Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.
Seuraava


Olen sovinisti  3

Myönnetään heti alkuun tämä, jotta voin keskittyä miesten etujen ajamiseen. Minua on alkanut tympimään tämä hiirulaismiesten malli mihin suomalaista miestä yritetään opettaa.

Ensimmäien teesini kuuluu: Miehellä on oikeus vikitellä naisia. Eikä sitä varten tarvitse saada etukäteen naiselta kirjallista lupaa.
Miehen pitää kuitenkin olla mies ja ymmärtää lopettaa vikittely, jos vikittelyn kohde niin haluaa.



Rumpumaha  1

Olen siirtynyt kehityksen seuraavaan vaiheesen eli pyykkilautavatsastani on tullut rumpumaha. Silti kaipaan entisiä ankeita aikoja ja olen aloittanut +2vatssaohjelman.

Yleensä ongelmana on aloittaa kuntoilu hirvittävällä innolla ja sitten se lopahtaakin yhtä nopeasti kun odotukset eivät täytykään.

+2 vatsaohjelma on seuraava eli aloitetaan tekemään suoriavatsaliikkeitä 2 kpl ja seuraavana päivänä lisätään tähän määrään 2 kpl jne.

itse olen nyt vaiheessa 22 joten huomenna tehdään 24 kpl. Helpompi versio on tietenkin +1 mutta kun pinulla on kiire kesäkuntoon niin valitsin tämän +2

En tosin usko tällä menetelmällä saavuttavan kehityksen edellistä vaihetta kesään mennessä mutta toivottavasti suihkussa ainakin nään varpaani ja veitikkani ilman kuroittelua.


iltapäivälehdet boikottiin  1

Ala-arvoiset lööpit rupee oleen vakio noissa iltapäivälehdissä. Onko suomen kansa todella niin tyhmää, että paska käy kaupaksi päivästä toiseen. Suomesta ollaan kovaa vauhtia tekemässä jenkkityylistä pelkovaltiota.

Ihmisten ainoat omaiset ovat nykyään julkkikset.

Anteex tämä näköjään jatkuvaksi muodostunut valittaminen.



oranssia lunta  1

Tämän mä kyllä haluaisin nähdä. Pohjanmaan kokoinen alue oranssisen lumen peitossa. Siellä metsäkin olisi todellisen satumetsän näköinen.

Hyvittavinta asiassa on, että venäjällä on maailman paras ympäristölainsäädäntö. Silti siellä tietyt tahot voivat saastuttaa niin paljon, kuin jaksavat.
Siellä on tuhansia tehtaita, jotka ulkopuolisen silmin tuottavat vain mustaa savua. Valtavia alueita täysin tuhoutunutta luontoa.

Siellä voi tehdä yllättäviä "löytöjä". Täytyykin lisätä kuvagalleriaan muutama kuva venäjän ihmeistä.


Seuraava