Torsdag

  • Subesub

Hahaa, ekat liukkaat kelit, enkä sittenkään onnistunut ajamaan autoa paalun ympärille. *koputtaa puuta* Yhdessä liikenneympyrässä meinasin jo ruveta kikkailemaan kuin takavedolla ikään (joilla olen viimeiset 4 vuotta ajellut) mutta onneksi muistui samantien mieleen jotta nyt ollaan etuvedolla matkassa. Ja sitten iski armoton vitutus, pitäiskö vaan hankkia sittenkin joku lada talveksi, että sais kikkailla. Hitto kun lapsettaa taas. :)

Töissä olin melkein koko päivän varastohommissa kun varastomies oli vapaalla ja tänään oli kuormapäivä. Tuli hirvittävä hinku päästä taas fyysisiin töihin, ei myynti ole mua varten! Tahtoo takas varastoon nostelemaan sohvia, ajamaan trukilla ja järjestelemään, ne on mun hommia!!

Pitäis kyllä saada se tietsikka ja nettikin kohta hankittua, tämä baarissa istuminen (pelkän netin takia) ei oo mun hommaa ollenkaan. :( Vaan minkäs teet kun ei oo rahaa...

Näillä eväillä poistun takavasempaan...

"...I'm a poor lonesome cowboy and a long ways from home..."

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus