Viron parhaat ravintolat on valittu - katso 58 ravintolan listaus!

Pöydät suosituimpiin ravintoloihin kannattaa varata hyvissä ajoin ennen reissua.

Jahu Sushi nousi ykköseksi Tallinnan parhaimpien ravintoloiden keskuudessa.
Jahu Sushi nousi ykköseksi Tallinnan parhaimpien ravintoloiden keskuudessa.

Pöytävarauspalvelu TableOnline on jälleen listannut vuoden parhaiten arvioidut ravintolat Virossa. Odotetulle listalle pääsi tällä kertaa 58 ravintolaa ympäri Viroa niin Tallinnasta, Pärnusta, Tartosta, Haapsalusta kuin Viljandista.

LUE MYÖS: Tässä ovat Suomen parhaat ravintolat: Lue lista asiakkaiden suosikeista

TableOnline suosittelee 24 -listaus perustuu kymmeniin tuhansiin asiakasarvioihin ravintolaelämyksen onnistumisesta: listalle pääsevät kaikki ne Viron ravintolat, joiden asiakaspalautteiden arvostelujen keskiarvo oli TableOnlinessa vuoden 2023 viimeinen päivä vähintään 4,5/5.

Listalle mukaan päässeet ravintolat edustavat erilaisia keittiöitä ja tyylejä, ja joukkoon mahtuu sekä meille suomalaisillekin tuttuja suosikkeja että mielenkiintoisia uutuuksia.

Kaikki Viron TableOnline -suosittelee ravintolat löydät täältä.

Viron ravintolat kiinnostavat suomalaismatkailijoita

Ruoka ja juoma ovat kasvavia trendejä matkailijoiden keskuudessa, ja tämä näkyy hyvin juurikin Virossa.

“Viron ravintolatarjonta on kasvanut ja kehittynyt viime vuosien aikana valtavalla vauhdilla, ja yhä useampi suomalainen tuntuukin matkaavan Suomenlahden toiselle puolelle juuri uusien ravintolaelämysten perässä”, TableOnlinen toimitusjohtaja Ville Heinon kertoo.

Joyce-ravintola hurmaa Tartossa.
Joyce-ravintola hurmaa Tartossa.

Sen lisäksi, että Viron ravintolat kiinnostavat niin matkailijoita kuin paikallisia, ne eivät ole jääneet huomaamatta asiantuntijoiltakaan. Sekä maailman arvostetuin ravintolaopas Michelin Guide että kansainvälinen, Itävallasta lähtöisin oleva Falstaff ovat nostaneet joukon virolaisia ravintoloita omiin oppaisiinsa.

Ja kun tähän päälle lisätään totta kai tuore TableOnlinen listaus asiakkaiden suosikkiravintoloista, ei ravintolavinkeistä todellakaan ole pulaa!

Ihastuttava Viljandin kaupungissa sijaitseva koduKOHVIK nousi asiakkaiden suosikkien joukkoon.
Ihastuttava Viljandin kaupungissa sijaitseva koduKOHVIK nousi asiakkaiden suosikkien joukkoon.

“Tarjonnan monipuolistuminen ja kiinnostus Viron ravintoloita kohtaan kulkevat käsi kädessä. Asiakkaita riittää sekä uusiin paikkoihin että tuttuihin suosikkiravintoloihin, joten suosittelen ehdottomasti pöytävarauksen tekemistä hyvissä ajoin ennen reissua”,

“Kannattaa tutustua TableOnlinesta myös Viron ravintoloiden tarjouksiin ja tapahtumiin. Voit löytää hyviä syitä lähteä ruokamatkalle naapurimaahan”, Heinonen vinkkaa.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi