Tiedotteet

 • 9.9.2003

Etusivu uudistui

Etusivun palvelut esitetään nyt entistä selkeämmin. Palvelut ovat aakkosjärjestyksessä, joka helpottaa haluamasi palvelun löytämistä. Muista, että etusivulla on vain osa palveluista. Lisää palveluita löydät jokaisen pääluokan omalta sivulta.


 • 27.8.2003

Koneessasi on 68 virusta...

...vai onko?

City tarjoaa tietoturvaohjelmiston City.fi:n käyttäjille erikoishintaan!

Norman Internet Control tarjoaa täydellisen suojan haittoja aiheuttavia tekijöitä vastaan. Ohjelmisto sisältää Norman Virus Control -ohjelman viruksia, matoja ja troijalaisia vastaan, sekä Norman Personal Firewall -palomuurin, hakkereita ja muita tunkeutujia vastaan.


 • 14.8.2003

Kuvat Deitti.net/match-palveluun

Nyt näet heti, ketä olet matchaamassa. Jos matchattava henkilö on asettanut kuvan käyntikorttiinsa, näet kuvan matchin tulossivulla. Ja kuvahan kertoo enemmän kuin...

Jos et ole vielä jättänyt kuvaa omaan käyntikorttiisi, tee se nyt.

Matchailemisiin!


 • 6.8.2003

Deitti.netin vakiohaku

Nyt voit tallentaa hakukriteerisi Deitti.netissä. Haun tallentaminen nopeuttaa ilmoituksien selailua entisestään.

Tee näin: Täytä hakulomake Deitti.netin etusivulla haluamallasi tavalla ja napsauta tallenna-nappulaa. Hakukriteerisi ovat nyt tallennettu. Kun seuraavalla saavut hakusivulle, hakulomake on valmiiksi täytetty.

Hakutoiminto toimii vain, jos selaimesi sallii evästeiden (cookies) tallentamisen. Jos et ole varma asiasta, katso lisätietoa selaimesi ohjeista.


 • 6.8.2003

Mitä mieltä kuvista?

Nyt voit kommentoida Peilikuva.netin kuvia myös sanallisesti numeroarvion lisäksi.

Sana kertoo enemmän kuin pelkkä keskiarvo.

Kommentteja voivat jättää ja lukea vain Cityn VIP-klubin jäsenet. Kuvan jättänyt voi poistaa kommentit.


 • 5.8.2003

Ladattavat pelit puhelimeesi!

Kyllästyttääkö matopeli? Ei hätää, City tuo valtakunnan kuumimmat pelit puhelimeesi. 120 pelin joukosta löydät varmuudella omat suosikkisi. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi!

Pelit löydät myös wap-puhelimellasi osoitteesta wap.city.fi

Pelit toimivat uusimmissa Nokian Javaa tukevissa matkapuhelimissa. Palvelu toimii DNA:n, Soneran, Radiolinjan ja Telian liittymissä joissa on WAP-yhteys.


 • 24.7.2003

Keskustelut uudistuivat

City.fi:n keskusteluryhmät uudistuivat:

 • Nyt voit halutessasi lisätä jokaiseen kirjoitukseesi pienen kuvan ja allekirjoituksen joka helpottaa muita käyttäjiä tunnistamaan viestisi.
 • Jokaisen käyttäjän kirjoituksien lukumäärä näytetään viestin yhteydessä; mitä enemmän kirjoituksia, sitä aktiivisempi keskustelija.
 • Voit vastata viestiin lainauksella, joka auttaa muita pysymään mukana keskustelussa
 • Keskusteluaiheet listaava sivu järjestellään nyt viimeisen viestin mukaan, joten vanhat keskustelutkin heräävät eloon.


 • 11.7.2003

Baarifestarisivut avattu!

Suomen suurin baarifestivaali lähestyy. Tarkasta tuoreimmat tiedot tapahtumasta Baarifestivaalisivustolta.


 • 18.6.2003

Uusia toimintoja Match-palveluun

Arvoisa käyttäjä,

Olemme palauttaneet Deitti.netin match-palveluun tilasto-ominaisuuden, jolla voit tarkastaa flaksisi päivittäin.

Uutena ominaisuutena voit liittää valmiin match-profiilin käyntikorttiisi. Näin ollen käyntikortteja selaavat, match-profiilin luoneet henkilöt voivat helposti matchata sinua.

Match-palvelua voivat käyttää vain Cityn VIP-klubin jäsenet.


 • 11.6.2003

Logo- ja kuvaviestipiirturit toiminnassa

City.fi-sivuston mainiot piirturit ovat taas toiminnassa. Piirrä loistava logo ja tilaa se puhelimeesi.

Piirturit löydät mobiilipalveluiden etusivulta.


 • 9.6.2003

City.fi palvelu entistäkin nopeampi

Arvoisa käyttäjä,

Huikeasti lisääntyneen suosion vuoksi City.fi-palvelun konekapasiteettia on kasvatettu maanantaina 9.6.2003. Palvelu on nyt entistäkin nopeampi.


 • 5.6.2003

Sähköinen Terassiopas starttaa!

Kesä tulee ja Helsingin terassit odottavat. Mutta mistä löytyy se aurinkoisin terassi, jossa flaksi käy? Entäpä edullisin olut tai paras sijainti? Cityn Terassiopas paljastaa tämän ja monta muuta seikkaa niin webissä kuin wapissa.

Avaa matkapuhelimellasi osoite wap.city.fi ja saat heti tietää minne paistaa ja mistä löytyvät halvimmat juomat. Jokaisesta terassista kerrotaan kaikki tietämisen arvoinen.

Terassiopas käyttöön ja terassille mars mars!

Kesäterveisin, City.fi Headquarters


 • 5.6.2003

Kaupunkien tapahtumat City.fi:ssä

City.fi:stä löydät aina kaikkien suurimpien kaupunkien tapahtumat, joissa City-lehti ilmestyy. Tapahtumat julkaistaan aina City-lehden ilmestymisen yhteydessä.

Kun et tiedä mihin mennä, suuntaa osoitteeseen http://www.city.fi/lehti/tapahtumat/


 • 28.5.2003

Pohjoismaiden ensimmäinen kuvallinen deittipalvelu matkapuhelimeen

City-lehti tuo matkapuhelimeen kuvallisen deittipalvelun ensimmäisenä Pohjoismaissa. Deitti.net/Mobile -palvelussa voi jättää seuranhakuilmoituksen oheen oman kuvansa muiden matkapuhelinkäyttäjien nähtäväksi. Kuvaominaisuus toimii wap-ympäristössä Nokian uusimmissa värinäytöllisissä matkapuhelinmalleissa.

Deitti.net/Mobile on maksullinen palvelu, mutta kuvan liittämisestä ilmoitukseen tai kuvien katsomisesta ei veloiteta erikseen. Palvelussa on jo nyt yli 50 seuranhakijan valokuvat. Kaikkiaan Suomen suosituimmassa mobiilideitissä on yli 1900 seuranhakuilmoitusta.

Palvelu löytyy osoitteesta wap.deitti.net sekä Soneran, Radiolinjan ja Telian wap-portaaleista.


 • 21.5.2003

Jätä kuvallinen ilmoitus Deitti.net/mobileen!

Mobiilin seuranhaun vallankumous!

Valtakunnan vilkkain mobiilideitti, Deitti.net/mobile tarjoaa ensimmäisenä Suomessa mahdollisuuden selata kuvallisia seuranhakuilmoituksia matkapuhelimella!

Keräämme kuvallisia ilmoituksia viikon verran ennen palvelun julkaisua. Lisätietoja myöhemmin!

Ole ensimmäisen ja jätä kuvasi heti. Näin varmistat, että ilmoituksesi huomataan!

Säpinää kevääseen toivottaa, City.fi Headquarters


 • 10.4.2003

City.fi on uudistunut!

Kuten huomaat City.fi-sivusto on uudistunut. Uudistuksen ainoa pyrkimys oli tehdä sivustosta entistäkin jännittävämpi, viihdyttävämpi ja käyttömukavampi. Liftasimme City.fi:n ulkoasua ja toimme ulottuvillenne aivan uusia ja uskoaksemme hyvin mielenkiintoisia palveluja.

Kaveritutka.net etsii kadonneet ystävät vuosien varrelta. Myös Sinun kannattaa jättää tietosi palveluun, jotta olet löydettävissä.

Deitti.net/Deluxe on seuranhaun korkeampi aste. Deluxe-ilmoituksiin voidaan liittää kuvia ja muita yksityiskohtaisia tietoja ilmoittajasta. Useimpia Deluxe-ilmoituksia voi myös matchata. Deluxe-ilmoitusten lukeminen maksaa 1,29 euroa kahdelta viikolta. Ilmoitusten jättäminen on luonnollisesti ilmaista.

Palvelun Oma City -sivustolla voit käydä katsomassa, mihin palvelun osiin olet tietosi jättänyt.

Toivottavasti viihdyt sivustollamme ja uusien palveluiden parissa. Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta.

Parhain terveisin, Pete Suhonen, päätoimittaja, City-lehti ja City.fi


 • 10.10.2002

Logopalvelut uudistuivat

City.fi:n logopalvelut uudistuivat kertaheitolla. Uutuutena tarjoamme animoidut näytönsäästäjät perinteisten logojen ja kuvaviestien lisäksi. Nyt voit myös tehdä oman kuvaviestisi City.fi:n kuvaviestipiirturilla. Kokeile heti!


 • 25.9.2002

Deitti.net/mobile nyt myös DNA:n asiakkaille!

Senhän jo tiesitkin, että Deitti.net/mobile on valtakunnan suosituin seuranhakupalvelu kännykässäsi. Nyt palvelu on käytettävissä myös DNA:n matkapuhelinliittymillä.


 • 19.9.2002

Puhelupalveluiden numerot muuttuivat

Kaikkien City.fi:n puhelupalveluiden numerot muuttuivat.

Deitti.net-puheluiden uusi numero on 0700 39 3500 VIP-puheluiden uusi numero on 0700 39 3501 One-to-one keskustelulinjan uudet numerot ovat 0700 39 2340 (miehet) ja 0700 39 2341 (naiset).

Uudet numerot näet myös kyseisen palvelun sivulta.


 • 22.8.2002

Uuden sukupolven soittoäänet ensimmäisenä Cityssä!

Onko sinulla uuden sukupolven matkapuhelin? Uudet matkapuhelimet, kuten Nokian 3510 ja 7650, tuovat uuden ulottuvuuden matkapuhelimen personointiin. City tarjoaa ensimmäisenä Suomessa uuden sukupolven polyfoniset soittoäänet. Kuuntele, hämmästy ja tilaa.