Mietintää...

  • Subesub

Tuossa taannoin kirjoitin kuinka exä alkoi hamuamaan entisiä aikoja takaisin. En osannut tyrmätä ajatusta suoraan, sillä se kiehtoi toisaalta itseänikin. Lupasin siis harkita asiaa.

Tiedossahan se on ollut minulla koko ajan, että ei siitä varmaankaan mitään tulisi, ei ne asiat ole kummemmin muuttuneet. Samat hankaluudet tulee eteen kumminkin. Sinällään suhteessa ei suurempia vikojakaan ollut mutta ei se vain toiminut.

Tiedän että hän odottaa (ainakin alitajunnassaan jos ei muutenkin) minun vastaavan kyllä, siis kysymykseen siitä että kokeilemmeko uudelleen. Mutta ajateltuani asiaa, olen yhä vakuuttuneempi että se ei kannata. Vai kannattaako? Jos otamme sen puhtaasti kokeilun kannalta. Luulen kyllä että hän ei osaa ottaa sitä pelkkänä kokeiluna.

Miten raaskin vastata hänelle että ei? Hän murtuu taas täysin, enkä minä ole hyvä kestämään sellaista. :(

Häneltä tuli juuri nyt viestikin, pyysi minua luokseen syömään jonain iltana. Ei helv.... mitä mä teen? Keskustelu on tietysti paras mitä voin tehdä, selvittää mitä hän ajattelee. Tai tiedänhän minä hänen kantansa jo, mutta millä hän perustelee sen että miksi se onnistuisi nyt? Kuulemma on muuttunut, mutta miten? Ja mitä se muka auttaa? Tuskin yhtään.

Sitä paitsi minusta tuntuu, että nyt jos koskaan minun pitäisi olla olematta kenenkään kanssa hetken aikaa ja aloittaa sitten puhtaalta pöydältä.

Eli kysymys siis kuuluu, miten teen hänelle selväksi että hänen on parempi olla jonkun muun kanssa?

Itseä jää kyllä suuresti haittaamaan se että hän ei varmaankaan halua (tai pysty) olla kanssani enää tekemisissä vaikka minä haluaisin hänet kaverina vielä pitääkin. Vaan eipä tässä taida paljon vaihtoehtoja olla...

Näihin sekaviin ajatuksiin lopetan raporttini ja poistun takavasempaan...

"...I'm a poor lonesome cowboy and a long ways from home..."

4 kommenttia

Subesub

29.10.2006 19:46

Eihän tässä oikeastaan muuta ongelmaa ole kuin se etten kykene olla välittämättä siitä että hänellä on paha olla. Pitäisi kovettaa mielensä ja ajatella vain niin, että näin on parasta molemmille. Se vain on niin pirun vaikeaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

29.10.2006 19:47

Mininaisen kanssa yhdyn siihen, että suoruus on varmasti se paras ratkaisu. Siihen, että pelkäät hänen murtuvan jos ette yritä uudelleen, niin mitä sitten jos yritätte ja homma ei taaskaan toimi. Silloinkin sattuu ja mahdollisesti vielä enemmän kun toiveet ja odotukset ovat saattaneet olla korkealla. Mutta jos taas kaikki menee hyvin, niin mikäs sen mukavampaa ja ihanampaa.

Kummankin kannattaa varmaankin silti nyt miettiä, että mitä oikeasti haluaa ja mitkä ovat ne todelliset tunteet toista kohtaan. Jottei tulisi loukattua toista tahtomattaan. Siksi teidän kannattaisi puhua suoraan asiat läpi ensin.

Ei velvollisuuden tunteesta kannata toisen kanssa olla tai sen takia, että pelkää toiseen sattuvan jos kieltäytyy. Siinä tekee sitten taas itseään kohtaan väärin.

Siihen ystävyyteen liittyen voi olla, että jos hänellä on ystävyyttä vahvempia tunteita sinua kohtaan niin tällä hetkellä se ajatus voikin olla kaukainen ja kokee, ettei siihen pysty. Ajan kanssa voi kuitenkin käydä niin, että myöhemmässä vaiheessa kun tilanne on välillänne kunnolla selvä ja kumpikin ovat jatkaneet elämäänsä tahoillaan(jos tähän ratkaisuun päädytte), niin se ystävyys voi tulla kuvioihin.

Kävi miten kävi, niin toivotan stemppiä sulle! :o)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ai-vot-on

29.10.2006 21:43

"En osannut tyrmätä ajatusta suoraan, sillä se kiehtoi toisaalta itseänikin."
"ajateltuani asiaa, olen yhä vakuuttuneempi että se ei kannata. Vai kannattaako?"
"Hän murtuu taas täysin, enkä minä ole hyvä kestämään sellaista. :( "

Lainasin muutaman kohdan tekstistäsi, musta tuossa kiteytyy koko ongelma. Tuo on ihan kuin minun elämästäni.

"Sitä paitsi minusta tuntuu, että nyt jos koskaan minun pitäisi olla olematta kenenkään kanssa hetken aikaa ja aloittaa sitten puhtaalta pöydältä."

Noin minäkin ajattelin, mutta se on niin hemmetin vaikea toteuttaa ensimmäisten lainausten vuoksi.

Helppo sanoa, että koveta mielesi ja siirry eteenpäin. Varmasti olet sitä jo kokeillut.

Valitettavasti kukaan ei voi auttaa, nuo asiat on jokaisen käytävä itse itsensä kanssa läpi. Mielestäni tärkeintä on juuri tuo: itsesi kanssa, ei hänen kanssaan. Hänen kanssaan voit puida asiaa sitten kun itse tiedät mitä tahdot.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus