Suhteellista

  • Subesub

Mielessä pyörii suhteet, sellaiset josta ajattelee että olisko tämä ihminen se jonka kanssa viettää loppuelämä yhdessä.

Itse asiassa mietityttää se, kenelle minä kelpaan. Tulin siihen tulokseen, että jos en kelpaa tällaisenaan (tarkoitan nyt luonnettani), niin on sitten parempi olla yksikseen.

Moni nainen tuntuu hakevan miestä, jossa on hurjasti mielenkiintoisia piirteitä ja mikään muu ei kelpaa. Itse en kuulu niihin mielenkiintoisiin persooniin, olen tavallisen tylsä, kiltti ja luotettava. Olen yrittänyt tehdä itsestäni mielenkiintoisempaa mutta se ei todellakaan ole "mun juttuni". Olen "onnistunut" saamaan parin naisen mielenkiinnon heräämään yrittämällä olla jotain muuta kuin olen mutta jälkeenpäin tuntuu ihan tyhjältä kun en kelpaakaan itsenäni. -> Tällainen olen ja niin aion jatkossa ollakin.

Olen sentään saanut lähiaikoina parikin vahvistusta sille, että ehkä pieni mahdollisuus on minullakin löytää sellainen nainen joka tällaisen miehen hyväksyy. Kaksi eksääni on haikaillut perääni kun ovat uuden miehen myötä tajunneet kiltin ja luotettavan miehen edut. Pieni osa minustakin on sen verran ilkeää, että tekisi mieli lällättää eksilleni, jotta mitäs läksitte mutta en sellaista en tee, sekin on osa todellista luonnettani.

Kirjoitan viimeisen lauseen ja poistun takavasemmalle...

"...I'm a poor lonesome cowboy and a long ways from home..."

2 kommenttia

Caelestis

22.10.2006 21:22

Jokaiselle on joku. Jokainen on arvokas. Jokainen ansaitsee. Jokainen saa vaatia (huom!)

Ei ole pakko ottaa vastaan jotain "kun ei parempaakaan ole". Saa vaatia elämäänsä laatua, ja ymmärtää, että sinä voit tarjota sitä laatua toiselle! Itseluottamusta! Rohkeutta! Uskallusta! Uskoa elämään! :-D

Ole niin kuin olet. Siitä ei synny mitään hyvää, kun kumppani/kumppanit yrittävät olla muuta kuin ovatkaan. Roketiroll vaan, hitsaile täysiä bensatankkeja ja väännä hanaa sateisessa mutkassa - kun tiedät mitä teet ;-) Eli elämää eteenpäin vain!

-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus