Tiedotteet

 • 7.12.2006

Pikanäppäimet selailuun

Voit nyt selata palvelussa olevia listoja vasen- ja oikea-nuolinäppäimillä ilman hiirtä. Yksittäisen kuvan tai videon yhteydessä nuoli ylöspäin ohjaa takaisin kaikkien kuvien/videoiden listalle.


 • 19.11.2006

AntiTV starttasi!

Cityn uusi uljas videopalvelu avautui. Voit lisätä palveluun lähes millä tahansa laitteella kuvattuja videoklippejä. Tämän jälkeen videot ovat kaikkien City.fi:n käyttäjien katseltavissa. Videoita voi myös kommentoida.

AntiTV on vielä beta- eli testausvaiheessa. Palvelussa saattaa ilmetä ongelmia ja toivomme, että lähetät palautetta kaikista havaitsemistasi ongelmista. Myös kaikki palvelun kehitys- ja parannusehdotukset otetaan avosylin vastaan.

Ja eikun lisäämään kaikki kotivideot AntiTV:seen!


 • 27.10.2006

Kuvat kommentteihin

Nyt käyttäjän Kuvagalleriaan lisäämä oletuskuva näkyy hänen kirjoittamien kommenttien yhteydessä. Näin voi nopeasti silmäillä millaiset ihmiset ovat kommentteja kirjoittaneet.

Jos käyttäjä ei ole vielä lisännyt kuvaansa palveluun, "Ei vielä kuvaa" -kuvaketta napsauttamalla voi helposti kannustaa häntä lisäämään kuvansa palveluun.

Kuvakommentit näkyvät tällä hetkellä Kuvagalleriassa ja Peilikuvassa.


 • 25.10.2006

Katso videogallerian videot ilmaiseksi

Cityn videogalleria uudistuu pian. Jo nyt voit katsoa kaikki vanhat videot ilmaiseksi.

VIP-klubin jäsenenä voit myös jättää millä tahansa laitteella kuvattuja videoita palveluun ja olet ensimmäinen, kun uusi palvelu starttaa.


 • 19.10.2006

Tiedä mitä tapahtuu

Löydät nyt kaupunkisi tapahtumat kootusti City.fi:stä. Jos City-lehden jakeluteline on tyhjä, suuntaa kulkusi Cityn nettisivujen Tapahtumat-osioon.

Tällä hetkellä löydät tapahtumat seuraavista kaupungeista: Helsinki, Joensuu, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Tampere ja Turku


 • 11.10.2006

Kuvat kännystä Kuvagalleriaan

Nyt voit lisätä luurissasi lymyilevät huippuotokset suoraan Cityn Kuvagalleriaan ja Peilikuvaan. Se on helppoa kuin hengittäminen.

Kuvagalleriaan voit lisätä jopa 500 kuvaa ja Peilikuvassa tarkastat nopeasti baarilookkisi - kuva kännystä palveluun ja vartin päästä tiedät miltä näyttää.

Kokeile heti! Suuntaa kapulasi osoitteeseen wap.city.fi tai lue ohjeet!


 • 6.10.2006

Armas mukaan Cityyn

Cityn tekstiviestipalvelut toimivat nyt myös Armas-matkapuhelinliittymillä.

Voit muun muassa rekisteröityä Cityn VIP-klubin jäseneksi, tilata Deluxe-aikaa Deitti.netiin tai mitata painoindeksisi.

Tervetuloa mukaan kaikki Armas-liittymien haltijat!


 • 3.10.2006

Suurempia kuvia Kuvagalleriaan!

Kuvagalleriaan on nyt mahdollista ladata entistä suurempia kuvatiedostoja. Ladattava kuva voi olla mitoiltaan nyt jopa 4000x3000 pikseliä ja tiedostokooltaan 2 megatavua.

Näin Cityyn on nyt helpompi lisätä kuvia suoraan uudemmistakin digikameroista ilman että niitä tarvitsee pienentää erillisellä ohjelmalla ennen lisäystä.


 • 18.9.2006

Sähköpostijärjestelmä päivitetty

City.fi:n sähköpostipalvelussa suoritettiin järjestelmäpäivitys 13.9. ja tämän myötä olemme nyt päässeet eroon palvelua pitkään vaivanneista käyttäjien tilankäyttöongelmista. Päivityksen myötä otettiin käyttöön uusi palvelinjärjestelmä, joka takaa entistäkin nopeamman ja luotettavamman toimivuuden VIP-klubilaisten sähköpostille.

Suurin osa käyttäjien sähköposteista on jo siirretty uuteen järjestelmään, mutta lyhyitä katkoksia saattaa esiintyä edelleen joidenkin yksittäisten käyttäjien kohdalla. Arvioimme siirron olevan suoritettu lopullisesti tämän viikon (38) loppuun mennessä.

Päivityksen yhteydessä poistettiin myös niiden käyttäjien postilaatikot, jotka eivät ole käyttäneet palvelua yli vuoteen. Tällä toimenpiteellä pyrimme vähentämään käyttämättömien tunnusten aiheuttamaa ylimääräistä järjestelmäkuormitusta ja tarjoamaan täten aktiivikäyttäjille paremmin toimivan palvelun.


 • 6.9.2006

Suuremmat kuvat Kuvagalleriaan

Kasvatimme Kuvagalleriaan lisättävien kuvien maksimikokoa 40%. Muutos vaikuttaa erityisesti vaakakuvien kokoon.

Liittymällä Cityn VIP-klubiin voit lisätä Kuvagalleriaan 200 kuvaa, Sisäpiirin jäsenenä 500 kuvaa.


 • 30.8.2006

Viettelyksiä ja videonauhaa!

Ensin oli teksti, sitten kuva ja nyt se liikkuu! Nokkelampi, näyttävämpi, nopeampi Deitti.net/Mobile on kaupungissa. Hanki parempaa seuraa koska tahansa, mistä tahansa.

Jätä deittivideo, löydä unelmien partneri ja lähde leffaan!

Tee historiaa, jätä deittivideo. Se on helppoa kuin hengittäminen. Jokainen 15.9. mennessä videon jättänyt deittailija palkitaan elokuvalipulla. Lippuja jaossa 100 kappaletta. Palkitsemme myös parhaan deittivideon jättäneen kahden hengen illallisella. Samalla voitat ehkä itsellesi unelmien partnerin.

Näin kuvaat oman deittivideon (ilmaista)

 1. Kuvaa parhaat puolesi kännykkäsi videotoiminnolla. Muista ääni.
 2. Mene kännykkäsi WAP-selaimella osoitteeseenwap.deitti.net.
 3. Jätä deitti-ilmoitus.
 4. Liitä kuvaamasi video ilmoitukseesi ohjeiden mukaan.
 5. Pian Sinulla on parempaa seuraa.

Uutta: Saladeitti-ominaisuus!

Deitti.net/Mobile-palvelussa voit itse valita viestin, joka puhelimeesi lähetetään merkkinä siitä että olet saanut vastauksen deitti-ilmoitukseesi. Voit myös valita, että et saa lainkaan tekstiviestejä, vaan vastaukset ovat luettavissa vain WAPissa.

Suuntaa siis kapulasi osoitteeseen WAP.DEITTI.NET ja hanki parempaa seuraa.


 • 30.8.2006

City-lehti Lappeenrantaan ja Kouvolaan

City-lehti julkaisee marraskuussa uuden, kymmenennen osapainoksen. Kouvolaan ja Lappeenrantaan jaettavan lehden painosmääräksi kaavaillaan 15 000 kappaletta.

"10. osapainoksen myötä City on entistäkin vahvempi valtakunnallinen media. Uskomme saavamme Kaakkois-Suomesta yli 20 000 uutta nuorta lukijaa. Lappeenranta on mielenkiintoinen yliopistokaupunki ja Kouvola lähialueidensa vireä keskus", City-lehden päätoimittaja Pete Suhonen sanoo.

City-lehti tuottaa 10. osapainoksen myötä kaupunkitietoa jo 15 kaupungista Suomessa.


 • 4.8.2006

Spy Hard nyt myös verkossa

Tsekkaa heti kuka kukin on kaupungin yössä! Kun muut bailaavat, me vakoilemme. Spy Hard on suuri sähköinen bailukuva-arkisto. Mukana City-lehdessä julkaistujen kuvien lisäksi myös paljon muita kuvia!


 • 1.8.2006

Cityn saa kotiin

Helsingin City-lehti on nyt mahdollista tilata kotiosoitteeseen. 12 numeron puolen vuoden tilaus Suomeen maksaa 19 euroa ja irtonumeron tilaaminen 2 euroa. Voit tehdä kestotilauksen kaikkialle maailmaan.


 • 1.8.2006

Ostoskeskus avattu

Lisäsimme Ostoskeskus-ryhmän keskusteluihin. Ostoskeskus paljastaa shoppailun salat. Jaa heti omat kokemuksesi.


 • 19.7.2006

Kommentointi videogalleriaan

Nyt Cityn VIP-klubin jäsenet voivat kommentoida myös videogallerian videoita. Kaikki käyttäjät voivat lukea kommentteja.

Jätä heti oma videosi tai katso muiden jättämiä otoksia.


 • 12.7.2006

Spotteri-arvonta suoritettu

Onni suosi seitsemää rohkeaa kun City palkitsi Pori Jazz -lipuilla VIP-klubilaisia, jotka olivat jättäneet menonsa Spotteri-palveluun 11.7. mennessä. Liput on nyt arvottu ja postitettu Helsinkiin (2 kpl), Turkuun (2 kpl), Lappeenrantaan, Kotkaan ja Vantaalle.

City-lehti ja City.fi onnittelee onnekkaita!

Ps. VIP-klubilainen, muistathan pitää yhteystietosi aina ajan tasalla Cityn kilpailujen ja arvontojen varalta. Tälläkin kertaa muutamalta käyttäjältä meni palkinto sivu suun keksittyjen yhteystietojen vuoksi – eikuulusulle 123 on kehno katuosoitteeksi.


 • 12.6.2006

Kimppakyytejä tarjolla

City.fi starttaa kimppakyytipalvelun, jonne kaikki Cityn VIP-käyttäjät voivat lisätä kyytitarjouksia tai ilmoituksia kyydin tarpeesta. Kuka tahansa voi lukea näitä ilmoituksia, mutta vain VIP-klubin jäsenet näkevät ilmoittajien yhteystiedot.

Palvelu on vielä testausvaiheessa ja pyrimme keräämään sinne mahdollisimman paljon kimppakyytejä. Oletko siis menossa festareille, mutta kyyti puuttuu vielä? Jätä välittömästi ilmoitus kyydin tarpeesta. Nyppiikö kulkea työmatka yksin, vaikka autossa olisi tilaa neljälle? Ei muuta kuin jättämään oma kyytitarjous palveluun.


 • 23.5.2006

Kaveri Sisäpiiriin

Voit nyt yllättää ystäväsi ja tilata hänelle Sisäpiiri-aikaa. Riittää, että tiedät hänen nimimerkkinsä Cityn VIP-klubissa.

Sisäpiiri on City.fi:n syvin aste, jolloin kaikki palvelun herkut ovat käytettävissä.


 • 15.5.2006

Pihkassa-palvelu starttaa!

Olet ihastunut, muttet tiedä onko ihastuksesi niinkään tykästynyt sinuun? Vai haluatko testata, onko vakiintuneessa suhteessasi yhä tunteet jäljellä? Haluaisit kysyä asiaa, mutta kynnys on liian korkea?

Tämän niin kovin yleisen pulmatilanteen ratkaise Pihkassa-palvelu. Ainoa edellytys palvelun käyttämiselle on, että tiedät ihastuksesi sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai nimimerkin City.fi:ssä.

Tutustu palveluun ja merkkaa heti omat ihastuksesi!