Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2013.

Ensiaskeleita  1

Olin viikonloppuna ensimmäistä kertaa sinkkuna baarissa useaan vuoteen. Sinänsä ihan kivaa, mutta toisaalta masensi.
Kaksi asiaa olen nyt oppinut:
Opittu asia 1) En tarjoa juomia. Tilanne on kyllä kovin kiusallinen kun keskustelukaveri tätä pyytää silmiään räpsytellen. Tänä viikonloppuna tarjosin parit juomat, enää en tätä tule tekemään. Henkilö jonka toivon baarista löytäväni ei käyttäydy näin.
Tai toisaalta.. Voihan baarista löytää muunkin henkilön kuin sielunkumppanin. Tosin alan tätä epäilemään. Nytkin viikonloppuna pääsin ihan hyvin juttelemaan vastakkaisen sukupuolen kanssa, mutta taidan olla vielä liian "kiltti" keskustelija, enkä tee varsinaista aloitetta fyysisempään kanssakäymiseen. Eli tämän viikonlopun kokemusten perusteella saattaapi olla että villi sinkkuelämäni jää vain haaveeksi. Todennäköisemmin taidan löytää baarista ihan normaalia treffiseuraa kuin pelkkää sänkyseuraa. Tämä ei toisaalta ole ole lainkaan huono asia, kumpikin kelpaa tähän elämäntilanteeseen. Onhan seksi aina nautittavaa, mutta kyllä se parisuhteessa on parasta kun kumppani on tuttu. En siis toisaalta pistäisi pahitteeksi vaikka koko sinkkuseksi jäisi välistä pois, mutta en kuitenkaan ehdoin tahdoin ala seksiä välttelemäänkään jos siihen tulee mahdollisuuksia. Tämän viikonlopun perusteella näyttää siltä että siihen EI tule paljonkaan mahdollisuuksia. Let's face it: En ole hyvä sinkkuelämästä nauttija.. Olen parhaimmillani parisuhteessa.

Opittu asia 2) En enää laula karaokea. Vaikka tämä tuntuisikin hyvältä idealta parin lonkeron jälkeen, ja vaikka tarjolla olisikin hyviä kappaleita, laulutaitoni eivät riitä kappaleiden hyvien puolien esille tuomiseen. :)
Jätän siis suosiolla karaoken Wii-konsolille!


Muutto lähestyy  1

Vielä viikko muuttoon.
Ensimmäiset pahvilaatikot on täytetty. Pakettiauto on tilattu. Sähkösopimus ja netti hoidettu.

Reilun viikon päästä tulen aktivoitumaan täällä cityssä, jos vihdoin saisin päivitettyä profiilini valmiiksi ja tehtyä deittiprofiilin. Vielä en ole deittiprofiilia halunnut tehdä, haluan viedä tämän elämänvaiheeni kunnialla päätökseeni ennen kuin aloitan uutta.