Tiedotteet

 • 17.11.2005

Matkaoppaan vika korjattu

Matkaoppaan vinkkien tallennuksessa ollut ongelma on nyt korjattu. Jos et saanut aiemmin tallennettua vinkkiäsi, jätä se nyt.

Pahoittelemme ongelmia.


 • 8.11.2005

Blogi-palvelu avaa

City on nyt avannut kaikille VIP-klubilaisille avoimen blogi-palvelun, jossa käyttäjät kertovat miten menee ja missä. Blogi-palvelun avulla oman verkkopäiväkirjan tai blogin pitäminen on yksinkertaista ja nopeaa.

Jokaiselle käyttäjälle on myös varattu oma osoite muotoa nimimerkki.city.fi. Jos blogin pitäminen ei kiinnosta, voi osoitteen asettaa myös ohjaamaan omille kotisivuille.

Sekä blogit että kotisivuohjaus ovat kaikille VIP-klubilaisille maksuttomia palveluita.


 • 28.10.2005

Videogalleria

City on avannut Euroopan ensimmäisen Internet-videogallerian, johon jokainen VIP-klubilainen voi jättää jopa 50 videota.

Videon nauhoittaminen on ilmaista, ja tarvitset vain tietokoneeseesi kytketyn web-kameran.


 • 23.10.2005

Deitti.net/video

City ylpeänä esittelee Deitti.net/videon, Euroopan ensimäisen deittivideo-palvelun.

Palveluun voi kuka tahansa jättää deitti-ilmoituksen, johon on liitetty videokuvaa ja mahdollisesti myös ääni.

Ilmoituksen ja videon jättäminen on hyvin helppoa ja täysin ilmaista.


 • 14.9.2005

City Groupin jäsenet palkittu

Viimeisimmän City-lehden arviointiin osallistuneille City Groupin jäsenille on nyt annettu viikko lisää Sisäpiiriaikaa.

Myös elokuvaliput on arvottu ja posti kuljettaa ne voittajille viikon 38 aikana.

Kiitokset mielenkiinnosta ja muistathan osallistua myös seuraavan lehden arviointiin.


 • 13.7.2005

VIP-keskustelut toiminnassa

VIP-keskustelut ovat jälleen toiminnassa entistä ehompina. Ulkoasu ja käyttöliittymä mukailee nyt tavallisia keskusteluryhmiä.

Luo oma keskusteluryhmäsi välittömästi!

Jos sinulla on ollut aiemmin salainen keskusteluryhmä, sinun pitää luoda käyttäjäryhmä uudelleen.


 • 8.4.2005

WAP kutsuu Saunalahtea!

Onko tylsää? Ei ole enää. City tarjoaa ensimmäisten joukossa valtakunnan kuumimmat wap-palvelut myös Saunalahden asiakkaille.

Nyt pääset rakkauden highwaylle Deitti.net/mobileen, Peilikuvaan katsomaan kaupungin kuumimmat kasvot sekä tunnustamaan syntisi Rippituolissa.

Suuntaa matkapuhelimesi välittömästi osoitteeseen http://wap.city.fi/


 • 21.3.2005

Syntejä ja salarakkaita

Löydät Cityn huippusuositun Rippituoli-palvelun nyt myös matkapuhelimestasi!

Rippituoli paljastaa kaupunkilaisten synnit ja salarakkaat. Lue muiden tunnustuksia ja jätä omasi. Anonyymisti.

Palvelusta löydät tuhansia hauskoja tunnustuksia ja kymmeniä tuhansia värikkäitä kommentteja.

Suuntaa luurisi valtakunnan kuumiimpien wap-palveluiden pariin osoitteeseen wap.city.fi. Sieltä löydät Rippituolin ja muut kulttipalvelumme.


 • 8.1.2005

Kaupungin sankarit

City-lehti alkaa julkaista lehdessä ja verkossa Cityn VIP-klubilaisten syntymäpäiviä kuvien kera. Sankarit julkaistaan kerran kuukaudessa Helsingin City-lehdessä.

Keräämme lähiviikkojen aikana sisältöä palveluun. Palvelu julkaistaan samaan aikaan City-lehdessä ja City.fi-verkkopalvelussa.

Olet kaupungin sankari. Kerro se muillekin!


 • 24.8.2004

Hyviä Uutisia Deitti.netistä!

Deittiä on terästetty seuraavilla ominaisuuksilla.

1. Kuvat kaikkiin Deitti-ilmoituksiin!

Nyt myös perusilmoituksiin voi lisätä kuvan. Kuva lisätään ilmoituksenjättösivulla.

2. Yksilölliset vastaukset!

Haluatko vain yksilöllisiä vastauksia Sinusta ehdottomasti kiinnostuneilta henkilöiltä?

Voit valita vastaajat ja estää postilaatikkosi tukkeutumisen, kun määrittelet ilmoitukseesi vastaamisen maksulliseksi. Maksullisen vastauksen valitset ilmoituksenjättösivulla.

Ilmoituksen jättäminen on Sinulle luonnollisesti täysin ilmaista.


 • 18.6.2004

Varo viruksia

Oletko saanut omituisia englanninkielisiä sähköposteja varustettuna epäilyttävillä liitetiedostoilla, joiden lähettämistä et ole pyytänyt?

Tällöin kyseessä on mitä todennäköisemmin viruksen lähettämä viesti. Siitäkin huolimatta vaikka lähettäjä olisi sinulle ennestään tuttu tai vaikuttaisi olevan esimerkiksi toinen City.fi:n käyttäjä. Lähes poikkeuksettta virukset nimittäin väärentävät tiedon lähettäjästä, jolloin osoitteella josta viesti on muka tullut, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuka sen on oikeasti lähettänyt.

Cityn palvelin ei siis lähetä virusviestejä ja niinpä kaikki virukset, joiden lähettäjäosoitteen pääte on @city.fi, ovat todellisuudessa tulleet jostain aivan muualta.

Virukset etsivät saastuneelta koneelta eri ohjelmistojen osoitetietoja ja HTML-tiedostoja, lähettävät itseään eteenpäin näistä löytyneisiin osoitteisiin. Ne myös nappaavat samalla jonkin satunnaisen osoitteen, jonka väärentävät lähettäjätiedoksi.

City.fi:n käyttäjiltä löytyy paljon HTML-muotoisia Internet-selaimen väliaikaistiedostoja, jotka sisältävät palvelumme muiden käyttäjien julkaisemia sähköpostiosoitteita. Kun jonkun City.fi:n käyttäjän kone saa virustartunnan, voi olla lähes varma, että silloin muutkin käyttäjät saavat osansa kun virus alkaa lähettämään itseään eteenpäin.

Kun saat viestin, jonka tunnistat virukseksi, niin älä missään nimessä avaa liitetiedostoja, vaan poista viesti välittömästi. Cityn sähköpostin välityksellä et voi saada virustartuntaa, kunhan et avaa liitetiedostoja.

Kuinka suojautua?

Cityn sähköpostissa on käytössä suodatus roskaposteille ja monille viruksille, mutta tuholaisia tarttuu monista muistakin paikoista, joten kun haluat täyden varmuuden oman koneesi puhtaudesta, on syytä tarkistaa asia. Monet virukset toimivat salakavalasti taustalla, eivätkä millään tavalla ilmoita olemassaolostaan, joten ilman asianmukaista ohjelmistoa voi olla mahdoton tietää onko koneesi saastunut.

Virustarkistus onnistuu tietoturvaohjelmistolla, kuten Norman Internet Control, joka sisältää virustutkan ohella muun muassa palomuurin muita Internetin uhkia torjumaan. Ohjelmisto sisältää myös reaaliaikaisen suojauksen, joka pitää huolen siitä, etteivät virukset enää pääse tarttumaankaan, vaikka koneellesi asti onnistuisivatkin itsensä keplottelemaan. Cityn käyttäjänä voit ladata ilmaiseksi ohjelmiston kokeiluversion ja ostaa käyttöoikeiden edullisesti.


 • 3.6.2004

Peilikuva/mobile on uudistunut!

Peilikuva-palvelumme suosittu WAP-versio on nyt entistäkin monipuolisempi! Nyt näet myös WAPissa useasti päivittyvät listat päivän ja kuukauden kuumimmista mimmeistä ja miehistä.

Peilikuva/mobilesta löydät kuvien lisäksi käyttäjien antamat kommentit sekä arvosanat. Voit myös itse kommentoida kuvia tai lähettää kuvan jättäneelle henkilölle viestin. Myös yksittäisten käyttäjien kuvien etsintä onnistuu hakupalvelun avulla.

Voit selata Peilikuva/mobilen kuvia värinäytöllisellä wap-puhelimella missä ja milloin tahansa. Suuntaa puhelimesi osoitteeseen wap.city.fi ja valitse sieltä Peilikuva tai tallenna puhelimesi kirjanmerkkeihin suora osoite wap.city.fi/peilikuva/


 • 30.5.2004

Saunalahtelainen, ilmoita Deitti.net/mobilessa

Saunalahden asiakkaat ovat voineet jo 2 kuukauden ajan käyttää Cityn mobiilipalveluita. Ilmoituksen jättö verkon kautta Deitti.net/mobileen ei kuitenkaan ole onnistunut. Vika on nyt korjattu ja ilmoituksen jättö onnistuu myös verkkosivujen kautta.

Muistathan, että VIP-klubin jäsenet jättävät seuranhakuilmoituksensa ilmaiseksi!

Pahoittelemme ongelmia.


 • 18.5.2004

Virus- ja roskapostisuodatus käytössä

Cityn VIP-klubilaisten sähköposteihin on nyt lisätty paljon toivottu mahdollisuus suodattaa virus- ja roskapostiviestejä.

Sisään kirjauduttuasi voit sähköpostin suodatusasetuksista määritellä, että haluatko omia postejasi suodatettavan.


 • 2.4.2004

Saunalahti mukana!

Tuettujen operaattorien listamme on täydentynyt entisestään!

VIP-klubiin liittyminen ja muut 17222-numeroa käyttävät palvelumme ovat nyt käytettävissä myös Saunalahden liittymissä.

City toivottaa kaikille käyttäjilleen hyvää alkavaa kevättä ja viihtyisiä hetkiä entistäkin monipuolisempien palvelujemme parissa.


 • 9.3.2004

Haluatko 15 minuuttia julkisuudessa?

Jokainen meistä ansaitsee omat 15 minuuttia julkisuudessa!

Etsitkö seuraa vai haluatko hetkeksi vangita suuren yleisön huomion? Etusivu uusiksi – City tarjoaa juuri sinulle mahdollisuuden ansaita omat 15 minuuttiasi julkisuuden valokeilassa!

Cityn uudella 15 minuuttia -palvelulla saat oman kuvasi City.fi:n jokaiselle sivulle vähintään 15 minuutiksi.


 • 1.3.2004

Peilikuva myös wapissa!

Onko tylsää? Ei ole enää!

City-lehti tarjoaa nyt huippusuositun Peilikuva-palvelun myös matkapuhelimeesi. Voit selata Peilikuvan kuvia värinäytöllisellä wap-puhelimella missä ja milloin tahansa. Suuntaa puhelimesi osoitteeseen wap.city.fi ja valitse sieltä Peilikuva tai tallenna puhelimesi kirjanmerkkeihin suora osoite wap.city.fi/peilikuva/

Peilikuvan wap-palvelusta löydät kuvien lisäksi käyttäjien kuvista antamat kommentit sekä arvosanat. Voit myös itse kommentoida kuvia (vaikket olisi Cityn VIP-klubin jäsen) tai lähettää kuvan jättäneelle henkilölle viestin. Voit myös etsiä yksittäisten käyttäjien kuvia hakupalvelun avulla.


 • 19.2.2004

Uutta: Rippituoli

Mitä sinulla on omallatunnolla? Nyt on aika päästää luurangot ulos kaapista!

City esittelee uuden Rippituoli-palvelun, jossa voit keventää sydäntäsi tunnustamalla koko maailmalle vaikkapa synkimmät salaisuutesi, salaisen rakkautesi tai teot, jotka kaduttavat.

Lue ja kommentoi muiden tunnustuksia sekä lisää omasi. Luonnollisesti täysin anonyymisti.


 • 13.11.2003

Estolista Kuvagalleriaan

Arvoisa käyttäjä,

Kuvagalleriaan on nyt lisätty mahdollisuus estää tiettyjä käyttäjiä antamasta palautetta kuvistasi.

Pääset lisäämään nimimerkkejä estolistalle Kuvagalleriasta löytyvän Estolista-linkin kautta.

Pyrimme tällä toimelle vähentämään väärinkäytöksiä ja lisäämään asiallisten kommenttien määrää. Toiminto voi myös rohkaista käyttäjiä lisäämään kuvia galleriaan.

Syysterveisin, City.fi Headquarters


 • 23.10.2003

Älyn missikisat alkavat!

City, Battery, Alfa-Romeo ja Mensa etsivät Suomen Valopäätä, henkilöä, joka saavuttaa maksimaalisen suuren älykkyysosamäärän. Oletko se sinä? Verryttele aivosolujasi ja osallistu.

Voit voittaa Alfa Romeon puoleksi vuodeksi käyttöösi, Suunnon Battery-rannetietokoneen tai painosi edestä Battery-energiajuomaa! Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 500 euron arvoinen matkalahjakortti.

Karsinnan 50 parasta kutsutaan finaaliin, Mensan masinoimaan älykkyystestiin, joka järjestetään 29.11.2003 Helsingissä.