Hyvää iltaa. :)

  • Subesub

On se kummallista kun jostain hommasta oikein tykkää niin sitä tehdessä ongelmatkin unohtuu. Jotkut juovat viinaa unohtaakseen, jotkut urheilevat, jotkut käyvät psykiatrilla, toiset tilittävät ystäville, ehkäpä jotkut runkkaavatkin unohtaakseen (no mistä tuo nyt tuli mieleen?) mutta minä poika tuhoan moottoripyörääni. :D

Menin tuossa iltapäivällä talliin, katselin siinä hetken aikaa moottoripyörääni, tuumasin, tuumasin, tuumasin, tuumasin, tuumasin, tuumasin ja lopulta otin rälläkän käteen ja katkaisin kaksi palaa rungosta pois. Tuumailin taas uudelleen, sovittelin osia uusille paikoilleen, otin hitsauspillin käteen ja hitsasin uusia kiinnikkeitä. Tuumailin taas ja sovittelin katteita paikoilleen. Seuraavaksi käteen osui kuviosaha ja ei muuta kuin katteet paloiksi. Kylläpä mulla oli hauskaa. :) Ja huomenna jatketaan. Silloin voisin laittaa uretaania katteiden päälle, se vois olla ihan kiva juttu se. :D

Huomenna mennään isseen ja äiteen kans keilaamaan, uimaan ja syömään, kuulostaa niin kuin olisin joku 10vee mutta hälläväliä, tuosta voi tulla ihan hauskaakin. :)

Kohta vois käydä runk........ eikun vessassa ja sen jälkeen saunaan. Jos laittais csi:in nauhalle ja kattois sen vasta saunan jälkeen. :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus