Perjantaiko?

  • Subesub

Taas mä elelen tulevaisuudessa, mieli ajattelee että nyt on perjantai mutta järki kertoo jotta torstai se vasta on. Ärsyttävää, varsinkin kun niin kovasti haluais että olis perjantai, nimittäin ens viikon perjantai. Pusu hänelle jota ajattelen. :)

Pitkästäaikaa näin unta mutta oli kyllä hiukan kumma uni. Olin menossa American car showta katsastamaan ja olin tullut junalla Helsinkiin (miksen jäänyt Pasilan asemalle?). Noh ratkaisin tilanteen sillä, että kutsuin isoveljeni kuskaamaan minut asemalta messukeskuskseen Pasilaan (mitä hittoa veljeni tekee pääkaupunkiseudulla?)
Päästiin sitten messukeskukselle ja jätin laukun ja pitkähihaisen paitani veljeni autoon (miksi?) ja kävelin messukeskukseen, jossa tajusin, että päälläni oleva t-paita on liian pieni ja valmiiksi hajalla. Jostain syystä mieleeni tuli ruveta pullistelemaan lihaksiani ja samantein otti paita ja ratkesi lopullisesti. (ei mulla oikeesti mitään isoja lihaksia ole mutta kiva että edes unissa:))
Lähdin sitten hakemaan veljeni autosta sitä pitkähihaista paitaa, vaikka tiesin, että veljeni jatkoi jo matkaa. Kas kummaa, parkissa oli kuin olikin auto ja sen etupenkillä oli minun tavarat. Tarkemmin katseltuani autoa huomasin ettei se ollutkaan isoveljeni auto vaan jonkun mafiapomon auto ja tämä mafiapomo seisoi vieressäni harmistuneen näköisenä. Siihen tuo uni sitten loppuikin. Ihme touhua. :)

Että näin tänään...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus