Hohhoijaa...

  • Subesub

Alkaa olemaan muutto suoritettu, vihdoinkin. Aikamoinen järjestely siinä olikin.

Tuli muuton takia vietettyä melkein viikko ilman cityä. Eipä siinä kyllä oikeastaan mitään menettänyt, jutut on ne samat. En minä kyllä pois näistä ympyröistä silti halua jäädä, mukavia ovat Cityn ihmiset, heidän takiaan täällä olenkin.

Huomenna kohti TaNperetta ja hanimussukkaa. Taas kaksi pitkähköä viikkoa ilman halia, ilman pusua ja ilman... no, kyllä te tiedätte.

Suhde, siitä voisinkin kirjoittaa hieman. Ärsyttää tietysti tämä välimatka ja hieman arveluttaakin kuinka tämä tästä etenee, joskushan tämän on edettävä. Itse ainakin olen niin epävarma missä haluan tulevaisuuttani viettää. Täällä Härmässä on niin kuollutta mutta täällä on kaikenlaista muuta joka on minulle tärkeää, kuten tämä sukutila, niin ja on täällä hitsauslaitteet ja rälläkkäkin. :)
Noh, selvää on se, etten tätä suhdetta halua lopettaa. Tuo nainen on saanut minut lumoihinsa. Meidän samanlaisuus on tehnyt vaikutuksen. En pelkää koskettaa häntä, se ei ole ollut minulle aina helppoa muissa suhteissani. Olen varmempi hänen seurassaan kuin kenenkään muun kanssa. Eräs r-alkuinen sanakin on pyörinyt paljon mielessä, olisiko tämä nyt sitä. Jokainen määrittää tuon sanan itse ja nyt olenkin hakenut sille sitä omaa määritelmääni. Tietysti sitä ei voi tarkasti määrittää, vaan sen lähinnä vain tuntee mutta haluan olla varma ennen kuin sanon ne kolme maagista sanaa, joista yksi on siis tuo r-alkuinen. En muuten ole sanonut noita kolmea sanaa vielä kenellekään (kuin läpällä, jonka kaikki tiesivät huumoriksi) joten sillä todellakin on minulle merkitystä sitten kun sen sanon.
Minua ärsyttääkin suuresti ne ihmiset jotka viljelevät "r"sanaa ihan liikaa, sitä syydetään jo ensimmäisten tapaamisten jälkeen ja sitä sanotaan kenelle sattuu. Se on menettänyt merkityksensä ja monet tuntuvat sekoittavan kaksi eri tunnetta ihastumisen ja (tähän taas se "r"sana).

Tulevaisuus mietityttää mutta nyt on elettävä hetkessä, otettava tapaaminen kerrallaan ja nautittava niistä täysillä. :)

Näin sitä mennään ja nyt mennään nukkumaan, väsyttää meleko lujasti.

Hyvää yötä cityläiset, katselkaa nautinnollisia unia.
Toivottaa Sube

2 kommenttia

Mia

2.9.2007 23:38

Samat on ajatukset *pus* mitä tulee tunteisiin sinua kohtaan, välimatkaan ja tämän suhteen mielekkyyteen. Ei minua huoleta suhteen tulevaisuus niinkauan kuin tuntuu tältä, minä kuljen sinne minne sydän vie;) Nyt voinkin mennä nukkumaan ajatellen sinua.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus