Ensimmäiset opiskelijabileet takana!

  • Tommi

Ja hauskaa oli!

Ennen kahdeksaa lähdin luokkakaverin kämppään aloittelemaan, siellä oli jokunen muukin luokkalainen. Mukavaa oli, juttua riitti, parin kaverin nimet oppi taas tuntemaan. Ainakin sukunimen. :) Paikalla oli myös pari kakkosluokan opiskelijaa, tutoreita, jotka olivat meille käyneet kertoilemassa tarinoita aiemmin, tunsivat yhden luokkalaisemme. Noh, aloittelemassa oli siis hyvä menininki, kukaan ei tapellut ja mitään ei mennyt rikki, ja hieman kymmenen jälkeen suuntasimme kohti Karmaa.
Paikka oli yllättävän mukava, ja meno jatkui hauskana koko illan! :) Pientä ohjelmaakin siellä oli järjestetty, meidän tiimi voitti jonkun Hesburgerin lahjakortin sieltä, ei paha! Karmassa törmättiin vielä pariin muuhun luokkalaiseen, jotka olivat paikalle saapuneet, mutta eivät olleet aloittelemassa samassa paikkaa. Tanssilattiallakin tuli pyörähdeltyä, tosin tässä menoa hieman haittasi se, että tässä vaiheessa oli luokka alkanut jo valua teille tietymättömille, ei sitä yksin oikein viihtynyt lattialla niin.
Ainoa ikävä puoli illassa oli se, että sitä vihdoin alkaa tajuamaan miten suuria etäisyyksiä täällä Etelä-Pohjanmaalla on. Jurvasta asti opiskelijoita oli tullut avajaisbileisiin, ja heillä (myöskin) aamulla koulua, ja bussikyyti varattu kotiin. Ja siitä bussista ei oikein sovi myöhästyä, jos haluaa lainkaan päästä seuraavana päivänä kouluun.
Eli, kaupunkien väliset etäisyydet miinus Seinäjoelle!
Muuten oli kyllä todella onnistunut ilta. Erästä tekstiviestiä lainatakseni: "Oli kyllä mukavat bileet, sen voi myöntää, kaikilla hyvä fiilis eikä kukaan vetänyt överiksi. Ja kun hyvänyön suukon sai niin menihän se sitten nappiin. :P"

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus