Tiedotteet

Seuraava
 • 5.6.2003

Kaupunkien tapahtumat City.fi:ssä

City.fi:stä löydät aina kaikkien suurimpien kaupunkien tapahtumat, joissa City-lehti ilmestyy. Tapahtumat julkaistaan aina City-lehden ilmestymisen yhteydessä.

Kun et tiedä mihin mennä, suuntaa osoitteeseen http://www.city.fi/lehti/tapahtumat/


 • 28.5.2003

Pohjoismaiden ensimmäinen kuvallinen deittipalvelu matkapuhelimeen

City-lehti tuo matkapuhelimeen kuvallisen deittipalvelun ensimmäisenä Pohjoismaissa. Deitti.net/Mobile -palvelussa voi jättää seuranhakuilmoituksen oheen oman kuvansa muiden matkapuhelinkäyttäjien nähtäväksi. Kuvaominaisuus toimii wap-ympäristössä Nokian uusimmissa värinäytöllisissä matkapuhelinmalleissa.

Deitti.net/Mobile on maksullinen palvelu, mutta kuvan liittämisestä ilmoitukseen tai kuvien katsomisesta ei veloiteta erikseen. Palvelussa on jo nyt yli 50 seuranhakijan valokuvat. Kaikkiaan Suomen suosituimmassa mobiilideitissä on yli 1900 seuranhakuilmoitusta.

Palvelu löytyy osoitteesta wap.deitti.net sekä Soneran, Radiolinjan ja Telian wap-portaaleista.


 • 21.5.2003

Jätä kuvallinen ilmoitus Deitti.net/mobileen!

Mobiilin seuranhaun vallankumous!

Valtakunnan vilkkain mobiilideitti, Deitti.net/mobile tarjoaa ensimmäisenä Suomessa mahdollisuuden selata kuvallisia seuranhakuilmoituksia matkapuhelimella!

Keräämme kuvallisia ilmoituksia viikon verran ennen palvelun julkaisua. Lisätietoja myöhemmin!

Ole ensimmäisen ja jätä kuvasi heti. Näin varmistat, että ilmoituksesi huomataan!

Säpinää kevääseen toivottaa, City.fi Headquarters


 • 10.4.2003

City.fi on uudistunut!

Kuten huomaat City.fi-sivusto on uudistunut. Uudistuksen ainoa pyrkimys oli tehdä sivustosta entistäkin jännittävämpi, viihdyttävämpi ja käyttömukavampi. Liftasimme City.fi:n ulkoasua ja toimme ulottuvillenne aivan uusia ja uskoaksemme hyvin mielenkiintoisia palveluja.

Kaveritutka.net etsii kadonneet ystävät vuosien varrelta. Myös Sinun kannattaa jättää tietosi palveluun, jotta olet löydettävissä.

Deitti.net/Deluxe on seuranhaun korkeampi aste. Deluxe-ilmoituksiin voidaan liittää kuvia ja muita yksityiskohtaisia tietoja ilmoittajasta. Useimpia Deluxe-ilmoituksia voi myös matchata. Deluxe-ilmoitusten lukeminen maksaa 1,29 euroa kahdelta viikolta. Ilmoitusten jättäminen on luonnollisesti ilmaista.

Palvelun Oma City -sivustolla voit käydä katsomassa, mihin palvelun osiin olet tietosi jättänyt.

Toivottavasti viihdyt sivustollamme ja uusien palveluiden parissa. Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta.

Parhain terveisin, Pete Suhonen, päätoimittaja, City-lehti ja City.fi


 • 10.10.2002

Logopalvelut uudistuivat

City.fi:n logopalvelut uudistuivat kertaheitolla. Uutuutena tarjoamme animoidut näytönsäästäjät perinteisten logojen ja kuvaviestien lisäksi. Nyt voit myös tehdä oman kuvaviestisi City.fi:n kuvaviestipiirturilla. Kokeile heti!


 • 25.9.2002

Deitti.net/mobile nyt myös DNA:n asiakkaille!

Senhän jo tiesitkin, että Deitti.net/mobile on valtakunnan suosituin seuranhakupalvelu kännykässäsi. Nyt palvelu on käytettävissä myös DNA:n matkapuhelinliittymillä.


 • 19.9.2002

Puhelupalveluiden numerot muuttuivat

Kaikkien City.fi:n puhelupalveluiden numerot muuttuivat.

Deitti.net-puheluiden uusi numero on 0700 39 3500 VIP-puheluiden uusi numero on 0700 39 3501 One-to-one keskustelulinjan uudet numerot ovat 0700 39 2340 (miehet) ja 0700 39 2341 (naiset).

Uudet numerot näet myös kyseisen palvelun sivulta.


 • 22.8.2002

Uuden sukupolven soittoäänet ensimmäisenä Cityssä!

Onko sinulla uuden sukupolven matkapuhelin? Uudet matkapuhelimet, kuten Nokian 3510 ja 7650, tuovat uuden ulottuvuuden matkapuhelimen personointiin. City tarjoaa ensimmäisenä Suomessa uuden sukupolven polyfoniset soittoäänet. Kuuntele, hämmästy ja tilaa.


 • 13.8.2002

Matkaopas-palvelu on avattu!

Matkaopas on uusi palvelu City.fi:n matkailijoille ja matkaa suunnitteleville. Jos lipaston laatikkoosi on kertynyt matkakuvia Ranskasta, Italiasta tai vaikkapa Suomesta, lisää ne palveluun muiden nähtäville. Voit lisäsä kuvien lisäksi myös matkavinkkejä.

Hyviä hetkiä palvelun parissa. Muista kertoa myös ystävällesi.


 • 12.6.2002

Tekstiviestipalvelut avattu DNA:n asiakkaille!

Nyt myös DNA:n matkapuhelinliittymien asiakkaat voivat käyttää MobileCityn palveluita. DNA:n asiakkaat voivat myös liittyä VIP-klubiin.


 • 7.6.2002

Yhteisöt-keskustelufoorumi on päivitetty

Olemme päivittäneet keskustelufoorumeita. Nyt viestit kulkevat kronologisessa järjestyksessä, mutta vanhan ja tutun puunäkymän saa napsauttamalla otsikon vieressä olevaa näytä puu -linkkiä. Nyt voit myös ilmoittaa asiattomasta viestistä yhdellä hiiren napin painalluksella.

Seuraava