Asiakkaita ja ääliöitä

  • Subesub

Kaikkeen sitä tässäkin ammatissa törmää. Tulipa nimittäin mieleen viime viikkoinen tapahtuma, se oli jokseenkin ihan älytön. Tarina alkaa...

Olipa kerran nainen, joka oli nähnyt lehdessä mainoksen halvasta sängystä. Tällä naisella oli niin sanottu Sulo Vilén -geeni, joka aiheuttaa oireyhtymän jonka seurauksena kyseinen henkilö hankkii tavaran kuin tavaran "kun halvalla sai" -periaatteella.

Noh, nainen kävi kaupassamme tilaamassa kyseisen halvan sängyn. Se tuli hänen pojalleen nukkumapaikaksi. Toki hänelle suositeltiin laadukkaampaa vaihtoehtoa mutta geenien aiheuttaman oireyhtymän takia nainen tietenkin hankki halvimman sängyn.

Naiselle kerrottiin tilaushetkellä, jotta sänky tulisi 4.1.2007, ja että hänelle vielä ilmoitettaisiin kun tuote oli tullut perille myymälämme varastoon, jotta hän voisi noutaa sen.

Niinpä sitten koitti torstai 4.1. Kello ei ollut kahtatoistakaan, eikä joka viikkoinen tavarakuorma ollut siis saapunut vielä varastolle. yhdellekään asiakkaalle EI siis oltu vielä voitu ilmoittaa tavaroiden saapumisesta. Tästäkin huolimatta tarinan nainen saapui myymäläämme tivaamaan sänkyänsä. Hän oli jo valmistautunut sängyn noutamiseen ottamalla mukaan peräkärryn, jolla kuljettaisi tuotteen.

Ja kas, nainen suuttui MEILLE sen takia ettei sänky ollut vielä saapunutkaan varastoon ja hän joutuu ajelemaan edestakaisin autolla. Siis WTF???? Joo, on ihan totta, että lupasimme sängyn saapuvan 4.1.2007 mutta kellonajasta ei ollut mitään puhetta ja sen lisäksi lupasimme ilmoittaa kun tuote olisi noudettavissa ja silti tämä (anteeksi vaan mutta) ÄÄLIÖ tulee kärryineen kyselemään sänkyä josta EI oltu vielä ilmoitettu hänelle. Ja hän kehtaa väittää, että on meidän vika että hän joutuu ajelemaan edestakaisin autollaan.

Olisin toki ymmärtänyt suuttumisen jos todellakin ME olisimme tehneet virheen mutta että HÄN tekee virheen ja syyttää siitä MEITÄ! Että pistää vihaksi moiset!!!

Onhan noita muitakin nähty mutta tuo kyllä vei mielestäni voiton.

Kirjoitettaessa soi Kolmas nainen - kaivopuistosta ivaloon

2 kommenttia

madwoman

10.1.2007 07:37

99% asiakkaista ei ymmärrä sanomaa, on se sitten kirjoitettu tai lausuttu :) tsemiä vaan ja kauheesti huulirasvaa....huulien pureminen on as.palv. pakollista :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus