Tiedotteet

 • 19.9.2007

Miltä nyt tuntuu

City on kerännyt vuoden verran tietoa käyttäjien fiiliksistä. Tietojen keruu Onnenpäivä-palveluun jatkuu edelleen, mutta nyt olemme julkaisseet selkeät tilastot valtavasta fiilispankistamme.

Pääset tilastoihin kirjautumalla sisään palveluun ja kertomalla oman fiilistietosi napsauttamalla sivun vasemmassa laidassa olevia keltaisia kasvoja.

Kyllä, maanantai on viikon paskin päivä.


 • 3.9.2007

AntiTV jyrää!

Cityn AntiTV-klippiarkisto jyrää täysillä. Palveluun lisätään viikottain satoja loistavia videoita ja katsojia riittää jonoksi asti.

Haluamme kiittää käyttäjiämme mobiiliviihteellä:

 • Tarjoamme ilmaisen tutustumisen AntiTV:n mobiiliversioon. Suuntaa kapulasi osoitteeseen wap.antitv.fi ja nauti tuhansien klippien arkistosta - missä ja milloin tahansa.
 • Annamme Sisäpiiri-aikaa jokaisesta matkapuhelimella lisätystä videoklipistä.

 • 30.8.2007

300 000 kuvaa Kuvagalleriassa

Cityn Kuvagalleria saavutti 300 000 kuvan rajapyykin 26.8.2007. Laskuri käännähti uudelle tuhatluvulle Sacran lisäämän kuvan myötä. Aktiivinen Cityn käyttäjä palkittiin leffalipuilla ja Sisäpiiri-ajalla.

Huomaa, että palkitsemme myös jatkossa tasalukuja saavuttavat palveluidemme käyttäjät. Kannattaa siis olla aktiivinen kaikissa Cityn palveluissa...

Sacran kuvat ja 300 000 muuta löydät myös matkapuhelimestasi osoitteesta wap.city.fi


 • 21.8.2007

Näe, ketkä katsovat kuviasi

City.fi:stä löytyy nyt Vieraskirja-palvelu, jonka aktivoimalla näet, ketkä katselevat kuviasi ja muuta palveluun luomaasi sisältöä.

Huomaa kuitenkin, että vain vieraskirjan aktivoineet käyttäjät näkevät toisensa. Voit siis edelleen toimia Cityssä täysin anonyymisti, jos niin haluat.

Vieraskirjasi löydät klikkaamalla kirjautuneena sivun oikeasta yläkulmasta löytyvää nimimerkkiäsi.


 • 6.8.2007

Ruuhkaa palvelussa 5.8.

Erityisen suuri käyttäjämäärä sunnuntaina 5.8.2007 aiheutti ruuhkaa ja teknisiä ongelmia palvelussa.

Palvelun toiminnassa oli katkoksia ongelman korjaamisen ajan klo 20-22. Korjaustöiden jälkeen palvelun toiminta palautui normaaliksi.

Pahoittelemme katkosta ja pyrimme tekemään kaikkemme, jottei tämän kaltainen ongelma enää toistuisi.


 • 24.7.2007

15 minuuttia ajatuksille

Uudistimme 15 minuuttia julkisuudessa -palvelua. Nyt kuvan yhteyteen voi lisätä myös 75 merkin mittaisen viestin. Kuvan voi edelleen lisätä myös ilman viestiä.

Muistathan, että puhekuplaan ei saa lisätä yhteystietoja, markkinointiviestejä tai muita asiattomuuksia.

Kuvat, joiden yhteyteen on liitetty viesti, näytetään myös Viimeiset minuutit -sivulla, joka listaa 15 viimeistä kuvaa ja viestiä. Näin kuvat näkyvät palvelussa pidempään ja käyttäjä saa mahdollisimman suuren huomion käyttäessään palvelua.


 • 5.7.2007

Soita VIP-puhelu Cityn käyttäjälle

Nyt Cityn VIP-käyttäjät voivat vastaanottaa puheluita toisilta City.fi-palvelun käyttäjiltä.

VIP-jäsen voi liittää omaan käyntikorttiinsa puheluvastausominaisuuden. Tämän jälkeen käyttäjä saa käyntikorttiinsa koodin, jonka avulla kuka tahansa Cityn käyttäjä voi soittaa hänelle. Palvelu ja puheluiden vastaanotto on täysin ilmaista Cityn VIP-jäsenille. Palvelu on myös täysin anonyymi - niin soittaja kuin VIP-puhelun vastaanottaja eivät näe toistensa puhelinnumeroita.

Tällä hetkellä yli 3300 VIP-jäsentä on määritellyt omaan käyntikorttiinsa puheluvastausmahdollisuuden. Katso nämä käyntikortit alla olevista linkeistä.


 • 6.6.2007

Cityn kesäkampanjat

Ota kaikki irti palvelusta ja käytä Cityn kesäkampanjat hyväksesi!

Kun jätät City.fi-palveluun kirjautuneena kuvallisen deitti-ilmoituksen Deitti.net/mobileen, saat viikon Sisäpiiri-aikaa veloituksetta!

Kesäkuun ajan annamme jokaisesta AntiTV-palveluun lisätystä videosta päivän Sisäpiiri-aikaa. Nyt siis kannattaa lisätä kaikki hauskat lomavideot palveluun!


 • 24.5.2007

Suora lähetys Valvomosta alkoi!

Valvomo käynnistyi 24.5. klo 18. Palvelu on herättänyt runsaasti huomiota ja mielenkiintoisten ihmisten kameroita on seurattu jo 100 tunnin verran.

Valvomo seuraa 10 kaupunkikodin elämää suorana lähetyksenä. Kilpailjat ansaitsevat rahaa sen perusteella, kuinka paljon heidän kameraansa seurataan.

Online-lähetysten lisäksi jokainen kilpailija jättää päivittäin merkintöjään blogeihin sekä videoi päivän mielenkiintoisimpia osuuksia milloin tahansa katsottaviksi klipeiksi. Vähiten mielenkiintoa herättäneet kilpailijat tippuvat Valvomosta ja tilalle nousevat uudet tulokkaat.


 • 30.4.2007

Big Bang!

City.fi loi nahkansa ja samalla avautuivat kauan odotetut, paikalliset Kaupunkiyhteisöt. Uudistus tuo Cityn yhteisön tuottaman arvokkaan sisällön entistä paremmin esille. Nostamme esiin yhteisön aktiivisimmat jäsenet ja käytetyimmät palvelut.

Ps. Tarkistathan, että omat yhteystietosi ovat oikein, jotta olet mukana oikeassa Kaupunkiyhteisössä.


 • 20.3.2007

Se liikkuu sittenkin!

Nyt löydät kaikki AntiTV-palvelun videoklipit myös matkapuhelimestasi. Hauskat ja rohkeat videoklipit ovat nyt siellä missä sinäkin.

Cityn AntiTV/mobile WAP-palvelu mahdollistaa videoiden katsomisen värinäytöllisillä WAP-puhelimilla. Lähes kaikki uudet matkapuhelimet tukevat videotoistoa. 3G-yhteydellä käyttö on nautinnollista.

Ota uudet kapulasi huippuominaisuudet hyötykäyttöön ja suuntaa kulkusi osoitteeseen wap.antitv.fi tai paina pitkään 0-näppäintä (Nokialaisissa) ja etsi AntiTV operaattorisi valikosta.


 • 3.2.2007

WAP-kuvapalvelut uudistuivat

Nyt Cityn Kuvagalleria ja Peilikuva toimivat entistäkin paremmin matkapuhelimessasi. Osoitteesta wap.city.fi löydät uudistuneen Kuvagallerian ja Peilikuvan.

Voit nyt helpommin lukea kuviesi saamat kommentit baanalla. Esikatselukuvat helpottavat kiinnostavien kuvien löytämistä katsotuimpien ja kuumimpien kuvien listoilta.

Voit edelleen myös kommentoida kuvia ja lähettää yksityisviestejä kaikille kuvia jättäneille. Myös kuvanlisäys matkapuhelimesta kuvagalleriaan onnistuu nyt monipuolisemmin.

Löydät kuvapalvelut operaattorisi WAP-valikosta. Helpoiten pääset WAPiin painamalla puhelimesi 0-näppäimen pohjaan muutaman sekunnin ajaksi.


 • 17.1.2007

Hintamuutoksia

Olemme tehneet muutoksia 17222 numeroa käyttävien tekstiviestipalveluiden hintaluokkiin sekä luottokortilla maksettaviin palveluihin.

Muistathan palveluita käyttäessäsi tarkistaa hinnat.

Deitti.net/mobilen ja muiden WAP-palveluidemme hinnat ovat säilyneet ennallaan.


 • 12.1.2007

Uudistus navigoinnissa

City.fi:n navigointia on selkeytetty.

Uudistetussa navigoinnissa pääset omiin tietoihisi sivuston oikeasta yläreunasta löytyvien linkkien kautta. Oma Cityyn pääset nimimerkkiäsi klikkaamalla.

Yläreunan sinisistä painikkeista pääset sivuston tärkeimmpiin osioihin. Näiden painikkeiden alla olevasta mustasta palkista löydät muut saman osion palvelut.

Sivuston vasemmasta reunasta löytyvät palvelukohtaiset toiminnot.

Uudistuksen myötä myös hakutoiminto on lisätty kiinteäksi osaksi sivuston navigointia.


 • 7.12.2006

Pikanäppäimet selailuun

Voit nyt selata palvelussa olevia listoja vasen- ja oikea-nuolinäppäimillä ilman hiirtä. Yksittäisen kuvan tai videon yhteydessä nuoli ylöspäin ohjaa takaisin kaikkien kuvien/videoiden listalle.


 • 19.11.2006

AntiTV starttasi!

Cityn uusi uljas videopalvelu avautui. Voit lisätä palveluun lähes millä tahansa laitteella kuvattuja videoklippejä. Tämän jälkeen videot ovat kaikkien City.fi:n käyttäjien katseltavissa. Videoita voi myös kommentoida.

AntiTV on vielä beta- eli testausvaiheessa. Palvelussa saattaa ilmetä ongelmia ja toivomme, että lähetät palautetta kaikista havaitsemistasi ongelmista. Myös kaikki palvelun kehitys- ja parannusehdotukset otetaan avosylin vastaan.

Ja eikun lisäämään kaikki kotivideot AntiTV:seen!


 • 27.10.2006

Kuvat kommentteihin

Nyt käyttäjän Kuvagalleriaan lisäämä oletuskuva näkyy hänen kirjoittamien kommenttien yhteydessä. Näin voi nopeasti silmäillä millaiset ihmiset ovat kommentteja kirjoittaneet.

Jos käyttäjä ei ole vielä lisännyt kuvaansa palveluun, "Ei vielä kuvaa" -kuvaketta napsauttamalla voi helposti kannustaa häntä lisäämään kuvansa palveluun.

Kuvakommentit näkyvät tällä hetkellä Kuvagalleriassa ja Peilikuvassa.


 • 25.10.2006

Katso videogallerian videot ilmaiseksi

Cityn videogalleria uudistuu pian. Jo nyt voit katsoa kaikki vanhat videot ilmaiseksi.

VIP-klubin jäsenenä voit myös jättää millä tahansa laitteella kuvattuja videoita palveluun ja olet ensimmäinen, kun uusi palvelu starttaa.


 • 19.10.2006

Tiedä mitä tapahtuu

Löydät nyt kaupunkisi tapahtumat kootusti City.fi:stä. Jos City-lehden jakeluteline on tyhjä, suuntaa kulkusi Cityn nettisivujen Tapahtumat-osioon.

Tällä hetkellä löydät tapahtumat seuraavista kaupungeista: Helsinki, Joensuu, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Tampere ja Turku


 • 11.10.2006

Kuvat kännystä Kuvagalleriaan

Nyt voit lisätä luurissasi lymyilevät huippuotokset suoraan Cityn Kuvagalleriaan ja Peilikuvaan. Se on helppoa kuin hengittäminen.

Kuvagalleriaan voit lisätä jopa 500 kuvaa ja Peilikuvassa tarkastat nopeasti baarilookkisi - kuva kännystä palveluun ja vartin päästä tiedät miltä näyttää.

Kokeile heti! Suuntaa kapulasi osoitteeseen wap.city.fi tai lue ohjeet!