Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2010.

Hölisenpä taas niitänäitä mm.siivouksesta.  1

Tänään huomasin että voisi "vähän" siivota taas. Joka paikassa olikin pölyä aika miehekkäästi ja paperiroskia näyttäisi olevan yksi kohtalaisen iso pahvilaatikollinen ja kaksi muovikassillista. Kuten siisteyteen tottuneemmat voinevat päätellä, edellisestä siisteyskohtauksesta olikin tovi kulunut. Huomenna jatkan, tänään tuli jo osa lehdistäkin laitettua silleen siisteihin nippuihin, eikä että ne on vaan heitetty kaapin perukoille. Lisätilaa tuli ihmeesti kun laitteli pikkuisen järjestykseen edes. Löytyi erilaisia papereita vuodelta 2006, jolloin muutin tähän asuntoon. Että hyvin on tullut säilytettyä ja nyt kun ne lähtee rosikseen, niin jokohan ylihuomenna tai ensi viikolla niitä joku sitten kyselisi.

Luin eilen illalla tuosta Kingin uusimmasta (?) kokoelmasta "Auringonlaskun jälkeen" ekan tarinan, siinä on niitä 14 kaikkiaan. Peruskingiä, ei sinänsä älyttömän hyvä, mutta eipä voi huonoksikaan sanoa. Viimeisin muuten mitä on tullut Kingiltä lukaistua taisi olla "Julma Leikki", joten ihan äskettäin ei ole tullut hänen kirjoihinsa kajottua. Ei niinkään siksi että ne olisivat niin pelottavia, vaan olen aika huono lukemaan kertomakirjallisuutta, varsinkaan jos on monta sataa sivua yhtä tarinaa. Novellikokoelmat ovat siitä kivoja, että niistä ehtii aina jonkun tarinan lukea ja sitten voikin pitää vaikka viikon tai pari taukoa ja jatkaa kun huvittaa.
Romaanipuolella tuo ei oikein onnistu.

Hyvää yötä ja oikein kauniita unia Sinulle joka luit tänne asti.


Morjens vaan kaikille  1

Näin vuosien tauon jälkeen palaan takaisin Cityyn. Katsoin keskusteluista pikaisesti ja täällä näkyy olevan vielä ihan tuttuja tyyppejä, osalla nimimerkki vaihtunut, mutta kuvasta sentään tunnisti. Toivottavasti palaamme keskustelujen merkeissä sekä chatissakin saa tulla morjestelemaan jos minut siellä bongaa.