Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.



Akupunktio  1

Kävin tänään köyhdyttämässä itseäni 65 euron akupunktiolla. Aikaa tästä neulojen pistelystä on kulunut pari tuntia ja en ole ollenkaan varma onko asia huuhaata vai ei. Kun neulat oli niskassa ne aiheuttivat lähes samanlaisen tuntemuksen kuin icepower. Tosin ilman mentholin hajua.

Huomen aamulla olen luultavasti viisaampi tämän asian suhteen ainakin toivon niin



Aamulla sama juttu  1

Tämä niskajumi on pysynyt edelleen suurin piirtein samanlaisena. Pää kääntyy vähemmän kuin normaalisti ja lisäksi kääntyminen aiheuttaa kipua. Pahinta on kun yrittää vetää päätä taaksepäin niin silloin saa kipusäteilyä.

Täytyy ruveta harkitsemaan jonkun kemiallisen aineen käyttöä. Tosin jonkun icepowerin levittäminen on hankalaa tonne lapaluiden väliin.

Ehkä olis käytävä kiropraktikolla. Tunnen yhden hyvän jota voin suositella kaikille. Hän on Hannu Humisko ja hänellä on vastaanotto Helsingin Kampissa. Hän oli Juha Väätäisen päävalmentajakaudella maajoukkueen huoltajana( titteli taisi olla joku muu). Kaveri osaa todella asiansa ja osaa myös sanoa milloin rangan niksauttaminen ei auta.


Selkä edelleen jumissa  2

Nyt rupee jo enemmän huolestuttaa toi yläselän jumi. En tarkalleen tiedä onko ongelma rangassa vai onko joku pikkulihas jämähtänyt.

Puolapuisssa tehdyt venyttelyt hieman aukasi sitä. Lattialla yritin itse availla nikamia vanhalla tennispallotsukassa systeemillä. Mutta ei se oikein tuntunut auttavan.


Kuronen jälleen iltalehden lööpissä  1

Onko todella uutispula niin valtava, ettei ilman Kurosta saada lööppiä. Pyytäkää nyt Matti edes apuun(Nykännen).

Miksi ei voida kirjoittaa oikeita uutisia. Salataanko jotain tärkeää kun, mediataivas täytetään kuroshöysteellä. Onko tämä natohaukkojen uusi piilosumutustaktiikka, jonka avulla suomi nato naitetaan, vaikka enmmistö kansasta vastustaa natoa.


Heikko luonne  1

Perskules, että pitää raavaalla miehellä olla heikko tahto. Alepassa ostoksieni sekaan tuli iltasanomat, vaikka kannessa oli Kuronen.

Niinpä minä annoin tukeni tällaiselle roskakirjottelulle ja huomenna on tiedysti joku 40-sivuin jättijulkaisu kurosesta, jossa on kaikki jotka joskus ovat Kurosen livenä nähneet tai ovat valehtelleet nähneensä.

Salossa varmaan jo suunnitellaan nimenvaihtoa kaupungille. Hevosmiesten tietotoimiston mukaan kärjessä on ehdotus kurosseutu.

Kyllä nyt kismittää ilman suklaata moinen lapasmainen heräteostos.