Blogi

Talvi tuli  1

Olin viikon töissä Laihialla. Siellä talvi oli lunta, pakkasta ja tuulta. Yritin vähän treenata Botniahallissa. Upea halli jossa on 400m juoksurata. Minä tietysti juoksin muutaman veryttelykierroksen ja tein kunnon jalkakyykky harjoituksen.
Seuraavana päivänä veryttelykierrokset oli liikaa ja tunsin tutun kivun pohkeissani. Kirosin typeryyttäni ja Mondopintaa.

Nyt täytyy toivoa, että kysymyksessä on vain pieni kramppi, jotta jalkojen treenaamiseen ei tule kovin pitkää taukoa.

Aloitin heti Magnesiumin popsimisen, jotta korjaavia rakennusaineita olisi elimistöllä käytössä. Tänään testailen miltä jalka tuntuu ja toivottavasti voin jatkaa treenaamista n normaalisti.





6,2  3

Oho

Sataa tyyppiä on arvostellut karvaisen reiteni. Täytyis tietää miten pisteeni muodostuu. Toivottavasti mielipiteet ovat jakaantuneet inhoojiin/ihastuneisiin. Pahinta olisi tosiaan saada joltain 6, koska silloin olisin keskivertouden huippu mikä suurinpiirtein on kauheinta mitä voisi olla.

Keskivertous ei ole elämää se on vain perässähiihtämistä.






sunnuntai  1

Heräsin kello 12, koska olin illalla baananlla. Kävin Hotelli Vantaalla mutta täytyi sanoa, että moista örvellystä en oiken jaksanut katsella ja muusiikkikin oli puhkikuunneltua.

Telkkarista tuli naisten hiihtoviestiä ja suomi pärjäsi ihan kohtuullisesti. Täytyy tänän lähteä täältä kämpältä tuulettamaan aivoja.