Tulevaa...

  • Subesub

Jännittää jo tässä vaiheessa miten sitä oppii uuden työn. Toki olen samantyylisiä töitä tehnyt ennenkin mutta joka paikassa on ne omat juttunsa. Nykyinen työ on ollut todella leppoisaa ja on saanut suurimmaksi osaksi mennä oman päänsä mukaan, sitä tulen ehdottomasti eniten kaipaamaan.

Jotkut tykkäävät haasteista, esim juuri siitä että saa opetella uuden työn. Noh, minä en tykkää siitä ollenkaan, tykkään siitä että hommat on tuttua ja turvallista. Mutta tämän tien nyt valitsin, katsotaan mitä siitä seuraa.

Porukoisen kanssa täytyy koittaa tehdä selväksi pelinsäännöt. Vaikka heidän talossaan asunkin, niin haluan päättää omista asioistani, heillä on se paha tapa etteivät malta pitää näppejään erossa minun elämästäni.

Katselen kolmoselta säätä. Metellä on nyt kyllä vähän liikaa meikkiä.

Näillä mennään.
T: Sube

3 kommenttia

Rujokki

7.8.2007 22:50

Täti taas kommentoi :) Me ihmiset nyt vain ollahan erilaisia, ei se siitä muuksi muutu. Kumpaa itse asiassa jännität enemmän: muuttamista porukoittesi kanssa yksiin, vai tätä uutta työtäsi?

Aikasta myöten saatat tulla huomaamaan, että uuden työn mukanaan tuomat uudet haasteet vievät sinua eteenpäin ja parantavat mahdollisuuksiasi tulevaisuudessa.

Ja, ehkei uusi työsi ole niin tykkänään erilaista entiseen verrattuna, ettet voisi siellä entisiä kokemuksiasi hyödyntää? Omalta kokemuspohjaltani (vaihdoin juhannuksen jälkeen ihka uuteen paikkaan) sanoisin, että työtoverit saattavat arvostaa uuden työntekijän näkemyksiä ja ajatuksia jotka tuovat uutta heidän jo mahdollisesti urautuneeseen työnkuvaansa?

Omat porukat ovat luku sinänsä, siihen ei voi ottaa kantaa kuin porukan oma jäsen; eli sinä itse. Tsemppiä päätöksesi loppuunviemiseen ja onnea!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Subesub

7.8.2007 23:07

Työtä jännitän enemmän. Toki mietityttää hieman tuo porukoiden luona asuminenkin mutta siitä nyt aina selviää. :)

Olen hiukan skeptinen Härmäläisten ihmisten suhteen, ei sillä, että kaikki Härmäläiset olisivat juntteja mutta useimmat sinne asumaan jääneistä ovat, valitettavasti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus