Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2012.

Sellaista  1

Onpas synkkä ja harmaa päivä nyt, vaikka aiemmin aurinkoiselta näytti. Puhun ihan vaan säästä, onneksi :D

Kertokaapa muuten mikä on teidän mielestänne kesän hienoin paikka johon mennä? Minä en ole vielä päättänyt, enkä varmaan ole huomannut kaikkia hyviä vaihtoehtoja, niin kaipaisin vähän vinkkiä. Kaikenlainen aktiviteetti käy, tosin huomioiden tietysti että olen sinkkumies jolla ei lapsia, niin se on ainoa rajaus. Kokemusta erilaisista ulkoilma- tai sisäharrasteistakin on vähänlaisesti, niin olen kovin utelias ja avomielinen.


Pylypyllyllyy  4

Eipä ole tänäänkään muuta kuin sadetta. Kertokaas tekin mistä päin olette ja sataako siellä. Onko jokin asia erityisen hyvin tai huonosti tai jos ei sellaisia halua kertoilla niin miten muuten menee. Olisi kiva tutustua täällä muihinkin keskustelijoihin ja bloginpitäjiin. Monelta foorumilta olen tuttuja löytänyt ja kiva olisi alkuun päästä täälläkin niin tulisi useammin käytyä.


Meininki melekosta  1

Kylläpäs väsyttää. Tänään on tullut melkein tehtyäkin jotain, onneksi ei ollut kuin yksi juttu mikä oli välttämätön. Ne muut tekee sitten kun tekee. On sitä työttömyydessä sellainen hyvä puoli, että kun tuntuu ettei kulje niin ei ole mikään pakko. Kävin katselemassa työpaikkojakin monesta eri palvelusta (olen miinoittanut hakemuksillani kaikki) niin eipä siellä mitään uutta ollut. Turhauttavaa odotella vastauksia niistä joihin on jo hakenut, mutta on niissäkin hakuaikaa vielä jäljellä. Osassa oli että "sopivan henkilön löydyttyä" niin vissiin ei ole sitä sopivaa vielä löytynyt, enkä minäkään sitten tainnut sellainen olla kun eivät ole mitään yhteyttä ottaneet. Plääh.

Mielellään sitä pitäisi tämän työttömyyspätkän mahdollisimman lyhyenä. Tosin ei nykyään pääse kovin välittömästi kuin puhelinmyyntiin ja se on oikeasti aika kuormittavaa hommaa kun sitä pitempään elannokseen tekee. Take it from someone who knows. Olihan sielläkin niitä oikein tykkejä, joille se on ilmeisesti erittäin soveltuva ala, mutta sellaiset henkilöt ovat tietääkseni aika harvassa. Tapasin jopa tyypin joka oli jäämässä niistä hommista eläkkeelle jonkun 25 vuoden jälkeen. Sellainen kuusikymppinen äijä. Viisikymppiset naisetkaan eivät ole harvinaisuus siellä, usein taustalla on sellainen tarina että on tullut ero ja siihen asti ollut kotona hoitamassa lapsia. Niin mihinkäs muualle sitä menet kuin puhelinmyyntiin jos on koulutuksena parikymmentä vuotta sitten suoritettu kauppaopisto ja sitten jotain lyhyitä sijaisuuksia?

On se siinä mielessä hienokin ala, että se mahdollistaa työskentelyn kohtalaisella korvauksella niillekin joilla ei olisi muuten oikein mahdollisuuksia työllistyä ilman lisäkoulutusta. Monelle yksinhuoltajalle sellainen on aika hankala järjestää, taloudellisistakin syistä, ajankäytöllisistä puhumattakaan.

Jaahas. Sitten television ääreen ja sitten kirjan ääreen. Pitäkäähän sieraimet pinnalla.