Weekend Festival järjestää huikean ilotulitusshown

Festivaalipäivät päättyvät suurimpiin Suomessa tänä kesänä nähtäviin ilotulituksiin.

Suomen suurimpiin musiikkifestivaaleihin lukeutuvalla Weekend Festivalilla nähdään kaikkien aikojen mittavin maassamme tehty lavatuotanto. Tapahtumaan rakennetaan suurin Suomessa koskaan toteutettu konserttilava. Lisäksi molemmat festivaalipäivät päättyvät jättimäisiin ilotulituksiin, jotka ovat kesän massiivisimmat koko maassa.

"Festarin ilotulitukset ovat jopa kaksi kertaa mittavampia kuin Helsingin kaupungin perinteiset uudenvuoden ilotulitukset", kertoo Ilotulitus Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Kristian Björk.

Weekend Festivalin päälava on kaikkien aikojen suurin, jota Suomessa on koskaan toteutettu. Lavalla riittää korkeutta kaikkiaan 25 metriä korkea ja leveyttä 85 metriä.

"Festivaalilla on lisäksi LED-screenejä yli tuhat neliötä, joista pelkästään päälavalla noin 600 neliötä. Kyseessä on yksi kaikkien aikojen suurimmista LED-näytöistä koko Euroopassa", kertoo festivaalin markkinointivastaava Jyri Heikkinen.

Festivaali järjestetään samaan aikaan Helsingin tapahtuman kanssa myös Pärnussa, Virossa sekä Tukholmassa, Ruotsissa. Sekä Weekend Festival Baltic että nyt ensimmäistä kertaa pidettävä Weekend Festival Sweden ovat menestyneet hyvin.

Weekend Festival Helsingin Kalasatamassa 5.-6. elokuuta. Lippuja on vielä jonkin verran jäljellä Lippupisteessä ja Tiketissä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi