Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.
Seuraava

Munaton...  1

Munaton kakkupohja

3 dl sokeria
2 dl sulatettua margariinia
4 dl persikan lientä
8 dl vehnäjauhoja
4 tl vaniliinisokeria
5 tl leivinjauhetta

Sekoita sulatettu margariini ja persikkaliemi keskenään. Lisää siihen sokeri ja lopuksi vehnäjauhoihin sekoitetut vaniliinisokerit ja leivinjaheet. Levitetään uunipellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200 asteessa.

Katotaas, mites onnistuu :P Tulee vieraita.


Naminami  1

No oli se hyvää ja dotter tykkäsi. Hän sai itse koristella.

Pojan kaa treenasimme jivee. Aika hyvin jätkä opettaa ollakseen 10v. Ja kyl sai taas nauraa. Välillä oikein rautalangasta väänsi ja piti jalasta kiinni; "Tuo tuohon noin". Saimme hyvät naurut, heh.

Iltasadun aiheena oli majavat eläinkirjasta. Mä putosin taas, oikein vitsikirja tuo eläintietokirja. Majavat nääs syövät omaa ulostettaan, joka on virheetä pehmeetä palleroa, LOL. Ja sitten nukkumaan.

Perhoskaaku (dotter koristeli)
Perhoskaaku (dotter koristeli)
Perhoskakku
Perhoskakku



Perhoskaaku  1

Tänään tein kakkupohjan. Saat tytölle tehdä perhoskakun ylihuomenna synttäreitten kunniaksi. Viel yksi vuoro ja sitten vapaata, jee. Huomenna pääsee testaamaan uusia kenkiä treeneihin. Vähän jännittää, pystynkö oleen polttamatta ennen treenejä. Ei viitsi ihan tupakalle haista. Katsoo nyt, miten onnistuu vähentäminen. Töissä ainakin ruokasauhut jättänyt pois. Siitä se lähtee.


Tappelu  1

Lol. Enpä ole pitkään aikaan nähnyt kunnon mirritappelua. Ei uskoisi, että nuiss kauniimman sukupuolen edustajissa (jos sitä nyt edustukseksi voi puhua) löytyy noin tuimia kielenkäyttäjiä. Siinähän on kampaus menetetty tappelun myötä... siis tukkatappelun. Aika hienoo, naiset jopa tappelevat miehestä, vai onko? jokin valtajuttu tai huomionsaamiskisa siinä on kyseessä eniwei.

Tulipa käytyä kirpparilla eilen ja löysin slateri-kengät kuuteen euroon ja pojalle lätkämaila 5€. Kyl kannatti!



Ei jumal.. olin kuskina.  1

Kivaa olla kuskina. Tekstiviestit ovat tähän tyyliin.
-"Moi, mä oon täällä.".
-Niin, missä sä oot. Mä kysyn.
-Täällä, tuu tänne.

No menen sinne.

-Olen parkkipaikalla.
-Joo, mä oon pilkkuun asti.

Ei vitjumalperkhelvsaatan :D

Sit huoltoasemalle istumaan pelaan photoplayta ja koko yön kaikki yhteys tekstarina. Lopulta koko jätkää ei näkynyt missään. Eksynyt lie jonnekin.


Seuraava