Rippituoli

  • Sikako, 34 v mies

Vehkeen pesu

Vaimoni ystävätär on aivan hemmetin upea ja seksikäs ilmestys ja himoitsen tätä naista täysillä. Joskus vietämme vaimon kanssa yhteistä iltaa hänen luonaan ja kun käyn vessassa tämän naisen luona, niin pesen värkkini lavuaarissa ja pyyhin vehkeeni tämän naisen kasvopyyhkeeseen. Kiihotun tästä suunnattomasti.


  • Tissi mies, 43 v mies

Haluaisin olla nainen.

Olen iso lihava mies. Haluaisin olla nainen, isoperseinen ja isorintainen afrikkalainen huora.


  • @serena, 24 v nainen

eksän veli yrittää.?

olen törmäillyt baarissa eksäni veljeen. En ole ollut eksäni kanssa tekemisissä pitkään aikaan ja erostakin on jo vuosia aikaa. Se oli sitä aikaa kun oltiin tosi nuoria. Seurustelimme jonkin aikaan. Molemmat on jatkanut elämässä ja kerennyt seurustellakki siinä välissä. Kun olen tässä lähiaikoina tutustunut paremmin hänen veljeen. (Viihteellä ja on samaa ystävä piiriä) Aluksi vain juteltiin kaikesta, heitettiin vitsiä kunnes hän alkaa yrittämään minua. Olin aika hämmentynyt tilanteesta. Yritin vähän sanoa, että jos menis jotain muuta naista yrittää, mutta hän totesi et ei haluu olla kenenkää muun kans, kun minun. Puhu, että on siitä lähtien katellut kun minut näki ensikertaa. Jotenkin olin otettu ja vihainen samaan aikaan. Tästä yrityksestä. Hän on komea, kohtelias ja mukava. Luulin, että se jäisi siihen ja menisi siltä nämä asiat ns. Humalatilan piikkiin, mutta hän on ottanut minuun senkin jälkeen aina välillä yhteyttä ja sanoo minua muruksi jne ja kyselee missä meen?hän haluaisi nähdä, olla ja jutella. En tiedä miten olla asian kanssam kauheen hämmentävä tilanne. Viihdyn hänen seurassa, mutta hänellä on välillä minuun jonkin näköinen ote. tunteeni on niin sekavat tykkään hänestä, mutta en tiedä miten hän voi olla niin ok siitä asiasta että hänen veljensä on seurustellut kanssani. Pelkään, kun on samoja ystäviä niin tulee väkisin törmättyä, että ihastun häneen. Tai no vähän on tunteita tullu, mutta sille en voi mitää. En ainakaa halua veljeksien välejä rikki. enpä varmaan asialle voi oikein mitään tehdä. Mutta haluaisin jonkun selon tähän touhuun. Miksi hän tekee niin? miksi hän muka pitää minusta? Miten minun pitäisi olla? Miksi tunnen jotain häntä kohtaa? Enkä tiedä miten tämmöiseen pitäisi reagoida. Olen ihmeellisessä sopassa tämän asian kanssa ja ei kiva.


  • Xns kng, 22 v nainen

Kuka  1

Sain melkein 5 vuotta sitten anonyymin rakkaudentunnustuksen fb inboxiini... Se oli todella pitkä ja kaunis viesti. Jo ennen viestiä olin siinä mielessä itsevarma etten monien ikätoverieni tavoin epätoivoisesti tarvinnut hyväksyntää muilta ihmisiltä. Viestin jälkeen uskalsin entistä enemmän olla mitä olen ja elää itselleni rehellisellä tavalla. vaikka tunsin joskus olevani niin yksinäinen, outo tai mitä tahansa, pytyin aina ajattelemaan että kaikesta tästä huolimatta maailmassa oli joku joka koki elämän jotenkin samalla tavalla ja piti minusta todella paljon, ei huolimatta siitä mitä olin vaan juuri sen takia. Tällä hetkellä on aivan sama kuka viestin lähetti, se toimi joka tapauksessa hienosti ja teki minut ehkä pysyvästi onnelliseksi. Tunnustukseni on siinä, että vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen mietin edelleen kuka viestin lähetti ja haluaisin puhua tämän ihmisen kanssa. Ehkä lähettäjä oli joku ystäväni, ehkä joku jonka ihastus on mennyt ohi ajat sitten. Haluaisin kuitenkin kiittää ja joskus niinkuin NYT niin jumitan ajatuksessa todella pitkään ja tuntuu sietämättömältä etten saa KOSKAAAAAAN tietää kuka viestin lähetti. Se oli niiiin kaunis ja ihana viesti, kaikkien pitäisi saada vastaava.


  • Huhhahheihei, 39 v mies

Drugs are great

Olen kohta 40-vuotias yritysjohtaja. Muksuja on, mutta asuvat äitinsä kanssa. Toki ovat paljon minunkin luonani. Pidän huumeista. Paljon. Kokaiinia, amfetamiinia (ei piikittäen) extacy tabuja kuluu paljon. Ihan kun kotonakin saatan arki-iltana nuuhkia muutaman g:n pepsiä. Seuraavana iltana vaimma aata... lisäten muutaman kiekon. Ja on niin saamarin mukavaa. Kesken työpäivän saatan vetäistä useita kertoja pepsi,aata jne. Ja kukaan ei huomaa. Kiekkoja saatan rouhia joskus 10-15 päivässä yksin ollessani. Joskus kun otan pepsiä niin paljon, että tuntuu sydämmen pettävän. Oi mikä tunne. Outoa varmasti, mutta jokaisella omansa.


  • turhautunut28, 28 v nainen

mieheni lapsi on uusavuton  6

Olen kohta seurustellut mieheni kanssa 2 vuotta ja en voi sietää hänen lastaan. Tämä neiti on 9 v ja ei osaa käydä vessassa käskemättä vaan pissaa housuihin , ei osaa pukea ulkovaatteita itse päälle, ei osaa ottaa itse ruokaa ei edes voileivän tekemistä , repii tapeetit seinästä (olen tämän suhteen aikana uusinut 3 kertaa tapetit), piirtelee myös pöytään lista jatkuisi loputtomiin. Kaikista ärsyttävintä tässä on se että lasta ei saa kieltää eikä käskeä! Varmasti olen teidän keski-ikäisten mielestä mulkku mutta ei tämä ole normaalia. Itselläni on 5 vuotias tytär ja hän on paljon reippaampi ja omatoiminen. Haluaisin tietää onko muilla samoja ongelmia miesten/naisten entisenliiton lasten kanssa?


  • creampielover, 41 v mies

Mua kiihottaa katsoa  2

kun vaimo on toisen miehen kanssa. Kolmen kimppa on NIIN siistiä.


  • basicbitch, 20 v nainen

himot

Minulla on ollut pitemmän aikaa juttua mukavan oloisen miehen kanssa. Silti "entinen" flirttailukaverini on alkanut kiinnostaa hullunlailla. Olemme tekemisissä vain 1-2kertaa kuussa, silloinkin vain ohimennen/baarissa jutellen. Siitähuolimatta joka kerta kun näemme hän vihjailee minulle rajusta seksistä (olisiko oman pääni sisällä..) kujeilevilla ilmeillä ja kerran hän leikkimielisesti vetäisi poninhännästäni sanoen "sulla onki kiva tää.." En saa sitä millään mielestäni. Kiltti poika laittaa mukavia viestejä päivittäin ja kahvittelemme sillointällöin, mutta uskon todella hänen olevan liian kiltti sängyssä. Syyllisyys siis painaa että lähtisin mielummin pahan pojan mukaan kun "liian kiltin sängyssä" .


  • 155, 30 v mies

Varatut  5

Vedän puoleeni kauniita naisia, rumat eivät onneksi lähesty. Ei ole mitään väliä onko vapaa vai varattu. Asiat etenee lähes samalla kaavalla. Juttelua, kahvia ---> Sänkyyn. Kerron aina saman tarinan ja se näyttää toimivan pettämättömästi, selvinpäin tottakai. On muutama kaveri keiden naisiin en koskisi, muuten kyllä annan mennä koska naiset ne aloitteet sänkyyn menemisestä yleensä tekevät, vitut välitän kavereista. Parisuhteessa petin ilman omantunnontuskia. En osaa arvostaa kuin muutamaa naista ja tällähetkellä en tiedä kuin yhden naimisissa olevan kenelle pystyisin olemaan uskollinen. Mitä enemmän haastetta sen parempi, en tapaa toista kertaa naista jos hän on ollut liian helppo. Tuntuu, että saan sänkyyni kenet haluan. En ole täydellinen, mutta vaadin naiselta sitä. Käytän työaikaa seksiin ja kumppanien etsimiseen


  • Nettitrollaaja, 52 v mies

Valhetta netissä  8

Olen kirjoittanut keskustelupalstoille juttuja, jotka ovat tavallaan totta mutta liioiteltuja.


  • vähän vino, 34 v nainen

Tunteet pinnassa  3

Katsoin netistä videota kahden suloisen nuoren homomiehen/-pojan paneskelusta. Oli niin kiihottavaa ja kaunista, että pääsi itku.


  • Puumanainen, 32 v nainen

Puuma  9

Itse olen 32 vuotias nainen joka tutustui baarireissulla nuoreen 18 vuotiaaseen poikaa/mieheen. Mies ihastui minuun ja ehkä hieman itsekin ihastuin . Ikäero hieman painaa mieltä. Puumanainen olen. Tiedän ettei tästä vakavaa suhdetta voi tulla.. Siis tunnustus ihastuin 14 vuotta nuorempaan .


  • ilkeäkö?, 18 v nainen

Korvaaja nykyiselle  8

Vaikka asun nykyisen poikaystäväni kanssa yhdessä, etsin jatkuvasti hänelle korvaajaa. Olen niin itsekäs, että en halua hypätä tyhjän päälle maksamaan vuokraa yksin. Heti, kun sopiva korvaaja löytyy, nykyinen lentää helvettiin tästä asunnosta, ilman mitään suurempia tunteita.


  • Ennustaja-neiti, 35 v nainen

Pelletarina  1

Kun 8-vuotiaana kuulin Pelle Hermannia esittäneen Veijo Pasasen kuolemasta, olin mielestäni jo niin iso että minun ei sopinut surra sitä. Siispä olin muina miehinä enkä reagoinut mitenkään.
Nyt olen sitten ruvennut itkemään ja suremaan tätä asiaa ja olen siitä kovasti hämmästynyt.


  • Epälutka, 18 v nainen

Jakorasia...  3

...Tai niin ainakin kaikki luulevat.
Esitän ihmisille yltiömäistä seksikuningatarta, jätkiä löytyy usiampi, mikä on tosi, mutta en ole kertaakaan harrastanut seksiä. En miehen enkä naisen kanssa, olen edelleen neitsyt.
Useat vahnat sekä uudet tuttavuudet olettavat että omistan useita seksikumppaneita.


  • bigpig, 28 v mies

Sikana narttujen seassa  2

Olen 28 v mies ja pyörin melkein joka ainut päivä seksipalstoilla, treffipalveluissa ja chateissä. Metsästän sieltä naisia kaikenlaiseen kivaan. Lähettelen kiinnostaville naisnimimerkeille keskustelupalstoilla erittäin törkeitä viestejä ja saan vastaukseksi usein tapaamispyyntöjä. Sitten varaan hotellihuoneen jostakin sovitusta paikasta ja tavataan. Luen nimimerkin viestihistorian niin osaan toteuttaa hänen mielihalunsa. Käyn kauppaa naisten kanssa, minä toteutan tuon jos sinä toteutat tämän. Ja aika usein onnistuu. Haen myös naisista narttuseuraa itselleni. Käskytän, nöyryytän, häpäisen, alennan, nimittelen, piiskaan ja käytän naisia pelkkänä reikänä. Tälläisestä menosta pitäviä on jonoksi asti, olisi varmaan lisääkin mutta harva uskaltaa myöntää. Kaikki lomani ja matkani suunnittelen siten, että missä on parhaimman näköiset naiset ja avoin seksuaalikulttuuri, niin menen sinne. Suomessa en käy baareissa, ulkomailla taas en tapaile nettituttavuuksia vaan isken livenä baarista tai jostakin kinkymiitistä. Olen aivan täysi sika ja nautin siitä, en kaipaa parisuhdetta.


  • vtk_, 25 v nainen

Homma hanskassa  3

Olen 25-vuotias, vuoden päästä valtiotieteiden maisteriksi valmistuva nainen, enkä osaa luetella aakkosia oikeassa järjestyksessä.


  • Teme247, 32 v mies

Olen katsellut salaa pornoa  3

Vaimon siitä tietämättä vaikka hän on ollut läsnä samassa asunnossa ja huoneessakin enkä ole kehdannut hälle tunnustaa sitä avoimesti. Olen pelkuri.


  • sähkäri4life, 20 v nainen

Suositteken  3

Minä ja neljä ystävääni masturboimme kaikki sähköhammasharjalla. Yksi ystävistä kertoi tavan, ja siitä lähtien olemme aina jakaneet kokemuksemme sähkäreistä. Kaikilla on tietenkin omat hammasharjapäät aktia varten. Kukaan ei kadu päiväkään tämän aloittamista. Kannattaa kokeilla!


  • Japa9, 33 v nainen

Pomon vastuu  2

Olen kovin ihastunut työntekijääni. Olen pyrkinyt olemaan ammattimainen ja antanut asian olla. Työsuhde on juuri päättymässä ja pelkään etten sittenkään uskalla heittäytyä epäammattimaiseksi.