Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Maanantai edessä  1

Jees.. oli ihan mukava viikonloppu.
Mitään en tehnyt, kotona löhösin vain. :) Teki kyllä hyvää, nyt on taas akut suurin piirtein ladattu huomista työpäivää varten.
Sain yhden tietokonepelin (Freespace 2) pelattua loppuun, ja aloitin uutta kämppiksen suosituksesta. Company of Heroes. Yllättävän hyvä, paljon parempi kuin uskoinkaan. Vaikeustaso kohdallaan, kovin haastava peli!

Lost-sarjaa aloin taas katsomaan, jokusen jakson tuota viimeisintä tuotantokautta. Hyvää tavaraa! Vaikka nyt kun siinä kerrotaan hieman tulevaisuudesta, mitä tapahtuu kun porukka saarelta pääsee pois, herkullisesti sarja jättää viitteitä ja vihjeitä, mutta mitään konkreettista ei vieläkään ole tarjottu!!! Jättää toisaalta kiristelemään hampaitaan, toisaalta haluamaan lisää. Mitä ****** siellä oikein oikeasti tapahtuu!!!!

Mutta jees, pikku hiljaa nukkumaan tästä. Mukavan hiljainen viikonloppu, vailla ohjelmaa ja töitä, tällaisiakin välillä! Hieman nuhaa vielä on, mutta ei sen kummempaa. Jälkinuha.. kestääkin varmaan seuraavan kuukauden. :(



Juhannus ohi  1

Onneksi kävin tiistaina hammaslääkärillä hampaitteni värjäymät poistamassa, kelpaa taas hymyillä! :)
Juhannus meni melko yllättävästi, etten sanoisi. (Voisi sanoa, että laitoin eräänlaisen juhannusperinteen eteenpäin.) Flunssaa oli koko viikonlopun, on vieläkin, mutta ei juurikaan hidastellut. Huomenna taas töihin, kaipa sitä sen verran terveitä ollaan jo, vaikka räkä valuu ja yskä raikuu.


Juhannust flunssassa  1

Pitkästä aikaa tännekin tekstiä!
Paljon olisi kerrottavaa taas, siksi tätä lykännyt, kun ei kaikkea jaksa kerralla kirjoittaa. Mutta jos nyt jotain edes.

Provinssi takana! Muistona, FLUNSSA! Kunnon flunssa iski keskiviikkona, torstaina olin vielä kotona, mutta perjantaina jäin suosiolla kotia potemaan jo. Huonoon aikaan iski kyllä. :( Nyt on tässä mennyt talouspaperirullallinen paperia päivässä nenän niistämiseen.. Viime yönä tosin en juurikaan enää heräillyt niistämään, kuten edellisyönä, joten suunta on paranemaan päin jo! Tosin nyt on iskenyt yskä..

Provinssi takana siis.
Festarit menivät loppuun asti ihan mukavasti, vaikka ehkä hieman taas opin itsestäni lisää.. en ole synnynnäinen festari-ihminen. Vaikka vein alueelle lauantaina salmiakkikossupullon, niin en edes viitsinyt sitä avata! Ei vain maistunut. :) Siis hyvin rauhallisesti, viikonloppu meni, eipä ollut edes krapulaa minään päivänä.
Yllättäen, lauantai taisi olla kaikkein paras päivä! Serj Tankian yllätti kunnolla, upeaa esiintymistä hänellä! Todella surullisia olivat kyllä jotkin hänen kappaleensa.. Ei se ollut sinkulle hyvä paikka, kaikkialla pariskunnat suutelivat ja olivat lähekkäin, kun Serj Tankian heitti hitaan ja melankolisen kappaleen.. Oikein pahaa teki katsella, ja vaikka minne käänsi katsetta, niin aina oli jossain pariskuntia! Sama juttu kyllä muidenkin bändien kohdalla, mutta Serj Tankian vei kyllä tämän melankolisuuden huippuunsa! Hieno ilotulitus oli kyllä lauantain lopuksi, sopi hyvin.
Sunnuntaina olikin niin pilvinen aamu, että edes aamuaurinko ei minua herättänyt, ja niinpä nukuin 13:30 asti. :) Pitkään mietin jo, jaksaisinko ollenkaan mennä paikanpäälle sunnuntaina, oli niin mielenkiintoinen kirja kesken! (Ursula K. LeGuin Toinen Tuuli, Maameren tarinoiden päätösosa.) Lopulta tein kompromissin, ja otin kirjan mukaani. Sitten etsin hyvän paikan päälavan läheltä, ja juurruin sinne, ehtisin juuri paikalle kuulemaan Lauri Tähkän viimeiset pari kappaletta. Sitten bändien välissä lueskelin kirjaa rauhassa, ja kun seuraava bändi tuli, seurasin sitä. (Vaikka Billy Talent ei aivan sytyttänytkään). Foo Fighters nyt oli ihan OK sentään! Että kannatti mennä kyllä vielä viimeisenä päivänä. :)
Näytti että porukka hieman väsähti sunnuntaihin mentäessä, perjantaina ja lauantaina en nähnyt yhtään oksennusta, mutta sunnuntaina sattui silmiin neljäkin laattausta. Yksi aivan selkäni takanakin..
Kokonaisuutena, ihan mukava festari, mutta ehkä hieman tyyris siihen nähden mitä se tarjosi. Ihmisten juhlaksi sitä kutsutaan, mutta taisi jäi mulla kyllä musiikin juhlaksi, yrityksistä huolimatta.. :D
Noh, elämä jatkuu! :)
Mutta, se oli sellainen festari! Olihan se ihan mukava kokemus, ja menemisen arvoinen. Mukavassa (siis mukavan tyttöystävän) seurassa olisi kyllä ollut tuplasti parempi! :) Luokkakavereita oli jonkin verran paikalla siellä, niitten kanssa liikuin jonkin verran. Mutta lauantainakin lähdin suosiolla Diablon keikalta pois, ei sitä örinää ja humalaisen väen järjetöntä dervissimäistä pyörintää kestänyt.. :D Sinne jäivät luokkakaverit fanittamaan eturiviin. :)

Mitäs tänään suunnitelmissa: Flunssaista oloa, mutta lisäksi yllätys! Kauhavalle Lentäjien Juhannusta katselemaan! Jonkin verran tuota flunssaa on vielä, mutta kyllä sitä tämän päivän nyt kestää. :) Selvänä kuitenkin liikenteessä.


Provinssi  1

Provinssiranneke kädessä!
Hieman yllätyin, että ranneke heti samantien laitettiin käteen kun ennakkolipun kävin vaihtamassa Karmassa, mutta siinä se nyt nököttää. Nyt vain huominen päivä töissä varjellen oikeaa kättä, ettei ranneke vahingossakaan repeä!

Melkoisesti mietin, lähtisinkö Provinssissa telttailulinjalle, mutta kyllä sitten tuohon omaan kotiin päädyin. Ei tänne ole kuin 4km, senhän matkan kävelisikin puolessa tunnissa.

Provinssissa nähdään!


Profiilinmuokkaus  1

Tässä samalla kun kirjoitan, on pieni kevätsiivous menossa. Profiilissani siis. Aika sitäkin päivittää, ja katsoa josko siitä hieman mielenkiintoisemman saisi. Ei oikein ole yhteydenottoja sadellut sen kautta! Ja kyllähän ihan toiveissa on, että tuo profiili auttaisi tyttöystävän löytymisessä, kyllä sellaista tässä kovasti netistäkin olen koettanut etsiä. :)

Tässä kuitenkin hieman ylijäämätekstiä profiilistani, kirjoitettu joskus helmikuussa 2008:
----
Kuitenkin.. vaikka kaikki nyt meneekin hyvin, ja elämä on sellaisilla raiteilla kuin haluankin, niin asiat eivät todellakaan ole olleet samalla tavoin pitkään. Aina ei ole ollut kivaa. Blogista voi jotain lukea joissain kohdissa sivuhuomautuksina, sekä viestiarkistosta jotain, mutta lyhyesti sanottuna elämäni polki täysin paikoillaan usean vuoden ajan. Mitään ei tapahtunut, sinkkuna elelin, enkä edes etsinyt aktiivisesti mitään. Päivän kerrallaan ilman mitään suurempaa päämäärää, ilman toivoa että asiat muuttuisivat. Vasta vuonna 2006 kyllästyin asiantilaan, ja aloin etsiä muutosta. Vuonna 2007 sitten tein tämän suuren päätöksen lähteä koulun penkille. Muutenkin vuosi 2007 oli suurten muutosten aikaa! Vuosi 2007 oli elämäni yksi parhaista vuosista tähän mennessä, ja tuosta vuodesta jäi mukavia muistoja. :) Kuka tietää, tästä vuodessa 2008 on potentiaalia tulla vielä parempi!
------
Mutta nyt jatkan profiilini muokkausta taas, en vain halunnut tuota täysin tuhota tuota kappaletta, joten sen tänne säästöön otin!


Herätys!  1

Miten ihmeessä sukulaiset AINA onnistuvat soittamaan sunnuntaiaamuisin ennen kello 10:00? Kiitos vain kummisedälleni herätyksestä tänä aamuna... Ja tietenkin huonoimpaan mahdolliseen aikaan, hienoa unta näin! Jossain hamassa tulevaisuudessa tutkiskelin jonkun pienen ryhmän kanssa tuntemattoman planeetan muukalaisten hylättyä kaupunkia, paikassa oli robotteja jätetty vartioiksi, ja siellä täällä vilahti muukalainenkin. Kunnon aseet kaikilla ryhmän jäsenillä, ja meno oli kuin 3-D räiskintäpelissä konsanaan. Ja tietenkin juuri olin tehnyt jonkin läpimurron, selvinnyt ansoitetusta huoneesta, pelastanut kauniin naisen jostain, paennut vaaraa, ja kunnolla suutelin tämän naisen kanssa. Ja SITTEN soi puhelin...
Hieman jäi harmittamaan... EI PALJON!!!
Pöh.. alkaa olla taas ikävä suutelua. Muusta puhumattakaan. :(

En sitten jaksanutkaan eilen baariin lähteä. Tämän viikonlopun kun ottaa ihan rauhassa, ja ensi viikonloppuna Provinssi kuitenkin!


Ulos vai ei?  1

Pöh... Soittelin juuri koulukavereille, hieman tiedustelin olisivatko lähdössä ulos tänään.
1 oli töissä, 1 säästeli rahojaan vuokraan ja 1 oli häissä. Pahasti näyttää siltä, että mikäli tänään ulos lähden, niin yksin sinne joudun. :/ Olisi siellä vielä nimiä puhelimessa, mutta toiveet tuntuvat kariutuneen. Olin toivonut, että hieman enemmänkin olisi porukkaa kasassa, luokkakavereita kun ei ole juurikaan näkynyt sitten koulujen lopun.

Taidan nyt joka tapauksessa ulos lähteä illalla, yksin sitten. Ilo irti tästäkin sitten, suuntana K-25 paikka! Tuonne eivät luokkakaverit kuitenkaan pääsisi sisään, joten nyt onkin sitten hyvä tilaisuus paikkaan tutustua. Viime viikonloppuna siellä kävin jo kääntymässä, olin kuullut että jossain tuollainen paikka on, ja portsari kertoi minun löytäneen oikean paikan. Sisälle siis menin, maksoin 5€ sisälle, 1,5€ narikkaa, ja siiderin tilasin. Sitten katselin ympärilleni, ja tajusin että juhlijoista oli yli puolet valkolakkeja. Portsarin pakeille palasin, ja portsari myönsi, että oli unohtanut mainita, että juuri sinä päivänä, ja vain sinä päivänä, ikäraja oli K-18, ja paikka oli "virallinen valmistujaisbilepaikka". Sain sisäänpääsylipun hinnan takaisin, kun lähdin paikalta pikaisesti, ja siirryin Onnelaan. Joka tapauksessa, josko tänään paikassa todellakin olisi K-25 ikäraja! Katsoo sitten, millainen tunnelma siellä on, onko paikka mistään kotoisin.


Viikonloppu  1

Jees, viikonloppu!
Eikä ole töitäkään, kuten viime viikonloppuna oli. (Tai olisi niitä nytkin, jos vain jaksaisi mennä tekemään.) Jos kuitenkin tämän viikonlopun ottaisi aivan rennosti ja viihteellä, maksaisi univelkoja. Viimeiset pari päivää olivat melkoisen väsyneitä töissä, pari ylimääräistä taukoa kun tuli, niin hyvin sitä ehti minuutiksi pariksi torkahtaa, minuutissa parissa.

Kesätöissä siis on kiirettä ollut, ja tulee olemaankin vielä usean viikon ajan. Pitkää päivää siellä teen, ja viikonloppuisinkin mahdollisesti.

Eipä mitään ihmeellistä. Kovin on hiljaista kaikilla rintamilla. Pitää harkita, josko tänään soittelisi luokkakavereille, olisivatko lähdössä ulos. Mutta jotenkin olisi enemmänkin sellainen akkujen täyttämisviikonloppufiilis, että ei tekisi mitään. Katsoo nyt. Ensii viikonloppuna on Provinssirock, vieläkään en lippua ole ostanut, ja nyt ei siellä sivustoilla onnistu Sampopankin tunnuksien käyttö.. Pitänee ehkä käydä toimistolla, jos samalla ostaisi T-paidan! Säästäisi myös postikulujen verran. :) Mutta provinssiin olen kyllä menossa, kaipa sen kolmen päivän lipun voisi kustantaa!!!

Teltalla, vaiko ilman? Kas tässä pulma. Pyörällä festarialueelle kyllä pääsee luultavasti hyvin, matkaa on reilut 4km. Mutta toisaalta, voisi kuvitella että jos teltalla on liikenteessä, voisi jotain säpinää löytää helpommin. :) Mutta, mene ja tiedä. Koskaan aikaisemmin en missään festarissa ole ollut, luultavasti liikaa toiveita elättelen. Katsoo nyt miten festarit menevät! Onhan se kieltämättä hyvä paikka tutustua uusiin ihmisiin, (toivottavasti), kyllä mieluusti sinkkuudesta jo pääsisin eroon!
Mutta jos ei onnistu, niin ainakin on hyvää musiikkia, ja muuten uusi kokemus. :) Jokunen luokkakaverikin sinne on menossa kuulemma, eipä tarvitse aivan yksin sinne mennä.

Mutta, katsoo nyt! Hieno keli ulkona, jos menisi kaupungille hieman kävelemään, uudet kengät tarvitsen! Vanhat kenkäni ovat olleet loistavia, mutta hieman aikaansa eläneet jo. Ovat 3-4 vuotta vanhat, mutta loistavassa kunnossa vielä. Reebokin jotkut lenkkarit, ostin aikoinaan Citymarketista alennuksesta. Vaelluskenkien nimellä kulkivat, hintaa oli jotain 40 euroa. Todella positiivisesti ovat yllättäneet. Täydelliset kengät metsään, kaupunkiin, lenkille. Olivat Interrailissa mukana kolmisen viikkoa, YHTÄÄN ainoaa rakkoa en jalkoihini saanut. Äärimmäisen mukavat jalassa. Mutta nyt ovat hieman nuhjuisen näköiset jo. :( Hieman niitä liimailin jo kasaan, irvistivät pahasti kärjistään. Nyt ovat taas päällisin puolin melko hyvässä kunnossa, mutta... Kaipa se on uusien kenkien paikka silti.


Universumien Tomu  1

Kultainen Kompassi, Salaperäinen Veitsi, Maaginen Kaukoputki. Siinä Universumien Tomu kirjasarja, Philip Pullmanilta. Juuri sain sen luettua, ja aivan uskomaton! Leffana sitä en vielä ole nähnyt, vaikka sekin on jo DVD:lle ilmestynyt (tai siis se ensimmäinen osa, Kultainen Kompassi), saas nähdä miten paljon on otettu vapauksia leffan teossa.
Kuitenkin, vielä kerran, melko uskomaton kirjasarja! Alkaa melko tavannomaisesti, perusfantasiaa, mutta sitten homma riistäytyy käsistä, hyppää täysin odotusten toiselle puolelle. Yht'äkkiä on ulottuvuuksien välille revitty aukkoja sinne sun tänne, kaikista mahdollisista maailmoista kerääntyy sotureita taistelemaan Kaikkivaltiasta ja hänen järjestystään (josta kirkko on osa), ja sotajoukkojaan (enimmäkseen enkeleitä) vastaan. Koko Raamattu kiepautetaan kertaheitolla täysin nurinniskoin. :D Ja homma toimii, kirjasarja pysyy hyvin yhtenäisenä!
Viimeiset pari lukua olivat kyllä tuskallista lukea, niin riipaisevaa tekstiä. Sellaisina hetkinä olisi se oma kumppani mahtava olla, voisi hänen viereensä käpertyä miettimään tuota kirjaa, purkaa tuntojaan. :(

Suosittelen kirjasarjaa kyllä lämpimästi! Täysin fundamentalisteille ei ehkä sovi, mutta kyllä muuten kaikille!

Eipä tässä muuta, kirjoittelen pian lisää, nyt kun ei tarvitse heti töistä pääsyn jälkeen uppoutua tuon kirjan syövereihin! Sinkkuna kuitenkin ollaan, eikä oikein ole toivoa muutoksesta näköpiirissä edes. Baarissa pitäisi käydä ahkerasti nyt, ja toivoa että jotain tulisi eteen, mutta työt vievät melkoisen tehokkaasti ylimääräiset mehut. Viime viikonloppunakin olin lauantaina 10 tuntia, ja sunnuntaina 5,5 tuntia töissä. Lauantai-illalla olin kyllä baarissa, mutta hiljaista oli. Melko rauhallisesti otin kuitenkin, että pääsin puoleksi päiväksi töihin.

Wanted: Tyttöystävä!