Kas niin

  • Subesub

nyt voin kirjoitella täältä omalta kotisohvaltakin näitä typeriä blogijuttujani ja muutakin. :) Netti siis alkasi vihdoinkin toimimaan.

Kiva kiva, pitkä viikonloppu edessä ja kaikkea kivaa tiedossa. Huomenna aamupäivällä lähden hakemaan astetta reteempää autoa alle, nimittäin limusiinia. :D Sillä sitten kuskaan kaverit armeijasta pois. Niistäkin tulee vihdoinkin miehiä, on se jo aikakin. :)

Huomenna iltapäivällä tulee vihdoinkin ihanuus kylään, onkin kolme viikkoa tuntuneet piiitkiltä. Mutta odotus palkitaan. :) Olenkin kehittänyt kaikkea kivaa meille viikonlopuksi mutta niistä en voi vielä sanoa mitään ettei paljastu. :)

Voi hitsin hitsi, mun känny on alkanut temppuilemaan, ilmeisesti antennissa jotain vikaa kun kadottaa välillä kentät kokonaan mutta ne palaa kun hieman "käsittelee" antennin kohtaa. Jos vielä useamman kerran noin käy niin täytyypi viedä se korjaamolle. En suostu vaihtamaan, kun on juuri mun tarpeisiin sopiva puhelin, parempaa ei löydy... ainakaan tällä hetkellä.

Eipä mulla kait muuta tällä kertaa, voi olla etten viikonloppuna paljon ehdi netissä notkua kun on parempaakin tekemistä tiedossa. ;)

Kirjoitettaessa soi Rasmus - jailer

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus