Tiedotteet

 • 6.9.2006

Suuremmat kuvat Kuvagalleriaan

Kasvatimme Kuvagalleriaan lisättävien kuvien maksimikokoa 40%. Muutos vaikuttaa erityisesti vaakakuvien kokoon.

Liittymällä Cityn VIP-klubiin voit lisätä Kuvagalleriaan 200 kuvaa, Sisäpiirin jäsenenä 500 kuvaa.


 • 30.8.2006

Viettelyksiä ja videonauhaa!

Ensin oli teksti, sitten kuva ja nyt se liikkuu! Nokkelampi, näyttävämpi, nopeampi Deitti.net/Mobile on kaupungissa. Hanki parempaa seuraa koska tahansa, mistä tahansa.

Jätä deittivideo, löydä unelmien partneri ja lähde leffaan!

Tee historiaa, jätä deittivideo. Se on helppoa kuin hengittäminen. Jokainen 15.9. mennessä videon jättänyt deittailija palkitaan elokuvalipulla. Lippuja jaossa 100 kappaletta. Palkitsemme myös parhaan deittivideon jättäneen kahden hengen illallisella. Samalla voitat ehkä itsellesi unelmien partnerin.

Näin kuvaat oman deittivideon (ilmaista)

 1. Kuvaa parhaat puolesi kännykkäsi videotoiminnolla. Muista ääni.
 2. Mene kännykkäsi WAP-selaimella osoitteeseenwap.deitti.net.
 3. Jätä deitti-ilmoitus.
 4. Liitä kuvaamasi video ilmoitukseesi ohjeiden mukaan.
 5. Pian Sinulla on parempaa seuraa.

Uutta: Saladeitti-ominaisuus!

Deitti.net/Mobile-palvelussa voit itse valita viestin, joka puhelimeesi lähetetään merkkinä siitä että olet saanut vastauksen deitti-ilmoitukseesi. Voit myös valita, että et saa lainkaan tekstiviestejä, vaan vastaukset ovat luettavissa vain WAPissa.

Suuntaa siis kapulasi osoitteeseen WAP.DEITTI.NET ja hanki parempaa seuraa.


 • 30.8.2006

City-lehti Lappeenrantaan ja Kouvolaan

City-lehti julkaisee marraskuussa uuden, kymmenennen osapainoksen. Kouvolaan ja Lappeenrantaan jaettavan lehden painosmääräksi kaavaillaan 15 000 kappaletta.

"10. osapainoksen myötä City on entistäkin vahvempi valtakunnallinen media. Uskomme saavamme Kaakkois-Suomesta yli 20 000 uutta nuorta lukijaa. Lappeenranta on mielenkiintoinen yliopistokaupunki ja Kouvola lähialueidensa vireä keskus", City-lehden päätoimittaja Pete Suhonen sanoo.

City-lehti tuottaa 10. osapainoksen myötä kaupunkitietoa jo 15 kaupungista Suomessa.


 • 4.8.2006

Spy Hard nyt myös verkossa

Tsekkaa heti kuka kukin on kaupungin yössä! Kun muut bailaavat, me vakoilemme. Spy Hard on suuri sähköinen bailukuva-arkisto. Mukana City-lehdessä julkaistujen kuvien lisäksi myös paljon muita kuvia!


 • 1.8.2006

Cityn saa kotiin

Helsingin City-lehti on nyt mahdollista tilata kotiosoitteeseen. 12 numeron puolen vuoden tilaus Suomeen maksaa 19 euroa ja irtonumeron tilaaminen 2 euroa. Voit tehdä kestotilauksen kaikkialle maailmaan.


 • 1.8.2006

Ostoskeskus avattu

Lisäsimme Ostoskeskus-ryhmän keskusteluihin. Ostoskeskus paljastaa shoppailun salat. Jaa heti omat kokemuksesi.


 • 19.7.2006

Kommentointi videogalleriaan

Nyt Cityn VIP-klubin jäsenet voivat kommentoida myös videogallerian videoita. Kaikki käyttäjät voivat lukea kommentteja.

Jätä heti oma videosi tai katso muiden jättämiä otoksia.


 • 12.7.2006

Spotteri-arvonta suoritettu

Onni suosi seitsemää rohkeaa kun City palkitsi Pori Jazz -lipuilla VIP-klubilaisia, jotka olivat jättäneet menonsa Spotteri-palveluun 11.7. mennessä. Liput on nyt arvottu ja postitettu Helsinkiin (2 kpl), Turkuun (2 kpl), Lappeenrantaan, Kotkaan ja Vantaalle.

City-lehti ja City.fi onnittelee onnekkaita!

Ps. VIP-klubilainen, muistathan pitää yhteystietosi aina ajan tasalla Cityn kilpailujen ja arvontojen varalta. Tälläkin kertaa muutamalta käyttäjältä meni palkinto sivu suun keksittyjen yhteystietojen vuoksi – eikuulusulle 123 on kehno katuosoitteeksi.


 • 12.6.2006

Kimppakyytejä tarjolla

City.fi starttaa kimppakyytipalvelun, jonne kaikki Cityn VIP-käyttäjät voivat lisätä kyytitarjouksia tai ilmoituksia kyydin tarpeesta. Kuka tahansa voi lukea näitä ilmoituksia, mutta vain VIP-klubin jäsenet näkevät ilmoittajien yhteystiedot.

Palvelu on vielä testausvaiheessa ja pyrimme keräämään sinne mahdollisimman paljon kimppakyytejä. Oletko siis menossa festareille, mutta kyyti puuttuu vielä? Jätä välittömästi ilmoitus kyydin tarpeesta. Nyppiikö kulkea työmatka yksin, vaikka autossa olisi tilaa neljälle? Ei muuta kuin jättämään oma kyytitarjous palveluun.


 • 23.5.2006

Kaveri Sisäpiiriin

Voit nyt yllättää ystäväsi ja tilata hänelle Sisäpiiri-aikaa. Riittää, että tiedät hänen nimimerkkinsä Cityn VIP-klubissa.

Sisäpiiri on City.fi:n syvin aste, jolloin kaikki palvelun herkut ovat käytettävissä.


 • 15.5.2006

Pihkassa-palvelu starttaa!

Olet ihastunut, muttet tiedä onko ihastuksesi niinkään tykästynyt sinuun? Vai haluatko testata, onko vakiintuneessa suhteessasi yhä tunteet jäljellä? Haluaisit kysyä asiaa, mutta kynnys on liian korkea?

Tämän niin kovin yleisen pulmatilanteen ratkaise Pihkassa-palvelu. Ainoa edellytys palvelun käyttämiselle on, että tiedät ihastuksesi sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai nimimerkin City.fi:ssä.

Tutustu palveluun ja merkkaa heti omat ihastuksesi!


 • 27.4.2006

Kansikuvamalli 2006

City-lehti etsii kansikuvamallia, siis ennenkaikkea näyttävää, vaikuttavaa persoonaa. Naista tai miestä. Henkilöä, jolla on edellytykset esiintyä City-lehden kannessa elokuun numerossa. Ainoa osallistumista rajaava vaatimus on 18 vuoden ikä.

City-lehden lukijat ja City.fi-yhteisö äänestävät City.fi-verkkopalveluun jätettyjen kuvien perusteella kymmenen Kansikuvafinalistia, joista tuomaristo valitsee voittajan. Äänestys alkoi 27.4.

Voittaja stailataan ja kuvataan City-lehden kanteen huipputiimin toimesta. Kansikuvamalli palkitaan ruhtinaallisesti Onlyn vaatepalkinnoilla. Lisäksi voittajaa odottaa koemallisopimus Paparazzi-mallistoimiston kanssa.

Ylituomaristoa johtaa mallimaailman ennakkoluulottomin kykyjenetsijä Laila Snellman!


 • 17.3.2006

Anonyymi kommentointi

Kuvagallerian kuvia voivat nyt kommentoida myös VIP-klubiin kuulumattomat henkilöt. Anonyymi kommentti maksaa 1,30 euroa.

Linkki anonyymiin kommentointiin löytyy jokaisen kuvan yhteydestä, jonka kommentointi on sallittu. Linkki näytetään vain kirjautumattomille käyttäjille.


 • 13.3.2006

Uutta: Kyselyt

Mitä olet aina halunnut kysyä muilta Cityn käyttäjiltä? Kyselyt-palvelussa selvität, mitä mieltä Cityn yhteisö on päivän polttavista ja aina ajankohtaisista asioista. Tee kysely ja sillä selvä.

Kyselyitä voivat tehdä kaikki VIP-klubin jäsenet.


 • 22.2.2006

Luottokorttimaksut käyttöön

Olemme ottaneet käyttöön Luottokunnan maksupalvelun, jonka kautta voit maksaa palveluistamme yleisimmillä kansainvälisillä luottokorteilla (Visa, Visa Electron, MasterCard, EuroCard, American Express).

Tällä hetkellä voit maksaa luottokortilla seuraavat palvelut:

- Rekisteröityminen VIP-klubiin - VIP-jäsenyyden vahvistaminen - Sisäpiirin jäsenyys (myös puoli vuotta!) - Nimimerkin vaihto - Deluxe-aika - 15 minuuttia julkisuudessa - Deittivastaukset - PopCitystä ladattava musiikki

Ohjeet luottokorttimaksuun löydät kyseisten palveluiden yhteydestä.


 • 13.1.2006

Peilikuva monipuolistui

Cityn huippusuosittu Peilikuva-palvelu on saanut uuden ominaisuuden. Nyt voit selailla käyttäjiä sukupuolen lisäksi myös iän perusteella.

Valittavissa olevat ikähaarukat ovat alle 25-vuotiaat, 25–35-vuotiaat ja yli 35-vuotiaat. VIP-klubin jäsenet voivat tarkistella myös suosituimpien kuvien tilastoja näiden ikäkriteerien perusteella.


 • 15.12.2005

CityChart jälleen toiminnassa

Mikä elokuva oli mielestäsi hyvä? Tai huono? Missä ravintolassa viimeksi söit hyvää ruokaa? Mikä levy on mielestäsi vuoden paras? Katso City-lehden ja City.fi:n käyttäjien ranking-listat levyistä, leffoista ja ravintoloista ja anna oma arviosi.


 • 2.12.2005

Uudistus Deitti.net/mobileen

Nyt voit tarkistaa onko sinulla ilmoituksia Deitti.net/mobilessa. Lähetä tekstiviesti DEITTI [väli] TARKISTA numeroon 17222 (0.4e) ja saat tietää, onko sinulla ilmoituksia palvelussa.

Toiminnosta on apua, jos olet unohtanut ilmoituksesi numeron ja haluat poistaa ilmoituksen.


 • 17.11.2005

Matkaoppaan vika korjattu

Matkaoppaan vinkkien tallennuksessa ollut ongelma on nyt korjattu. Jos et saanut aiemmin tallennettua vinkkiäsi, jätä se nyt.

Pahoittelemme ongelmia.


 • 8.11.2005

Blogi-palvelu avaa

City on nyt avannut kaikille VIP-klubilaisille avoimen blogi-palvelun, jossa käyttäjät kertovat miten menee ja missä. Blogi-palvelun avulla oman verkkopäiväkirjan tai blogin pitäminen on yksinkertaista ja nopeaa.

Jokaiselle käyttäjälle on myös varattu oma osoite muotoa nimimerkki.city.fi. Jos blogin pitäminen ei kiinnosta, voi osoitteen asettaa myös ohjaamaan omille kotisivuille.

Sekä blogit että kotisivuohjaus ovat kaikille VIP-klubilaisille maksuttomia palveluita.