valmistuksessa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi