Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2011.

Peerrkele...olen työtön!  1

Hakemuksiahakemuksiahakemuksia ja soittojasoittojasoittoja. Muutama on jopa luvannut olla minuun yhteydessä tänään, mutta ei ole vielä puhelin päästänyt ääntäkään. Toivottavasti tämä(kin) rupeama työttömyyttä jää lyhytaikaiseksi. Kivahan se on kun on vapaata, mutta mietityttää että mitäs sitten kun rahat loppuu? Jossain vaiheessa ne näillä palkoilla meinaan loppuu. Saa toivottaa onnea ja menestystä.

Harva on tähän varautunut.
Harva on tähän varautunut.

Kirjoittaessani soi Irwin Goodman: Maailma on kaunis ( http://www.youtube.com/watch?v=lLjW6W-AFo4 )

Kommentoi kirjoitusta


Tupakoijia kiusataan nyt jo tiskillä...  3

Olen aikoinaan omaksunut tavan nimeltä tupakointi. En ole sinnikkäistä ja iän karttuessa yhä kiihtyvämmällä tahdilla syntyneistä lopettamispäätöksistä huolimatta onnistunut pääsemään siitä eroon. Ymmärrän, ettei tupakoinnissa ole samalla tapaa järkeä kuin vaikkapa kännäämisessä.

Nyt on kehitetty määräys, joka pohjautuu ilmeisesti niin briljanttiin ajatukseen, että jos et näe tupakka-askeja missään niin silloin jätät ne ostamatta. Kuulostaa ihan pätevältä jo tässä vaiheessa vai mitä? Tämä ei nimittäin olekaan mikään sattumalta jonkun tiukkapipon tekstiviesti yöchatissa, vaan käynnissä oleva määräys.

Kävin nimittäin tänään lähimarketissa ostamassa tupakkaa ja tiskillä olevassa automaatissa oli pelkästään valkoisia lätkiä joissa oli numeroita. Kysyin myyjältä että mikähän mahtaisi olla 30 kpl punainen L&M, niin hän kaivoi listan ja siitä piti katsoa millä numerolla tuo aski sitten on. Löytyi. Tuumailin siinä puoliääneen, että mikähän järki tässäkin on olevinaan. Silloin myyjä mainitsi, että vuodenvaihteen jälkeen ei saa olla enää niitä listojakaan. Se siis tarkoittaa sitä että ellei tässä puoleentoista kuukauteen opetellut numerot ole tasan samat jokaisessa kaupassa, niin mitäs sitten tehdään? Siinäkö painelet järjestyksessä kaikki läpi niin kauan että löytyy, vaikka menisi puoli tuntia?

Tupakkalaki taitaa olla käytännössä niin kireä kuin se vain tässä maassa pystyy olemaan. Sitä vieläpä noudatetaan aika tarkasti ja baareissa poket ja tarjoilijat ovat aika nopeasti huomauttamassa jos joku tuo juomansa tupakkakoppiin. Jostain syystä vielä pitäisi jotain keksiä ja lopulta menee taas ihan överiksi. Sitten tulee näitä ihan lapsellisia juttuja, että kun pistetään tupakat piiloon niin sitten ne lopettaa.
Kyllä varmaan.