Ohhoh!

  • Ilemaister

Jumankaut, mää oon ollu out.

Viime vuoden joulukuussa piipahtanut täällä jonkinlaisen blogitekstin väsäämässä. Lupasin uutenavuotena muistaakseni että kirjoittelisin useammin. Vooeehan kakki. Kakkikakki. No, kommenttien puuttumisesta päätellen ei ole kukaan isommin ikävöinytkään? Voihan se olla, että on kaipuu ollut niin halvauttava ettei ole saanut sanojaan jäsenneltyä, tuntenut että kaikki antiikin runoista, Sapfosta lähtien ja hakenut Danten teoksista voimia selviytyä blogieni kuoleman jälkeisessä elämässään. Oivoi, tulipas ihan huono omatunto, mutta toisaalta jos joku on vaikka inspiroitunut kaipuuni johdosta uuden ajan Danteksi sarallaan, niin kyllähän se tietysti tätä tasoittaa. Jatkossa kirjoittelen useammin ja osallistun myös keskusteluihinkin.

Olen palannut.

2 kommenttia

Toni

31.5.2012 16:24

Welcome back ! Vähämpä itekin täällä on tullut pyörittyä viime aikoina. Just tänään ajattelin katsoa pari uutta blogia & osallistua vähän keskusteluihinkin..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus