Pitkästä aikaa...

  • Subesub

Onpa päässytkin vierähtämään tovi edellisestä merkinnästä. Pomo alkoi töissä tiukalle linjalle ja nyt en ehdi kirjoittelemaan blogia työaikana, joten mahdollisuudet on siis aika vähissä.

Eilen sain sitten ajokortin takaisin, JEE!! Vähänkö taas helpottui kulkeminen, ei sillä etteikö pyörälläkin päässyt, ainakin yksin kulkiessa, mutta oli se silti vain monessa tilanteessa todella hankalaa. Olen kyllä itselleni luvannut että jatkan töihin pyöräilyä ainakin sellaisina päivinä kun on hyvät säät mutta katsotaan vain miten lupaukseni pitää. :)

Laitoin äskettäin pikkujoulumiitin kuvat tänne sitiin. (jos joku paikalla ollut haluaa niitä katsella niin pyytäköön koodin minulta) Meni kolme tuntia siihen touhuun kaikkineen, kyllä vain on hidasta hommaa, prrkle.

Ei mulla tässä nyt muuta, kohta lähden Seinäjoelle siivoamaan kämppää. Nyt on enää kaksi päivää kun näen hänet ja voin ottaa syliin ja suukotella, ihanaa. :) Suukko sinulle joka olet ajatuksissani. *pus* :)

2 kommenttia

Anonyymi

6.12.2006 13:55

Kuvat katsottu ja aika monissa taitaa esiintyä "Hän"! Onneva vaan teille! =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus