Naatiskelua...

  • Subesub

Tätä voi sanoa luksukseksi, mulla on kolme vapaapäivää putkeen ja vieläpä viikonloppuna! :) Kuinka mä edes keksin tekemistä näin moneksi päiväksi, onneksi ei tarvi pakosta keksiäkään. :)

Ihmisten käyttäytymistähän on aina hauska seurata, eikös juu. :) Itse olen päässyt viime aikoina havainnoimaan miten eri ikäiset ihmiset suhtautuvat erilaisuuteen eri tavoin. Kuten osa teistä jo tietääkin, niin vasen jalkani on ulkonäöltään hieman poikkeava, johtuen eräästä tietystä moottoripyöräonnettomuudesta. Vaatteet päällähän sitä ei huomaa kuin ehkä välillä pikkuisen ontuvasta kävelystäni mutta uimahallissa kun ollaan vain uikkarit päällä niin "vammani" on kaikkien nähtävillä. Ja kuten käyntikortistani voitte lukea niin tykkään uimisesta, joten uimahallilla tulee käytyä kohtalaisen ahkerastikin välillä.

Noh, nyt siihen ihmisten käyttäytymiseen. Pukuhuoneessa ja suihkutiloissa tulee vastaan paljon tuollaisia noin 8-12 vuotiaita poikia jotka nähdessään jalkani ovat pudottaa melkein silmät päästään ja jäävätkin tapittamaan säärtäni pitkäksi aikaa. Seuraavaksi he yrittävät "vaivihkaa" kuiskata kaverilleen, että: "Näiksä ton jalan?" Useinmiten tuo kuiskaus vain ei ole niin huomaamaton kuin he luulevat. :) Se onpi aika huvittavaa se. Kerran kun eräät pojat olivat viereisissä suihkuissa ja vähemmän huomaamattomasti katsoivat ja kuiskivat erikoisen näköisestä vasemmastajalastani, avasin suuni ja tuumasin, että saa sitä katsoa ihan vapaasti. Sen jälkeen toinen pojista rohkeni kysyä, mitä sille oli tapahtunut.

Sitten taas kun seuraa vanhempien ihmisten käyttäytymistä samassa asiassa niin he ovat kuin eivät olisi huomanneetkaan koko asiaa. Uskallan kuitenkin väittää että osaa ainakin mietityttää että mitähän tuollekin on tapahtunut, mutta koska ollaan niin korrekteja ja hyvin käyttäytyviä niin ei mitään sanota eikä vahingossakaan katsota siihen. Toisaalta minusta olisi ihan mukavaakin kun joku kysyisi saunanlauteilla istuessa, että mitä mulle on tapahtunut. Se olis helppo keskustelun avaus, ei tarttis aina koittaa vääntää juttua uudistetun saunan huonoista löylyistä. :) Saunahan on mitä mainioin paikka tutustua uusiin ihmisiin.

Tuli sitten yöllä lunta. Näyttää kaikki taas niin valoisalta, taitaapa vaan aika äkkiä nämä lumet sulaa pois, harmi.

Palataan taas astialle... *poistuu takavasempaan*

"...I'm a poor lonesome cowboy and a long ways from home..."

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus