Blogi

Roskaposteista poimittuja...  1

Kissa pihalle (miehen kertomus)

Olimme pukeutuneet ja valmiit lähtemään kutsuille. Yövalo ja puhelinvastaaja olivat päällä, peitimme papukaijan häkin ja laitoimme kissan takapihalle.

Soitimme taksin, joka saapuikin pian. Avatessamme etuoven kissa livahti sisälle. Emme halunneet kissan olevan sisällä, koska se yritti aina jahdata papukaijaa. Juoksin kissan perässä yläkertaan.

Vaimoni meni jo taksiin. Hän ei kuitenkaan halunnut taksinkuljettajan tietävän, että talo olisi tyhjänä, niinpä hän sanoi miehen tulevan pian. "Hän meni vain sanomaan hyvää yötä äidilleni." selitti vaimoni.

Pääsin taksiin parin minuutin kuluttua. "Anteeksi, että jouduitte odottamaan", sanoin kuljettajalle,"mutta se typerä narttu oli piilossa sängyn alla. Jouduin ronkkimaan sen pois sieltä hiilihangolla. Se yritti vielä karata, mutta sain onneksi kiinni niskasta. Sitten minun oli pakko kääriä se huopaan, ettei se raapisi minua. Mutta onnistuin lopulta raahata sen niskaperseotteella alakertaan, heitin takapihalle ja suljin oven!"

Tässä kohdassa taksi törmäsi parkkeerattuun autoon...


Takki tyhjä...  1

Sain juuri liikkeelle läjän materiaalia, jota olen pistänyt kasaan viimeiset viisi viikkoa. Lupasin kaiken olevan valmiina tänään EOB Suomen aikaa, joten ei mennyt edes tiukalle...

Joulun ympäristön jouduin varaamaan mahdollisten täydennysten tekemiseen, jos/kun aina jotain pientä viilattavaa kuitenkin tulee. Niistä ei kuitenkaan jaksa juuri nyt huolestus, päällä on pienoinen henkinen tyhjiö, joka ainakin mulle ilmaantuu aina, kun saa jonkin ison harjoituksen valmiiksi. Saattaapa olla illalla olusen paikka...


Älytön flunssa...  2

Kuume sahaa kolmatta päivää ylös ja alas, pää on aivan tukossa, ja osapuilleen kaikki nivelet ovat kuin mafian pesäpallomailakäsittelyn jäljiltä. En pysty millään kaivamaan hataran mieleni sopukoista tietoa, olenkohan koskaan ollut näin ärjyn flunssan kourissa.

€@#$@... Tätä riesaa ei olisi juuri nyt kaivattu lainkaan... :-(


Karu paluu arkeen  2

Laskettelukausi tuli korkattua pohjoisen lumilla ja jäljellä on karu paluu arkeen. Sähköposti on väärällään viestejä, palaveribuukkauksia ja erilaisia dokkareita yms. tauhkaa kommentoitavaksi.

Kertyneen "vakiokuorman" lisäksi listalle näyttää siunaantuneen muutama uusi harjoitus, jotka pitäisi saada käsittelyyn ja hallintaan vielä ennen vuodenvaihdetta, vaikka edellisissäkin on ihan kohtuullisesti kahlattavaa. Poissaolevaa on näemmä helppo kuormittaa... <hymyilee myrkyllisesti pomolle kyberavaruudessa>

Onneksi sää ei suosi yhtään ja voi unohtaa kaiken, mitä tapahtuu ikkunan ulkopuolella.



Polte lumille!  1

Aivan järkyttävä polte laskemaan. Tilannetta ei helpota yhtään, että täällä sataa ja töllö toistaa jatkuvasti pätkiä Levin MCn valmisteluista.

Mitenkähän mä muuten onnistunkin hakemaan aina esiin sen kanavan, joka raportoi jotain liirumlaarumia paikan päältä? Miehen vaisto?

Taitaa ihan kohta lähteä pomolle anomus syksyn ylimääräisten hälinöitten kompensoinnista muutamalla vapaapäivällä. Sit sukset autoon ja nokka kohti pohjoista...


Iltalehdestä leikeltyä  1

Sattui hiljainen hetki töissä, joten viihdytin itseäni selailemalla Iltalehden sekametelipalstoja. Silmääni sattui julkaisun yleisestä pehmeilylinjasta poikkeava juttu, joka tosin sai aiheensa hiukan yli sata vuotta sitten julkaistusta teoksesta. Katsokaa itse:

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/200810238475976_lz.shtml

Ensin irtosi vino hymy ja hetki hervotonta käkätystä, siksi absurdilta tuo lähestymistapa tuntuu. Sitten täytyi vakavoitua: koska teos on kuitenkin tuotettu aikanaan vallan totisella mielellä, sen oudolta tuntuva arvomaailma peilaa oikeastaan melkoisen hyvin aikansa hyvän moraalin mukaista arvomaailmaa. Yksilönvapaudessa on todellakin tapahtunut valtava muutos vaivaisen sadan vuoden aikana, nykyäänhän jokainen huolehtii omista orkuistaan (lainaus joltain anonyymiltä cityilijältä). On siinä pieni ero. :-)


Roskaposteista poimittuja, vol.57  1

Että tällä lailla... :-)

Ralph came home drunk one night, slid into bed beside his sleeping wife, and fell into a deep slumber. He awoke before the Pearly Gates, where St. Peter said, 'You died in your sleep, Ralph.'

Ralph was stunned. 'I'm dead? No, I can't be! I've got too much to live for. Send me back!'

St. Peter said, 'I'm sorry, but there's only one way you can go back, and that is as a chicken.'

Ralph was devastated, but begged St. Peter to send him to a farm near his home.. The next thing he knew, he was covered with feathers, clucking, and pecking the ground.

A rooster strolled past. 'So, you're the new hen, huh? How's your first day here?'

'Not bad,' replied Ralph the hen, 'but I have this strange feeling inside Like I'm gonna explode!'

'You're ovulating,' explained the rooster. 'Don 't tell me you've never laid an egg before?'

'Never,' said Ralph.

'Well, just relax and let it happen,' says the rooster. 'It's no big deal.'

Ralph did, and a few uncomfortable seconds later, out popped an egg!

Ralph was overcome with emotion as he experienced motherhood. He soon laid another egg -- his joy was overwhelming.

As he was about to lay his third egg, he felt a smack on the back of his head, and heard his wife yell.....

'Ralph! Wake up. You shit the bed!'


Roskaposteista poimittuja, vol.56  2

Pitkästä aikaa roskapostien satoa, tällä kertaa vähintään puolisovinistista materiaalia.

------------------------------------------

En ole oikein koskaan ymmärtänyt miksi miesten ja naisten seksuaaliset halut eroavat niin paljon toisistaan. Enkä ole koskaan ymmärtänyt sitä
koko Mars-Venus juttua. Enkä koskaan ole tajunnut miksi miehet ajattelevat päällään ja naiset sydämellään.

Esimerkiksi: Eräs ilta viime viikolla olin menossa tyttöystäväni kanssa
sänkyyn. Inthohimot alkoivat jyllätä, kunnes lopulta hän sanoi:'Sori Kulta. Nyt ei vaan tunnu siltä. Mä vaan haluisin että pitäisit mua sylissä'

Minä siihen: 'MITÄ?! Mikä v**tu toi nyt oli?' Joten hän sanoi sanat,
jotka jokainen poikaystävä tässä maailmassa pelkää kuullainä et vain ole samalla tasolla minun henkisten ja naisellisten tarpeiden kanssa jotta voisin tyydyttää sinun miehiset, fyysiset tarpeet. Etkö voi vain rakastaa minua sellaisena kuin minä olen, ei sellaisena mitä teen vuoksesi makuuhuoneessa'

Tajusin että mitään ei sinä iltana tule tapahtumaan joten aloin nukkumaan.

Seuraavana päivänä päätin ottaa vapaapäivän töistä, jotta voin viettää
aikaa tyttöystäväni kanssa. Menimme ensin mukavalle lounaalle jonka
jälkeen shoppailemaan isoon tavarataloon. Kävelin hänen kanssaan ympäri osastoa hänen kokeillessa eri asuja päälleen.Koska hän ei osannut päättää minkä ottaa minä ehdotin että otetaan yksi jokaista mallia. Seuraavaksi hän halusi parin uusia kenkiä ja minä ehdotin että otetaan pari jokaiselle uudelle asulle. Menimme seuraavaksi koruosastolla jossa hän valitsi itselleen timanttikorvakorut.

Hän oli niin innostunut.. Hän alkoi jo jopa lähestyä seksuaalista
kiihottumista kun hän sanoi: Eiköhän tässä ole kaikki kulta. Mennäänkö
sitten kassalle?

Pystyin juuri ja juuri hillitsemään itseni kun sanoin:'Sori kulta, nyt
ei vaan tunnu siltä'.

Hänen kasvonsa muuttuivat kalpeiksi ja hänen leukansa loksahti auki kun hän sai sanottua suustaan:'Mitä?!'

Minä jatkoin: 'Kulta minä vain halusin että pitäisit näitä tavaroita sylissä. Sinä et vain ole samalla tasolla minun miehisten, taloudellisten tarpeideni kanssa jotta voisin tyydyttää sinun ostos-tarpeet naisena'. Ja juuri kun hän alkoi näyttää siltä että tulee varmasti tappamaan minut, minä lisäsin: 'Mkset voi vain rakastaa minua sellaisena kuin olen, ei sellaisena mitä voin sinulle ostaa?

Todennäköisesti ei seksiä tipu tänäänkään, mutta ainakin se akka tietää
ettei mulle v**tuilla!!


Loma, otto kaksi  2

JoopaJoo. Reissulta paluun jälkeen piti hiukan rauhoittua, mutta ei väkisin. Viimeiset pari viikkoa on tullut häsättyä kaikenlaisissa talkoissa, alkaen polttopuitten väsäämisestä ja päättyen parin kaverin muuttoihin. Omalla laillaan mukavia ja rentouttavia juttuja kaikki, mutta "oma" aika ja omat jutut ovat noissa tohinoissa unohtuneet tyystin.

Pari kertaa on jo käynyt mielessä, että jätän loman kesken ja säästän loput syksyn pimeisiin hetkiin. Silloin olisi tietenkin mukava ampaista jonnekin valoon ja lämpimään, mutta jollain tapaa haluaisin kuitenkin jatkaa tätäkin häröilyä ja mennä syksyn läpi taas laput silmillä töihin keskittyen. Kesä-ja-loma-sitten-piste-ja-syksy-töitä-kunnes-talvi-tulee-ja-hiihtokausi-avataan-pohjoisessa -rytmi on todettu toimivaksi yhtälöksi.

Taitaa jäädä syysloma pitämättä, minä pysyn kotona kesäloman loppuun saakka.