Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.

Mukava viikonloppu  1

Erittäin mukava viikonloppu, ensimmäistä kertaa oli ystävänpäivänä asiankuuluvaa seuraa. :)
Karmassa olisi ollut Tutor-bileet, uusien tutoreiden kunniaksi, sielläkin olisi voinut tietty käydä kääntymässä, mutta parempi näin. :)

Hieman ehkä ihmetyttää, että miksei meikäläistä kutsuttu tutorkoulutukseen, kouluttamaan, itsehän olen kuitenkin ollut aktiivisin uusien luokkien kanssa, mutta ilmeisesti ei sana ole kulkeutunut ylöspäin.
Saattaapa olla, että asia häiritsisi enemmänkin, mutta nyt kun oli muuta ohjelmaa viikonloppuna, niin ei haitannut niin. :)


:)  1

Kyllä sen pikkuhiljaa uskaltaa näinkin julkisesti kirjoittaa, näyttääpi siltä että tyttöystävän löysin. Lisätietoja voisin kirjoitella viikon - parin päästä!

Toinen suuri muutos: Facebook tilin avasin reilu viikko sitten, saattaapi olla että jää tämä Cityn käyttö nyt vähemmälle. Eipä silti, eihän täällä ole oikein ketään Seinäjoelta, tuntuu että melkein yksikseni olen tänne kirjoitellut. Mikä ei ole lainkaan huono asia. :)


Muutoksia?  1

Keskiviikkona oli sitten lukukauden avajaisbileet Karmassa. Alun perin näytti siltä, että oikein kukaan luokkakaveri ei sinne olisi lähdössä, olin jo valmistautunut sinne yksin lähtemään, mutta kyllä tänne kämpille loppujen lopuksi ihan mukava porukka kerääntyi. :) Aloittelut menivät ihan mukavasti, ja Karmassa oli yllättävän paljon porukkaa, juuri sopivasti.
Lyhyesti: Puhelinnumeron ja hyvänyönsuukon sain, elämä muuttui kertaheitolla mielenkiintoiseksi. :) Katsotaan nyt, mihin suuntaan juttu jatkuukaan ensi viikolla!

Nyt alkaa operaatio siivous, pitäisi kämppä pistää kuntoon taas vaihteeksi. Sitten pitäisi käydä kaupassa ja lukea koulujuttuja. Siinä onkin tämän päivän ohjelma, jos huomenna ehtisi käydä uimassa.