Kemiallisia kokeita ja myöhästelyä

  • Subesub

Eilen laitellessani moottoripyörän katteita satuin kehittämään jonkin asteisen kemiallisenreaktion. Olen tehnyt uusia muotoja uretaanista ja ennenkuin teen varsinaisen päällysteen lasikuidusta, ajattelin tasoittaa uretaanin pinnan muovikitillä. Näköjään muovikitin ja uretaanin yhdistelmä kehittää melko hyvin lämpöä, sillä kate kuumeni niin paljon että juuri ja juuri viitsi kädellä koskea. Kiva tietää tämmönenkin juttu. :)

Tulin eilen junalla Seinäjoelle klo 19.20 ja olin muka katsonut että viimeinen linja-auto kämppäni suuntaan lähtee klo 19.50 joten päätin kuluttaa aikaani läheisessä Makuunissa, koska sielä on töissä tuttuja. Menin sitten pysäkille odottamaan bussia klo 19.45 ja siinä vaiheessa huomasin että linkkahan oli lähtenyt jo klo 19.40. Soitin vielä kaverille, jos hänellä sattuisi olemaan auto käytössä ja voisi kuskata mut kämpälle mutta ei hänellä ollut joten ei auttanut kuin kävellä sen 5 kilometriä. Tulipa tehtyä päivän lenkki. Onneksi enää alle viikko jäljellä tätä kortittomuutta.

Huonompi juttu on sitten se, että ens viikon perjantaihin on vielä yli viikko. Ei millään jaksais odottaa. Pusu hänelle. :)

Jatkakaa...

2 kommenttia

Mia

29.11.2006 23:51

*pusu*

tiedän tunteen :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus