Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.

Väliaikatiedote pitkästä aikaa  1

Pitkästä aikaa tännekin kirjoittelen.
Ei oikein ole ollut intoa kirjoitella, kun ei mitään oikein ole suurempaa tapahtunut. Paljon arjen pieniä asioita, mutta ei suuria muutoksia. Sinkkuna vieläkin, hieman masentaa asiantila. Suomi24:n deitti-sivustoa olen nyt taas aktiivisemmin käyttänyt, mutta toistaiseksi ei mitään.

Oikein ylpeä olin itsestäni viime viikolla, kun järjestin uusille opiskelijoille saunaillan! Oli ollut pitkään puhetta muiden tutoreiden kanssa, että jotain pitäisi keksiä, mutta ei mitään sitten ollut järjestetty. Sitten joku päivä vain keksin, että nyt sitten jotain järjestetään! Vieläpä jotain extraa. Lyhyesti: Järjestin yhteistyössä terveysalan tutorin kanssa yhteisen saunaillan aloittaneille automaatiotekniikan ja terveysalan opiskelijoille! Loppujen lopuksi järjestäminen olikin yllättävän helppoa, mutta melkoista paniikkia tuli kyllä, kun piti usean luokan ja tutorin kanssa kommunikoida, eikä kommunikaatio aina pelannut salamannopeasti. Varsinkin kun aikataulu oli aika tiukka, keskiviikkona aloin ajaa tätä asiaa, ja viikon päästä oli keskiviikkona karmassa opiskelijabileet, eli siis täydellinen ajankohta. Viikko oli melko lyhyt aika tällaisen tapahtuman järjestämiseen, kuten opin, mutta onnistui se. Mukava ilta siitä tuli, kaikilla tuntui olevan hauskaa ketkä sinne saapuivat! Juuri ja juuri budjetti meni tasan, jos olisi yksikin tullut vähemmän, oltaisiin menty pakkasen puolelle. Mutta, kun ilta oli ohi, melkoinen voittajafiilis. Se on ohi, ja kaikilla oli hauskaa. Onnistunutta iltaa olin ollut mukana järjestämässä. :)
Muutenkin hieman tuntuu, että taidan olla yksi aktiivisimmista tutoreista, jotenkin olen tässä odotellut, että muut olisivat yhtä aktiivisa kuin minä, hieman odotellut että hekin olisivat mukana tällaisesta järjestelemässä, mutta pitänee vain tehdä totuttautua siihen että melko yksin saa vastaisuudessa jotain järjestää, jos sitä jotain tällaista vielä tulee tehtyä..

Uusi jakso alkanut koulussa taas, yksi pettymys tuli viime jaksosta. Fysiikasta sain kolmosen, saattaapi olla että tuosta tulee ensimmäinen arvosana jota käyn korottamassa. Jos sen sinne neloseen saisi nostettua. Kokeessa loppui aika aivan täysin, yhtä tehtävää en ehtinyt tehdä, ja yhden tehtävän mokasin ihan täysin kun olin vahingossa pikaisesti lukiessani lukenut kaavan väärin taulukkokirjasta. Jos uusinta auttaisi. Muuten ihan tyytyväinen olen ollut koulumenestykseeni nyt.
Kesätöitä pitäisi alkaa nyt metsästää.. jotenkin vain on ollut nyt vähän aikaa sellainen veltto olo, ei oikein mitään ole jaksanut tehdä. CV pitäisi päivittää ja alkaa miettiä minne hakee, mutta toistaiseksi on jäänyt. Muutenkin pitäisi hieman enemmän koulunkäyntiin panostaa, kokonainen päivä varata siihen että kertaisin matikan vektoreita, ne kun ovat hieman ohitse menneet nyt. Niin paljon tekemistä, mutta jotenkin tuntuu että ei oikein ole ollut syytä vaivautua. Vaikka miten olen taas vuoden yrittänyt, sinkkuna vieläkin. Noh, ensi viikolla taas lukuvuoden aloitusbileet, pitää peukkuja pitää!

Muutenkin, luokan yhteistä illanviettoa ei ole pitkään aikaan ollut, pitänee sellainenkin taas järjestää. Huono lukujärjestys tässä suhteessa kyllä, torstaina kahdeksasta neljään, kahdeksan tunnin päivä, ja perjantai vapaata. Eli keskiviikkona ei ole niin hyvä lähteä ulos, ja perjantaina ei muita näe, ei ole niin helppoa sopia viikonlopuksi ohjelmaa torstaina. Mutta pitänee jotain järjestää!

Niin juu, jos jotakuta kiinnostaa vilkaista suomi24 deitti-profiiliani, sen löytää osoitteesta
http://treffit.suomi24.fi/showUserProfile.do?id=552208

Vasta tuota profiiliani linkittäessä muistin yhden suuren muutoksen! Partani ajoin pois tässä vuoden vaihteen jälkeen, siloposkena elelen nykyään. Kyllä siihen viikon verran kesti tuttua, mutta enää ei kasvoja pestessä tunnu niin oudolta. Kaipaan partaani jo kyllä, jotenkin tuntuu että kasvoista puuttuu jotain. Noh, jos nyt tämän vuoden olisi ilman partaa, katsoo tilannetta ensi vuonna sitten, josko olisi parran aika taas!