Huomioita

  • Subesub

Olen käsitellyt blogissani (tänä lyhyenä aikana jona olen blogiini mitään kirjoitellut) useampaankin otteeseen suhteitani ja niiden hankaluuksia. Nyt aloin miettimään sitä, että pyöriikö maailmani todellakin näin paljon vain suhteiden ympärillä? Vaikka todettakoon, että toisaalta nyt on toki ollut harvinaisen vilkasta aikaa suhderintamalla. On säätöä ollut useampaankin suuntaan melko lyhyen ajan sisällä. Uusien suhteiden lisäksi vanhatkin jutut ovat koittaneet nostaa päätään.

Entäs oma elämäni sitten?
En ole pariin viikkoon käynyt uimassa, enkä kunnolla pyöräilemässäkään, vaikka viikonloppuna vähän ajelinkin pyörällä. Olisiko aika ottaa itseään niskasta kiinni, unohtaa kaikki säädöt ja saattaa vanhat suhteet siihen tilaan, että ne eivät turhia muistuttelisi. Jos keskittyisin pitkästä aikaa vain itsestäni huolehtimiseen ja pelkkiin kaverisuhteisiin, niin uusiin kuin vanhoihinkin. Todellakin, nyt tekisi mieli unohtaa kaikki nuo jutut.

Kunpa vain saisin Seinäjoelle oman lämpimän tallin moottoripyörääni varten, sitten olisin onnellinen. Nyt olisi kova into keskittää kaikki illat vain kuntoilemiseen ja pyörän muotoilemiseen (joopa joo, katteet saa uutta muotoa). *hetken hiljaisuus kun haaveilee*

Siinäpä se, oma talli. Olisikohan Seinäjoella myynnissä jokin mukavan kokoinen varastotila, sen verran iso, että sinne voisi rakentaa pienen asunnonkin... hmm... vähänkö olisi mainiota. :) Ei sen asuintilan tarvisi olla häävi, tärkeintä olisi että olis kunnon ruuvaustilat. Hah, hieman äijämäistä mutta se sopis tällä hetkellä hyvin. :)

Nykyinen työ ei kyllä edesauta yhtään paremman elämänlaadun etsinnässä, ensinäkin työajat ovat ihan väärät, mä oon aamuvirkku, voisin aloittaa työt seittämältä tai kahdeksalta ja lopettaa kolmelta tai neljältä, sen jälkeen ehtis tehdä vaikka mitä ja ehtis ajoissa silti nukkumaankin. Sen lisäksi tämä työ aiheuttaa harmaita hiuksiakin, koko ajan saa miettiä tuleekko tarpeeksi palkkaa että saa kaiken maksettua. :( No kai sitä saa mutta elämänlaadusta joutuu tinkimään ja siinä mä en oo ollenkaan hyvä. Ollappa oma vakavarainen yritys...

Näillä ajatuksilla *poistuu takavasempaan*

"...I'm a poor lonesome cowboy and a long ways from home..."

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus